Scudo Sports

Antalya

Scudo
@a.d.o geotech

Devran merhaba,

bizler MAGANDA değiliz. Pataklama doğru bir yol değil.

Haberdar olursak yeter.

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@olcaybatu

Pedallar da benim.

Beyler pedallara bakın. Standard bianchi pedalı değil.

@Ertan ABA

bunu üzerime alıyorum. sataşmayalım lütfen:D
pazar günü kesin bi saat söyleyinde gidelim valla. yine kampüste buluşulcak değilmi?

@atahan07

evet kampüste olbis simitçi kafede bu sefer saat 9:00 da buluşalım.mesafe 10 km yakın olduğu için bu saat daha uygun olur.

Orda mangal yakmak isteyen yakabilir.Piknik alanıda var.

Üstüne alınma.;)

O ormanda bende ağacın altından geçerken kafayı toslamıştım.:D :Skull-175 Alllahtan kask kafayı korudu:cool:

Görüşmek üzere.

@Lifely2006 Arkadaşımızın şu an başını kaşıyacak boş vakti yok. Bu yüzden açtığı konuyu takip edemiyor. Önümüde ki günlerde bir hafta sonu kararlaştırıp gelmek isteyen arkadaşlarla tanışma fırsatı yaratabiliriz.

Çok güzel bir organizasyon şimdiden faydalı geçmesi dileğiyle sporcu için ilkyardım çok önemlidir ve birde dağ tepe gezen bir bisikletçi iseniz ALLAH korusun ama yanınızdaki arkadaşınızın başına birşey gelirse tek umudu siz olacaksınız ya o arkadaşınızla tekrar pedallarsınız ya da o arkadaşınızın anısına pedallarsınız o yüzden karar sizin küçücük bilgilerhayat kurtarır. Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: oguncavus
Merhaba fikrin çok güzel ama benim bisikletime alakalı bir sorunum var ne yaptımsa bu sorunu aşamadım bisikletimin lastiği sürekli hava salıyor 28" lastikli yol bisikletimin lastiğine 50psi hava basıyorum 1 ay içinde 20psi ye düşüyor iç lastiğimi tamamen değiştirdim ama yine hava kaçırıyor sanırım içlastiğin iğnesinden bu sorun nasıl aşılır bilgi verirseniz memnun olurum

@necod

merhaba ustacığım kendi topladığım 28" lastikli yol bisikletimin lastiği iğnesinden hava kaçırıyor yaklaşık 3 hatada bir hava basmak zorunda kalıyorum iç lastiği tamamen değiştirdim yine olmadı iç lastiğin iğnesini değiştirdim yine olmadı ağırlığım 90 kg bu sorun başka bisikletlerde de varmı? lastiğe 50psi hava basıyorum 15-20psi ye kadar iniyor bu sorunu nasıl aşabilirim? piyasada havasız 28"lik dolma dış lastik satılıyormu? cevaplandırırsanız memnun olurum. havayı iğneden kaçırdıından eminim

28" lerde Av sibop kullanılıp kullanılmadıgını tam bilmiyorum ama illa ki vardır diyorum sana tavsiyem bir bisikletçiye gidip şikayetini anlatırsan sana ücret bile almadan yardımcı olucaktır eger tahmin ettigim şeyse:"yani siboptaki döner vidalı yerin azıcık sıkılması gerekiyor onun için özel bir aparatı var zaten küçük birşey onunla sıkılıyor hava basılan yer! ;)"

Mehmet90 o iğneyi sıkan aparattan lazım sana! bir tamirciye söyle sıkıverir! ;) kib umarım yardımcı olabildim;)

Yeniden Merhabalar
bazı dostlarımız saatin çok gec oldugundan ve evlerine dönüşlerinde sorun olacagını düşündüklerinden. saatin erkene alınmasını istiyorlar! fikriniz nelerdir?
mesela saat 18:30 da ders başlasa nasıl olur? veya 19 gibi
saygılar

Arkadaşlar ders saat 19 da başlıyor görüşmek üzere.

Geri