@Lobo
Sevgili ustam,
Senin ve Gökhan'ın yaptığınız işi ayakta alkışlıyorum. Her zaman yanınızdayım.
Bu tip oluşumlar için elimizden gelen, gelebilecek desteği vermeyi bir görev sayıyorum.
Bu kısım size olan desteğim.
Şimdi geleyim bu topikteki msn konuşmaları gibi olan kısımlara.
Dikkat ediyorum bizim Antalyalılar topiği forumun, çöp kutusunu doldurup taşırıyorlar. İnanın geri dönüşüm kutusunu görme imkanınız olsa en çok bizim Antalyalılar topiği GDK da bulunuyor.
Ben bizim topikteki boş mesajları, tartışma yaratan mesajları GDK ya atmaktan inan bıktım artık.
Nede olsa bizde Antalya'da doyuyoruz ve yaşıyoruz, artık burası bizim memleketimiz dediğim için, bu topiklerdeki kavgaya, tartışmaya mahal verecek yazıları gördüğüm anda, hemen GDK ya atıyordum.
Tabi diğer topiklerde de olan tartışma yaratacak konuları eliyorum. Ama biz Antalya'lılar en üst sıradayız bu konularda.
Görüyorum ki çoğu arkadaşımız bu mesajlar neden yok oluyor, konular neden kilitleniyor diye düşünmeden hep boş boş, tartışma yaratmaya meyilli mesajlar atıp duruyorlar.
Burası bir bisiklet forum, yani forum. Tabi ki birbirimizi kırmadan tartışacağız, tabi bu iş kavgaya varmayacak şekilde olacak. msn mesajları gibi, iki kelimelikte olmayacak.
Antalya'lılar olarak hepimizin birbirimizde msn adresleri var, eğer kısa kısa yazışacaksak bence msn den yazışalım.
Tartışacaksakta, ya yüz yüze, yada msn den tartışalım. Forum ortamında diğer üyelerin tartışmalarınızı izlemeleri gereksiz.
Ustam senin yaptığın gibi güzel ve anlamlı olaylarıda burdan forumdan yazalım. Hepimiz senin yaptığın işin arkasındayız ve desteğimiz olursada ne mutlu bizlere.
Buraya kadar yazdığım hiç bir yazım senin için değil, mutlaka anlıyorsundur. Bu yazılarım, yukarda boş ve geyik mesajlar ve tartışma yaratacak mesajlar atan arkadaşlar için. Sen bunu anlamışsındır.
Yönetimden bir yetkili lütfen bu topik içindeki gereksiz ve konudan uzak mesajları lütfen silebilirse
Ben senin isteğini aslında hemen yerine getirmek istiyorum, ama bana sorarsan hiç birini ellemeyelim, herkes burada yazdığı boş mesajları okusun, ben neden böyle yazmışım, neden şu arkadaşımı kırmışım diye ilerde düşünsün diyorum.
Önce Antalyalı sevgili arkadaşlarımdan, sonrada Forumdaki tüm arkadaşlarımdan, buranın bir forum ortamı olduğunu anlamalarını, buranın bir msn sitesi olmadığını idrak etmelerini istiyorum.
Bundan sonrada birbirimizi kıracak yazışmalardan kaçınmamızı istiyorum.
Tüm bisikletçiler birbirine kenetlenmeli, değil tartışmak, birbirini kucaklamalı diyorum.
Sevgi ve selamlarımla.