Scudo Sports

Antalya

Scudo
@tuninger_haa

Napıcan sen cevabı sanane akdeniz bölgesindenki adamdan millet yazıyo işte bişeyler

ya ne kırığı ne çıkığı ne oldu gene ertancım geçmiş olsun konulara baktımda alper lafım sana iyi niyetle espiri olsun diye bişeyler yazıyorsun ama bu karşı tarfatan yanlış anlaşılırmı diye düşünmüyorsun şimdiye kadar kim sakatlandı yada bir yerine bişey oldu ertan haklı başta kendini kendin koruyacaksın zaten yanlış bişeyler olduğunu farkettiğimiz zaman ben yada diğer arkadaşlar müdahele ediyor sende bu uyarılara rağman kendini sakatlarsan o kendi sorunun ayriyeten kanyonu google eart ten bir kontrol et bisikletlere bagi jumping ipleri baglayıp öyle iniyorsun aşşağıya geçen öyele inmiştik değilmi ertan eğer ine bilecek varsa gelsin :)) bu pazar bende gelemeye bilirim ama bellide olmaz ertan ne yapacağız pazar günü uzun yol gidemeyen varsa başkalarıyla takılacak yada gelecek 70 km uzun bir yol değil hepinizi seviyorum sayılarımla

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Hastalıklar varsa bu hafta programı erteleyebilriz zaten bu aralar baya soğuk çekirfe bi sıçrar iki sıçrar 3. cüde kötü olur

bizde 2 haftadır iyi havayı buluyoruzda bu hafta sonu kötü olucak gibi neyse siz bilirsiniz cumartesi duruma göre iyileşirseniz yaparız bişeyler ona göre haberleşiriz

hadi iyi akşamlar

@surgent76

Aynen katlıyorum.Beni anladığınız için teşekkürler.

İnşallah gribim hafifler.Mesafe uzun değil çünkü.Bende bisiklete binmeyi istiyorum.
Cumartesi günü daha net konuşabilirim. Gelebilrim yada gelemem diye.Durumuma bağlı.
:eek:
Herkese iyi akşamlar.

@tuninger_haa

dur abim ben bu konuya bi el atam abicim arkadasın dediği gezi öncesi ayarları yani bu da nos nitro falan gibi deil yani eksik gevşek ayarsızlık yada bozuk parça varmı onları kontrol etmek bu arada sende öğrenmiş oldun
bu arada burası akdeniz bölgesi sen nere gitcektin yanlış geldin heralde olayı dalga konusu yapmaya kalkma kendi bölgendeki arkadaşlarınla sohbet edersen akdeniz bölgesi olarak memnun olcaz mesaj yazcaksan adam gibi yaz sinir kat sayılarını yükseltme

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
@tuninger_haa arkadaşlar dersimiz gezi öncesi ayar antep bölgesindeki arkadaşlar bu konu hakkında bilgi sahibi değiller sanırım evet ayar konusuna gelelim önce beni bir ayar etmen lazım sana ayarı anlatmam için ben ayar olduktan sonra ayarı öğrenirsin alper gene bir bomba patlatmış gene konuyu nasıl toprlayacaz adamda haklı şimdi ama beni ayar etmeyin yav saygılar

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
alper kapa çeneni kanyona gideceksin:D :D zorla gideceksin kolun bacağın yine kırılacak ama olsun kırılsın haftaya iyileşir:D :D :D abi bu laflarda bi cümleye benzedi bu cümle bi arkadaşımın msn linkinde yaziyodu sizinle paylaşmak istiyorum :D :D
:D '''''omo reklamındaki kıza tecavüz etmişler ama olsun kirlenmek güzeldir'''''''':D

:D abi beni sil yeniden ekle yani silmeden ekle yani yap bişiler banada bişiler yap işte herkese yaptığından olsun abi ne bu ya w özel ders falanmı verion herkes msn ni istio halk seni istio abi :D

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
hehe kirlenmek güzeldir bizim Ertan, erol,anday nasılda kum parkında kirlendiler ama :D:D:D:D:D

dipnot:konuyu artık isteginiz yere çekebilirsiniz çünkü artık karışmıcam nereye çekerseniz çekin yawwww ..:p:p:p :D

kanyona gelmeyen ölsün :D tamm mı Emrecim :)?
Hasta olan Arkadaşlarımıza şimdiden geçmiş olsun diliyorum ve acil şifalar bekliyorum ki pazar günü yine hepberaber olalım ;;);));)
çenemi degil de yorumlarımı bi ara kapatmayı denicem.

Beni sevmeyen ölmesin, Yaşasın! :D
Ama bana şükretsin ;)

Ya işte bunun gibiler forumda ismim olsun mahayetinde ssağa sola mesaj yazıp rep kazanma amacında olan mesaj avcıları ...

Abicim sen başka forumlarda yap bunu zaten burası hayvanat bahçesi gibi oldu iyice berbat etme.

Bari bizi akdeniz bölgesinde rahat bırak

Geri