Scudo Sports

Antalya

Scudo
@kıvanc kaynak

Kıvanç merhaba

İlk öncelik derslerin dersleri btirip karnede umduğumuz gibi olursa katılmak serbest,

ama ??? karne herşeyi gösterecek bir pusula, yani izin kağıdın ona göre!!!!!

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
@Ender Alıcıoğlu

Valla Ender Bey bazen diyorum da bu gençler arkadaşlarımız bizlerden daha sabırlılar! :p
Karnesi kötü de olsa o bir bisikletsever!:eek: O yüzden fazla zorlamayalım genç arkadaslarımızı değil mi Ender Bey!:p
Peki fazla uzatmıyayım çünkü yarınki tura enerjimi saklıyorum
hoşcakalın arkadaşlar Müze de görüşüürüz

Merhaba Alanya'lı arkadaşlar..
Ben de tatil için Alanya'ya geldim, Haziran sonuna kadar burada
kalmayı düşünüyorum..
Eğer mümkün olursa, bisiklet tutkunu arkadaşlarla tanışıp, sohbet etmek isterim.. Özel mesajlarınızla haberleşelim..
Hepinize çok selamlar.. :)

merak etme sevki abi gorursek direk pataklar alırız her gun dısarıdayız nerdeyse:)

Hoşgeldiniz Ercan abi! Asker evine döndü, bisikletseverler bu hasrete doydu!:)

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
abi yol milli takımı burda ama yarın son gün antalya yolunda 9.00-13.00 arası daha cok yabancı olmak üzere bisiklet severler görebilirsin mesela bugün 60 yaşında alman trihatlioncu vardı iyi gidiyordu.Benide görebilirsin hergün o yoldayım görüşmek üzere selamlar:)

arkadaşım anatalyada istediğin gibi bisklet hem toplatabilir hemde alabilirsin antalya yok diye bişey yok gökhan çiğdem,lara damla bisiklet şevki ağbi,migraosun yakınlarında dağclık malzemesi satan bir ağbimiz var oda artık bisiklet işine başladı bu 3 kişiden hem bisiklet hem bisiklet parçası hemde bakım imkanı bula bilirsiniz ayriyeten gökhan çiğdem yakında dükkanı açıyor birde gökhan çiğdem specıalızed antalya bayiliğini aldı bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Lobo ve ZekiAlper
Teşekkürler!! güzel gelişmeler güzel haberler bunlar! ;)

Walla ertan abi orman bizden uzak kaldı çıkarız bir ara ne zaman tam olarak haber verirsen sevinirim iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Ben Katılıyorum Şimdiden Rezervasyonumu Yaptırıyım...

aaaaaaaaaaaaa kımlerı goruyorum kım bu kamikaze ben bunu bıryerden tanıyorum ewt bu o ertan abi bu pazar lısteye benıde ekleyın man bende gelıyorum bı gorek yahu su ertan abimizi kaç aydan beri goruşmuyoz özledık beaaa

Geri