Scudo Sports

Antalya

Scudo
Foruma tekrar hoşgeldin ...:)
temmelli banlananlar arasında olmamana sevindim..
Her forumun kendine göre kuralları vardır..;)

A.slm :) Action arıyor gözlerimiz...

Berhaba arkadaşlar ben canday dah yeni üye oldum bu siteye satılık MBX arıyorum ...... msn:dooomguard@hotmail.com

kardeş antalyada isen gökhan çiğdemi bul o mtb sporcusu hemde bisiklet topluyup satıyor işin ticaretini yapıyor ve anlıyan bir arkadaş bu bisiklet işinden ona danış deirm sana kesin faydalı olucaktır

Aynı soruyu ben de sormuştum bisikletçiye borla mı alayım yoksa xc 500 mü diye. ikisi de gözümün önündeydi. Bana borlayı verdi. xc 500 arka vites kulağı yada genel donanım olarak borla ya göre zayıf olduğunu söyledi. Tabi ben hariçten onun bana dediğini söylüyorum. Araştırılabilir.

Ben Janset.Antalya'da yaşıyorum.Böyle bir coğrafya ve iklimde bisiklete binmemek hata olur diye düşünerek başladım pedallamaya.Şimdilik dandik ve hantal bir bisan'ım var ama yakında bir scott contessa 50 sahibi olmayı düşünüyorum Ne dersiniz,doğru seçim mi?Sevgiler herkese...

@janset

Janset hoşgeldin aramıza. Her ne kadar Antalya'da olsan da gönüller bir. Oradaki caanım yolların tadını çıkar. Bizim için de bin lütfen. :)

Mtb'den pek anlamasam da Scott'ın Contessa serisi bana en sempatik ve şık gelen mtb modeli olmuştur (görünüş olarak). Yol bisikleti kullanmasaydım mtb'ye Contessa ile giriş yapmayı düşünebilirdim. Ama Türkiye'ye büyük boylarını getirmiyorlarmış, o da ayrı tartışma konusu. Bence yeni başlayan bir hanım için ideal. Yanlış hatırlamıyorsam donanım da uygundu. Mtb kullanan arkadaşlar da yardımcı olacaklardır sana.

Keyifli forumlar diliyorum...

Merhaba, öncelikle hoşgeldin bisiklet foruma.
O kadar güzel ve faydalı bir site ki, insan hem pekçok şey öğreniyor hem de güzel arkadaşlıklar kuruyor.
Antalya bisiklete binmek için mükemmel bir şehir. Pek çok Antalya'lı bisikletsever de bu foruma üye. Umarım herşey istediğin gibi olur.:rolleyes:

http://img241.imageshack.us/img241/2055/contessa50ml1.jpg

Scott Contessa bence çok güzel bir şeçim. Çok hoş bir bayan bisikleti. Umarım en kısa zamanda kavuşursun bisikletine ve Antalya'nın tozunu attırırsın.

• Beğen
Tepkiler: janset
Contessa hoş bir bisiklet gerçekten. Özellikle bayanların bisiklet seçerken görselliğe verdiği önemi düşününce, yerinde bir seçim sizin için.

Bir alternatifi de Sedona Borlady. Donanımı tahminen aynı seviyededir, isterseniz bir göz atın derim;
www.sedona.com.tr

foruma hoşgeldiniz bu bisikletten ataze hanımdada var kahve rengi yanlış hatırlamıyosam ama güzel ve hoş bi bisiklet inşallah en kısa zamanda isteğiniz yerine gelir şimdiden hayırlı olsun dilerim

• Beğen
Foruma hoşgeldiniz. Bisiklet seçiminizde güzel. Bayanlar için giriş seviyesinde hoş bir bisiklet olduğunu düşünüyorum. Yeni alacağınız bisikletle bol pedallar.

• Beğen
Geri