Scudo Sports

Antalya

mekanık disk frendi,bisiklet yeni model bianchilerden.siyah beyazdı sanırım.jant seti seyrek telli siyahtı,gobekler deoreydi,kadro seleye doğru assa salınım yapıyordu.

Scudo
Abi helal olsun sana nasıl farkettin ;) tebrikler ve bizi uyardıgın için teşekkürler..

Hoşgeldin .... Aynen action action action:D:D

BENDE yeni kadro alacam inşallah onla action yapcam :D:D

Bisikletin ne?

Merhaba,

Düşündüm de Antalya'da farklı geziler düzenleyen bisiklet sevdalısı gruplar havalar çok ısınmadan ortak bir gün kararlaştırıp, güzelce giyinip-kuşanıp-donanıp ortak bir "süper gezi" yapsak...

Hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Topluca büyük bir katılım henüz göremedim ::) fakat bu cumartesi Dedeman Aquaparkın önünde görücegiz umarım ki:(?

@basri

Tuncay'cım merhaba

Ben kendi adıma uyarım. Bize haber verilir ve o gün için bir programımız yoksa ben ve eşim geliriz. Tabi biz yüksek tempolu gidemeyiz onu dikkate alırsanız sevinirim. Bizim bisiklet pedallamamız sadece amatörce ve gezi modunda . :)

Size uyarsa biz ikimiz varız.

Görüşmek üzere.

Merhaba Ender abi,

Ne demek tabii ki tempo "gezi temposu" olur, olmalı da!. Biz her toplu gezimizde tempoyu herkesin ortak katılabileceği şekilde ayarlıyoruz. Eski gezilerimizdeki bazı aksaklıklar beni de rahatsız etmişti, şimdi herşey yolunda :) Zaten antrenmana çıkacak olanlar kendi başına veya denkleriyle buluşup gidiyor.

İlk fırsatta görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Tuncay hocam, Ender abinin "Tabi biz yüksek tempolu gidemeyiz onu dikkate alırsanız sevinirim." cümlesini dikkate almayın.
İlknur ablamla bir olup pedal basıyorlar, ardından yetişebilene helal olsun. :)

Şaka bir yana şimdiden keyifli pedallar diliyorum, tanıdık tanımadık herkese selamlar.

Fotolarınızı bekliyorum(uz)... :D

gittim gördüm filmimi videoları seyrettim.sanki yıllardır tanışıyor gibiydik. ankara da başarılı olacağına eminim.ogün bey e sevgili eşine teşekkür ediyorum.ilgi ikramlar video ve filmler harika idi. çok yakında ilk yardım semineri için tekrar gidebilirim inşallah.

yaaaaaa abicim o ufuk abinin bisikleti!!! iste bu yaaa tamamdir bianchi miwok modeli dimi? gecen gun fener mahallesindeki ufuk abi soylemisti calindi diye. benim bisikletin aynisi biliyorum!!!! acilen ufuk abinin numarasini bilen varsa arasin onu nooolurrr!!! rengi siyah-gri arka-on attirici deore frenler alivio aynakollar alivio ince lastikliyse kesin o bisiklettir. benim dershanemde hemen o bisikletcinin yani!!!! bana ulasmak isteyen varsa numaram 0546 486 04 91!!!! okuldaysam acamayabilirim eger oysa cok sevinirim mani olduguma!!!!!

Merhabalar,

Film gösterimine gidemedim ama harika ve başarılı geçtiği kanaatindeyim.

İlkyardım, bisikletseverler ve herkesin bilmesi gereken bir konu. Ne zaman ne ile karşılaşacağımızı bilemeyiz. Bu güzel ve anlamlı fikir için düşünen ve hayata geçirilmesinde emeği geçecek herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Epeydir bende böyle bir etkinliğe katılmayı istiyorum. Olursa kaçırmamaya dikkat edeceğim.

Kolay gelsin.

NOT: Keşke bisiklet bakım ve sürüş teknikleriyle ilgili teorik ve uygulamalı hafta sonu çalıştayları da planlansa ...

Neden olmasın!! İlk yardım eğitiminin ardından bu konuda bir çalışma yapabiliriz. Tekliflere ve önerilerinizi bekliyor olucağız.

Eger yetiştirebilirsek ki olacak gibi görünüyor 28 Mayıs akşamı yine 19:30 buluşma ve 20 gibi ders başlamasını planlıyoruz detayları ilerleyen zamanlarda yeni bir başlık altında yayınlarız umarım.

İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Görüşmek Üzere.

Herkese merhabalar
28 mayıs akşamı Sıradışı bisiklet mağazasında İlk yardım eğitimi olacaktır.
Tüm sporseverler davetlidir.
Saygılar.

Program
19:30 cay, kahve ve kurabiye
20:00 ders başlangıç

İletişim:
Sıradışı bisiklet
lale sokak no:13 Sıhhiye Ankara
tel: 312 2294094-95

Geri