Scudo Sports

Antalya

feslikan yada gözlem evine çıkalım yada beldibi kemer otarfalara gidelim

Scudo
Biz gdinceye kadar yine kar namına bir şey kalmaz.Bayramdan 10 gün önce gitmiştik 5 cm kar vardı.Bayramdsa gittik pistin üst kısımlarında 1-2 cm kar vardı.

Şimdi yağan kar ne kadardır kim bilir.Onunda çoğu erimiştir.1-2 cm kardan yine ser kalacağını zannetmiyorum.

Daha önce boşuna çıktığımız için biliyorum.Kırık hayallerle geri dönmüştük.

andayın kardeşiyse katılamaz:D
şaka bi yana bisiklet lazım olursa bende 2 tane daha bisiklet var. uzun yola dayanır fakat actiona hayır:D aramıza hoşgeldin. saygılar

@Ertan ABA

Kanyon mu ? ne :eek: Amaniiin ne kanyonu ya
tam yeni iyileştik yine kırık çıkıkla ugraşıcaz desene Bre Ertan kardeşim :)
Biraz açıklarsan sevinirim mesela bu kanyon nerede, kaç km eder, nesi cazip vs..

@BMX_rider07
Gitmek zorunda değilsiniz.
Bir fikirdi.Kırık çıkık mı?:003:

Kimim neseri kırıldı çıktı?

Pazar günkü turda herkes sağlamdı.

Deteylı parkuru merak ediyorsan google earth'ten Antalya Güver kanyonu yazıp öğrenebilirsin.

Toplam en uzun yol şeklinde 70 km gidiş dönüş geçmez.

Ayrıca fikirimi sunmuştum.

Eğer hoşunuza gitmiyorsa bir daha fikirlerimi söylemem Alper bey.Emredersiniz.

Kimsenin bir tarafı kırılmadı çıkmadı da? Ne alaka?

Şu suçlayıcı konuşma tavrınızı bıraksanız diyorum.
Herkese iyi forumlar.

erol olum bu ne lan neetin hani bisiklet markaları buda güzel olmuş delisin sen teşekkür ederim ben san bisiklet markaları arasına sıkıştır demiştim buda güzel olmuş eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
Yaw sadece güzel fikrinden dolayı konuyu arkadaşlarımıza açmanı ve bu pazar kanyona gitmemizi ayarlamaya çalışıyordum fakat yine artniyetli anlaşıldık :(
Senin fikrine ben saygı duydum ki konuyu açmaya davet ettim :D ama..... :(

Abi msn nin ekledim ama bu sefer galiba sen beni kabul etmedin?

listemde ekli görünüyorsun.ama hep çevrimdışın. haberin ola.

Ertan yaa walla yanlış anlamış olmalısın tekrar oku bi sakin kafayla anlıcaksın niyetimi
bende Düşüncelerimizi forumda özgürce paylaşıp bir ortak karar da buluşuruz diye paylaşıyorum ama sen böyle diyorsan no problem.. :( giderim...

evet çok güzel yapıyor erol kardeşimi tebrik ediyorum ...

Tamam Ertan. Bizler bu konu üzerine yogunlaşalım, başka fikirleri olanlar çıkarsa degerlendirmeye alalım ;)..;)..;)

benim son sınavlar sebebiyle gelemiyorum. size iyi actionlar. karneyi alınca elinizi öpmeye gelirim artık. (hazırlayın 20'likleri:D)

Geri