Scudo Sports

Antalya

Selam herkeseee :)

hiç beklenmeyen bir anda dedim yazayım şuraya :D

naparsınız Antalya Eşrafı ne var ne yok ben yokken :)

şöle kepezi çıkarken Antalyaya doğru bakarsanız Antalyaya doğru OOOOOOOF OF demezseniz hakkım varsa helal etmem bak :) Efkarımı siz dağıtın Antalyaya... :)

kendinize iyi bakın Şevki abime Ender abiye Ertanım sana ve diğer her gördüğünüze Selamımı söyleyin ;)

Antalya Soğuk diyip çıkmamazlık etmem birdaha :D
burda donuyoruz kışın ortasında
adamlar kışın ortasında Kazan değiştiriyorlar 20 gündür heryer buz gibi :(
herkes hasta ben hariç...

neyse
kendinize iyi bakın ben kaçtım ;)
yarın da MSN de takılırım biraz görüşemediklerime de Selamlar olsun

Ercan...

Scudo
Vay abi özledik seni valla Ankaranın soğunda işin zor öncelikle kolay gelsin

Sonrasında kepez her zaman orda duruyo geldiğinde yokuşu ters çeviririz ağlatırız rampayı sen hayırlısıyla teskereyi alda...

Gördüklerime selamını iletirim .

Arada bi yaz fazla uzak kalma

Hadi kolay gelsin.

ıspartadan antalyaya geldim ama siz perşembe günleri yaptığınız gezmeleri rafa kaldırmışsınız anlaşılan. gezi tarzında haftasonu etkinlik yaparsanız beni de grubunuza dahil edin.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@Ercan Bayram

Merhaba tertip:D :D :D :D :D

Nasıl gidiyor?Havalar burdada soğudu.İnşallah iyisindir.Pazarları zorlada olsa bir grup toplanır gibi oluyor.

Aleyküm selam.Sanada hayırlı tezkereler.:)

En kısa zmaanda görüşmek üzere.Kendine iyi bak.

@onurelmas

Merhaba Hoş geldiniz.Tabii buyrun hep beraber dolaşalım.

Biraz düzeldi gibiyim.

Pazar günü kampüste buluşacağız.Gelen arkadaşaların isteği ve hava şartları doğrultusunda bir tur yapacağız.

Pazar günleri kampüste buluşalımda pazar günkü geziler hakkında devamlı bilgi alabilirsiniz.
Görüşmek üzere.

@onurelmas

hoşgeldiniz bu aralar hava soğuk olduğundan dolayı biraz ertelenir gibi bişey oldu bu perşembe turları ama havalar biraz ısınsın turlar devam eder bu pazar yine kampüste buluşulacak herkesi oraya bekleriz

@Ercan Bayram

ercan merhaba abi buralara soğuk diyoruz ama valla gerçektende sizin oralar daha soğuk heralde biiz oralarda donarız kendine cok iyi bak üşütüp hasta olma

gönlümüz hep sizinle siz orada olduğunuz için biz burada rahatız

dualarımız hep mehmetçik için

şimdiden hayırlı teskereler

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
@Ontario

erol :D abi senin bu rep muhabbetini de anlamadım yaw hala ne alaka yaw:D :D ercanda buralarda mış biliyosunuz galiba

Vatani görevinde başarılar dilerim,
Kazasız belasız görevini bitirmeni ve aramıza dönmeni bekliyoruz;
Hayırlı tezkereler diliyorum
hoşcakal ,,,

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
pazargünkü etkinlik hakkında bilgi verirmisin? nereye gidiyorsunuz, nerde buluşuyorsunuz, kaç kişi, gezme amaçlı mı, antreman amaçlı mı?
çok mu soru sordum :)

Cumartesi kesin karar vercez bazı arkadaşlar hasta da..

Gidersek güver kanyonuna eğlence ve gezi amaçlı gidicez.

Mangal vb bi etkinlik te olabilir

@onurelmas

eğer gidilecek olursa akdeniz üniversitesi kampüsü olbia çarşısı içinde can simidi cafede 08.00-08.30 arası toplanılıyo soruları az bile sordun :D merak ettiğin aklına takılan herhangi bi soru varsa hiç tereddüt etmeden sorabilirsin

saat 8.00 de kampuse gittiginizde bizim arkadaslardan birilerini göremeyebilirsiniz, ama paniğe kapılmayın çünkü 8.00 çok erken ve bu aralar havalar çok soguk oldugu için buluşma vakti saat 9.00 a alındı, bi keresinde benimde başıma gelmişti :D biz 8.30-9.00 gibi birilerini görebilme ihtimaliniz var
9.00 dan sonra da kampusten yola koyuluruz...
görüşmek üzere onurelmas ;)

Bu gün biraz daha iyiyim.

Doktorun verdiği ilaçlar yaradı desem yerdir.Yarın kampüse gidebileceğim ama uzun tura gidebilecek miyim yarın sabah belli olur:)

gitme gitme boşver:D
O sıcacık yataktan kim kalkıp gidecek.. boşveeeer:D
bende gitmiyom çünkü.:D ErTaN abi de gitmesin:D
şaka bir yana iyi eğlenceler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Geri