Antalyalı bisikletseverler olarak bizlerde seninle tanışmak isteriz. Action benim hastalığım, artık kronikleşmiş bir vaaka. Antalyada kimse benim elime su dökemedi. Bundan sonrada dökemez.
yaw bi durun yaw daha formada yok ortada hem bide özel sipariş almıyoz öyle sticker ler falan..... olursa herkesin aynı olur olmassa da bilemem ama konu yu saptırmayalım
konumuz muratpaşa belediyesinin mtb klübü için vereceği cevap
onun için bu cevabı bu konu altında bekleyelim farklı konular olmasın farklı karışık konularda konuşulcaksa bi başlık daha açalım orada herkes istediğini konuşabilsin anlıyorumki herkes birbirini burada bulabiliyor ve bi kişi mesaj yazınca başkasınında o kişiye demek istediği şeyler çıkıyo ortaya ve o başlık altında diyeceği şeyleride yazıyo ve konu farklı konulara sapıyo isterseniz ben başka bi konu açayım farklı konulardaki yorumlarımızı sohbetlerimizi akdeniz antalya bisikletçileri orada birbirilerile sohbetler yapsın hem daha güzel olur diye düşünüyorum sakın yanlış anlamayın yani bunu deme sebebim ben bu konuya bakma sebebim klüp açılacakmı diye bakıyorum ama konu formalara gitmiş
formayı herkes uzerinde gezdırır,ama onemlı olan klubun adını ve antalyanın adını guzel yerlere tasımak bence...yane klup ısı zor ıs sadece acmakla olmuo bır takım seylerı gostermek lazımkı onlarda sıze destekte bulunsunn...sadece klubun catısı altında spor yapmakta deıul işş:sigaraici
Şevki abi zaman su gibi akıp geçiyor valla bir gelişme yok mu ? size ilk başvurunuzdan sonra herhangi bir irtibatta bulundular mı? ayrıca Gökhan Çiğdem e selamlar..
Arkadaşlar konu güncelliğini kormaktadır katılmak isteyenler buraya ileti yazabilirler veyahut 20:00 de üniversite kampüs önünde oluyoruz eger hava şartları uygun olmazsa (link)
tur iptal olur!! ama anlaşılan herşey cumartesi günü belli olucak ne de olsa Antalya nın havasına güvenilmez
gökhan çiğdeme selamlar aynı beyaz showdaki tarkan beyaz showa gelsin gibi bişi oldu gökan abi foruma üye deilki bakmıyo bile sizin selamları ben canlı olarak kendisine iletiom