Scudo Sports

Antalya

Scudo
@freeRide07

Teşekkürler Semih. Al gülüm ver gülüm messelesi.
-------------------------------------------

Arkadaşlar. Forma satan firmalar bu sayfanın üst kısmında reklam vermişler. Hepimizin uçuk fiyatlı bisikletleri var. Kıyın paraya alın birer forma. Hatta isterseniz bu konuyu bir topik altında toplayalım ve Antalyadan topluca alım için birleşin ve pazarlık yaparak alın.

Bu oluşumda forma dağıtmak gibi durum olmayacak. Her şey yolunda giderse takım kurulacak ve takımdaki arkadaşların herhalde forma hakları olacak. Herkes takıma girecek diye bir şey yok.

Burada açıkca belirteyim. Gökhan ile beraber 10-11 isimlik bir liste oluşturduk. Bu sayının artması ancak yetenekli genç sayısındaki artış ile olur. Ben de varmıyım gibi bir doru sormaya gerek yok.

Biz görüşmeyi geçen pazartesi günü yaptık ve ikinci görüşme için çarşamba (bu hafta) düşünüldü, ancak o görüşmeye katılması gereken (bizim tarafa yakın) bir şahsın Antalya dışında olmasından dolayı haftaya sarkmak durumunda kaldı.

Haftaya bu görüşmeyi yapacağız. Sizleri buradan haberdar edeceğiz.

Zeki Alper, buradan sonrası sana özel. Bu topikde 7 mesajın var. her şeye cevap yazmak durumunda değilsin.
Anladığını umarım.

evet arkadaşım ne yazıkki yok... ama dert etme artık bütün bisikletciler online satış yapıyor internet üzerinden de alabilirsin..

Sanırım esprimiz yanlıs taraflara cekıldı, ıs gırgıra vurulunca ben de bır sey yazayım dedım "Basım kel mı" yazdım, demek kı yazmamak lazımmıs, artık daha temkınlı yazarım bir Antalyalı olarak Antalya'dakı MTB'cılerın konularına.
Basarılar dılerım yıne de...

Şevki GÜNGÖR, öncelikle başlattığınız bu güzel etkinliğe diyecek birşeyim yok ama nedense mesajınızın sonunda Benden bahsedildiğinin farkına vararak size bir soru sormakta yarar gördüm?
-Bu konuyu okuyan benim gibi birçok meraklı genç varken neden sadece beni hedef gösterdiniz? :S ('Ben de sizi cok seviyorum emin olun zaten biliyorsunuz') :)
-"Neden herşeye cevap yazıyorsun?" :) demişsiniz çünkü biraz istekli biraz meraklı biraz da heyecanlı yım, ne de olsa böyle bir uygulamaya Antalya nın oldugu gibi bütün illerimizin ihtiyacı var..

Ayrıca Zeki Alper, buradan sonrası sana özel. Bu topikde 7 mesajın var. her şeye cevap yazmak durumunda değilsin.
Anladığını umarım.

Anlamadıgım yerlerde soru sormaktan çekinmem, bu platformu sunan site yöneticilerine tekrardan Saygılarımı sunarım.. size de!

Sayın abicim bana belirtmek istediginiz 7 adet mesajın tamamını bulmuş değilim lütfen açıkca belirtiniz...

Ben belirtiyim istersen.

1) Abi bu güzel haberi Antalya lı bisikletseverlere verdigin için çok teşekkürler..
Böyle bir ugras içinde yer alan Gökhan abime de şükranlarımı sunarım..

Bu güzel haberleri ben de sizler gibi tüm bisikletforum ailesine vermek isterim;
çünkü bu sevinç hepimizin, bu özlem hepimizin..

Şevki abicim gerektigi yerde bende görüşmelere gelebilir size destek ve yardımcı olabilirim, mümkün oldugunca elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım

İlgilerini eksik etmeyen Muratpaşa Belediyesi Spor Müdürlügüne de teşekkürler!

2)Şevki abi bu konuyu tüm eğrileri ve doğrularıyla Cumartesi günü saat 20:00 de kampusde konusalım mı? Hem küresel ısınmaya karşı tepkimizi de dile getirmiş oluruz? hem de Kampus de çayımızı yudumlarız

3)inşallah abi onun gibi deneyimli ve bilgili birine ihtiyacımız var ve iyi ki Antalya da şansımıza böyle bir abimiz var ki bize önderlik ediyor tabi Şevki usta ya da minnettarız

4)İnş. Hakan abi daha iyi haberleri bekliyoruz ve sizlere haber vermek için sabırsızlıkla bekliyoruz ...

5)3.sırayı da ben kapayım bari ben de forma isterem, üzerine Extreme stiker lar da hiç fena olmaz hani ...

6)Ateze benim sıra hakkımı sana verebilirim, bizi iyi temsil edebilecegine inanıyoruz

7)Şevki abi zaman su gibi akıp geçiyor valla bir gelişme yok mu ? size ilk başvurunuzdan sonra herhangi bir irtibatta bulundular mı? ayrıca Gökhan Çiğdem e selamlar..

8)Şevki GÜNGÖR, öncelikle başlattığınız bu güzel etkinliğe diyecek birşeyim yok ama nedense mesajınızın sonunda Benden bahsedildiğinin farkına vararak size bir soru sormakta yarar gördüm?
-Bu konuyu okuyan benim gibi birçok meraklı genç varken neden sadece beni hedef gösterdiniz? :S ('Ben de sizi cok seviyorum emin olun zaten biliyorsunuz')
-"Neden herşeye cevap yazıyorsun?" demişsiniz çünkü biraz istekli biraz meraklı biraz da heyecanlı yım, ne de olsa böyle bir uygulamaya Antalya nın oldugu gibi bütün illerimizin ihtiyacı var..

Ayrıca Alıntı:

Zeki Alper, buradan sonrası sana özel. Bu topikde 7 mesajın var. her şeye cevap yazmak durumunda değilsin.
Anladığını umarım.

Anlamadıgım yerlerde soru sormaktan çekinmem, bu platformu sunan site yöneticilerine tekrardan Saygılarımı sunarım.. size de!

Sayın abicim bana belirtmek istediginiz 7 adet mesajın tamamını bulmuş değilim lütfen açıkca belirtiniz...

Yeterince açıklayıcı oldumu ??

Çok güzel bir düşünce ve etkinlik olmuş Alper, Dünya bizim evimiz, Dünya yaşanmaz hale gelirse ne yaparız, ümit ediyorum herkes daha duyarlı olacak güzel dünyamızı daha yaşanılır hale getirmek için, herkes böyle hareketleri desteklemeli...

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
evet gerçekten güzel bir alternatif ben gelemem ama benm yerime abim gelmeye çalışır
ama gönlüm orada

• Beğen
@BMX_rider07

Sen yukarda açıklama istiyodun kaç tane mesajım ver diye bende mesajlarının dökümünü verdim.

Bunun yanlış anlama ile ne ilgisi var.

----------------------------------------------------

Keşke herkez birbirlerini yanlış anlamasa demişsin .

O zaman adam gibi bi kerede cevap yaz sekiz kere değil .

Az ve öz anlat derdini.

Sadece benmi yanlış anlıyorum desem Bu kadar insan neyi anlıyo peki ????

Kİmse senin cümlelerini çözmek zorunda değil !!!!

Ayrıca bİ dediğin bi dediğini tutmuyo.

Boş yere gereksiz konuşuyosun.

Zaten seni kale alan yok.

Vede sadece internet üzerinde konuşuyosun. YÜzyüze suspus oturup duruyon.

SOn bişey daha bu kadar insan sana gıcık oluyosa o zehirili insanın kim olduğunuda kendin bul artık .

Konu giderek saptı bence bu tartışma şimdi burda kapansın yüzyüze yada farklı bir konuda görüşülmesi daha mantıklı olur ben nette az giriyorum ve klüp işi ne oldu merak ederken boyle tartışmalar ortaya çıkıyor.Hatam varsa kusura bakmayın benım kişisel fikrim bu!!

belki biraz haklısınız biraz fazla alakam olmayan konulara cevap yazdım, ama bir yandan da amacım konuyu biraz güncel tutmaktı, kalbinizi kırdıysam özür dilerim..

@BMX_rider07

Zeki,

konuyu güncel tutmak için yazmaya gerek yok. Antalya dosyasında çoook gerilere kaymış bir çok güncel konu var.

Biz şimdi bunlar tekrar baş sayfada görünsün diye her konuya bir yazımı yazalım?

Lütfen burada sana "belki kırıcı" yazan arkadaşların yazdıklarını dikkate al. Hepsi bir nevi eleştiri.

Dün Gökhan ve Zeki ile oturduk senin kulaklarını çınlattık. hiç birimiz senin için kötü bir söz söylemedik. Ama seni poh poh lamadıkda.

Artık bu konu burada kapansın.

Yönetimden bir yetkili lütfen bu topik içindeki gereksiz ve konudan uzak mesajları lütfen silebilirse.

Teşekkürler.

alpercim hava gök gürültüü sağanak yağışlı olacak mış ama inşallah yinede hava açar da bizde gezi toplantımızı yaparız

• Beğen
Selam,
Güzel bir konu bisikletler ile gösteri yapmak ses getirebilir.
Ben varim.

Geri