Scudo Sports

Antalya

@geotech emre

Aslında yağmurlar bile gezmek için çok güzel. Elimizde fırsat var ama biz değerlendirmiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Scudo
@Lobo

olabilir abi neden olmasın??;) forumlar bunun için var... keşke belirtseydin daha önceden fikir ortaya atsaydın ama yine de geç sayılmaz cünkü iyi bir fikir aslında bundan sonraki turları hafif çiseleyen yagmur da da yapabiliriz aynı bugünkü hava şartları gibi gibi

Antalya'da akşamüstü başlayan yağmur sebebiyle etkinliğe evlerimizden katıldık, mum ışığında eskiden her gün saatler süren elektriksiz günlerimizi hatırladık. Yağmur da iyi oldu tabii az yağışlı kış aylarından sonra...

Ben camdan şöyle bir baktığımda maalesef katılımı hissedemedim, zaten pek ümidim yoktu. Nedense halkımızda bu tür etkinliklere garip bir ilgisizlik var, yeterince iyi duyurulsa bile toplu katılım denince sadece "miting" den anlıyor vatandaşımız. Bu kadar basit şeyleri yapamazsak, yapmazsak, ilgilenmezsek...

@basri

Abi zaten amacım böyle basit denilebilecek şeyleri hayatımıza geçirerek aslında basit dedigimiz şeyler ne kadar da büyük şeylermiş diyeceğimizin farkına vardırmak ve toplumu bilinçlendirmektir..

• Beğen
Tepkiler: basri
herkeze slm lar sonunda vakıt buldum ve gırdım yae foruma neler oluyor boyle muratpasa beledıyesı külüp açıyor hea aman yarabbi dunyanın sonumu gelıyor yoksa neler oluyor boyle sonunda bısıklet sporunun kıymetıne vardılar hea walla ben sımdıden hayırlı olsun dıyorum sonuna kadar da arkanızdayım ve ayrıca gökhan abi ve sevki abiye ayrı teşşekkur eduyırom herkeze ıyı gunler

@Lobo

Sevgili ustam,

Senin ve Gökhan'ın yaptığınız işi ayakta alkışlıyorum. Her zaman yanınızdayım.

Bu tip oluşumlar için elimizden gelen, gelebilecek desteği vermeyi bir görev sayıyorum.
Bu kısım size olan desteğim.

Şimdi geleyim bu topikteki msn konuşmaları gibi olan kısımlara.

Dikkat ediyorum bizim Antalyalılar topiği forumun, çöp kutusunu doldurup taşırıyorlar. İnanın geri dönüşüm kutusunu görme imkanınız olsa en çok bizim Antalyalılar topiği GDK da bulunuyor.

Ben bizim topikteki boş mesajları, tartışma yaratan mesajları GDK ya atmaktan inan bıktım artık.

Nede olsa bizde Antalya'da doyuyoruz ve yaşıyoruz, artık burası bizim memleketimiz dediğim için, bu topiklerdeki kavgaya, tartışmaya mahal verecek yazıları gördüğüm anda, hemen GDK ya atıyordum.
Tabi diğer topiklerde de olan tartışma yaratacak konuları eliyorum. Ama biz Antalya'lılar en üst sıradayız bu konularda.

Görüyorum ki çoğu arkadaşımız bu mesajlar neden yok oluyor, konular neden kilitleniyor diye düşünmeden hep boş boş, tartışma yaratmaya meyilli mesajlar atıp duruyorlar.

Burası bir bisiklet forum, yani forum. Tabi ki birbirimizi kırmadan tartışacağız, tabi bu iş kavgaya varmayacak şekilde olacak. msn mesajları gibi, iki kelimelikte olmayacak.
Antalya'lılar olarak hepimizin birbirimizde msn adresleri var, eğer kısa kısa yazışacaksak bence msn den yazışalım.
Tartışacaksakta, ya yüz yüze, yada msn den tartışalım. Forum ortamında diğer üyelerin tartışmalarınızı izlemeleri gereksiz.

Ustam senin yaptığın gibi güzel ve anlamlı olaylarıda burdan forumdan yazalım. Hepimiz senin yaptığın işin arkasındayız ve desteğimiz olursada ne mutlu bizlere.

Buraya kadar yazdığım hiç bir yazım senin için değil, mutlaka anlıyorsundur. Bu yazılarım, yukarda boş ve geyik mesajlar ve tartışma yaratacak mesajlar atan arkadaşlar için. Sen bunu anlamışsındır.

Yönetimden bir yetkili lütfen bu topik içindeki gereksiz ve konudan uzak mesajları lütfen silebilirse

Ben senin isteğini aslında hemen yerine getirmek istiyorum, ama bana sorarsan hiç birini ellemeyelim, herkes burada yazdığı boş mesajları okusun, ben neden böyle yazmışım, neden şu arkadaşımı kırmışım diye ilerde düşünsün diyorum.

Önce Antalyalı sevgili arkadaşlarımdan, sonrada Forumdaki tüm arkadaşlarımdan, buranın bir forum ortamı olduğunu anlamalarını, buranın bir msn sitesi olmadığını idrak etmelerini istiyorum.

Bundan sonrada birbirimizi kıracak yazışmalardan kaçınmamızı istiyorum.

Tüm bisikletçiler birbirine kenetlenmeli, değil tartışmak, birbirini kucaklamalı diyorum. :)

Sevgi ve selamlarımla.

dün 20.00 dan itibaren 21.00 kadar evde bişe calışmadı. organizas yona ben uydum.

@freeRide07

çin atasözü semih ne kadar dönersen dön ****** yine arkadadır

semih inşallah antalyanın adını duyurursunuz biz duyuramadık o kadar başarı ile inşallah sizler başarırsınız

http://img230.imageshack.us/img230/8140/sgbadb2.jpg

Sgba bisiklet foruma tekrardan hoşgeldin.

Sanırım şartlı tahliye edildin. Veya af çıktı.

Yinede seni yeniden aramızda görmek güzel...

İyi forumla dilerim :D :D

Şartlı tahliyemi?
Zaman aşımımı?
Af mı?

Bilmiyorum ne desem.

merhaba bu hafta sonu bisikletimi bakımdan geçireceğim.10 aylık oğluma bir çocuk koltuğu alacağım.Alanya da nerde bulabilirim?Eşimede bir bisiklet alıp
artık ailecek bisiklet turları yapacağız güzel Alanyada.

@mühendis

Ne güzel bir düşünce :) cok begendim ins en kısa zamanda bu dileginiz gerçekleşir...

Geri