Scudo Sports

Antalya

Scudo
BEN buforma katıldığım için çok mutluyum.Sizlerle tanışmak istiyorum.Ayrıca çok mukemmel bisilklet kullanırım.Actıon cuyumdur .bye

Hoşgeldin de Akdeniz forumuna Van'dayım yazmışsın. Tamam Van'da da deniz var ama Akdeniz sayılmaz pek :D İyi pedallar.

• Beğen
Tepkiler: deli kadir ve hız
@fırıldak necmi

Merhaba Necmi,

Antalyalı bisikletseverler olarak bizlerde seninle tanışmak isteriz. Action benim hastalığım, artık kronikleşmiş bir vaaka. Antalyada kimse benim elime su dökemedi. Bundan sonrada dökemez.

Bol actionlı günler.

hoşgeldiniz akdeniz bölgesinde olunca dedim antalyadan galiba ama taa vanda neyse canım ordada göl var idare ederiz foruma hoşgeldiniz

3.sırayı da ben kapayım bari :D ben de forma isterem, üzerine Extreme stiker lar da hiç fena olmaz hani ;)...

Foruma hoşgeldin Necmi :) umarım bizlerle iyi vakit geçirirsin

a.slm Ertan ı özledik:) Antalya dan Actıon haberleri tekrar forumda paylaşılacak umarım kazasız belasız ii yolculuklar dilerim ve bekliyoruz..

• Beğen
Tepkiler: mstfa_gny
maşa ve sele almam lazım aslında bende oraya uğrıyacaktım zaten bildiğim kadarıylada başka bir yer yok. yardım için saol.

Benim başım kel mi?
Ateze benim sıra hakkımı sana verebilirim, bizi iyi temsil edebilecegine inanıyoruz :)

yaw bi durun yaw daha formada yok ortada hem bide özel sipariş almıyoz öyle sticker ler falan..... :D olursa herkesin aynı olur olmassa da bilemem ama konu yu saptırmayalım
konumuz muratpaşa belediyesinin mtb klübü için vereceği cevap
onun için bu cevabı bu konu altında bekleyelim farklı konular olmasın farklı karışık konularda konuşulcaksa bi başlık daha açalım orada herkes istediğini konuşabilsin anlıyorumki herkes birbirini burada bulabiliyor ve bi kişi mesaj yazınca başkasınında o kişiye demek istediği şeyler çıkıyo ortaya ve o başlık altında diyeceği şeyleride yazıyo ve konu farklı konulara sapıyo isterseniz ben başka bi konu açayım farklı konulardaki yorumlarımızı sohbetlerimizi akdeniz antalya bisikletçileri orada birbirilerile sohbetler yapsın hem daha güzel olur diye düşünüyorum :eek: sakın yanlış anlamayın:eek: yani bunu deme sebebim ben bu konuya bakma sebebim klüp açılacakmı diye bakıyorum ama konu formalara gitmiş:D

formayı herkes uzerinde gezdırır,ama onemlı olan klubun adını ve antalyanın adını guzel yerlere tasımak bence...yane klup ısı zor ıs sadece acmakla olmuo bır takım seylerı gostermek lazımkı onlarda sıze destekte bulunsunn...sadece klubun catısı altında spor yapmakta deıul işş:sigaraici

Şevki abi zaman su gibi akıp geçiyor valla bir gelişme yok mu ? size ilk başvurunuzdan sonra herhangi bir irtibatta bulundular mı? ayrıca Gökhan Çiğdem e selamlar..

Arkadaşlar konu güncelliğini kormaktadır katılmak isteyenler buraya ileti yazabilirler veyahut 20:00 de üniversite kampüs önünde oluyoruz eger hava şartları uygun olmazsa (link)

tur iptal olur!! :) ama anlaşılan herşey cumartesi günü belli olucak ne de olsa Antalya nın havasına güvenilmez :D

@BMX_rider07

abi bi mahallede yağmur olcak bi mahallede güneş acacak antalyada yeni bi hava durumu mevzii sağnak yağışlı:D :D

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
gökhan çiğdeme selamlar aynı beyaz showdaki tarkan beyaz showa gelsin gibi bişi oldu gökan abi foruma üye deilki bakmıyo bile sizin selamları ben canlı olarak kendisine iletiom

Geri