Scudo Sports

Antalya

ertan işim erken bitecek gibi mesai akşamüstüne doru karaolana urayabilirim haberleşebiliriz istersen

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Scudo
slm arkadaşlar; Artık bende bundan sonra Alanyalıyım.Uygun zamanlarda beraber gezebiliriz.Sizlere bende bazı zamanlarda katılabilirim...

Arkadaşlar Hepinize sevgiler saygılar...
Alanyadaki bisiklet sporunu seven arkadaşlar,bu spora gönül veren arkadaşlar buradan görüşmeye,buradan selamlaşmaya,buradan rendevulaşmaya Ve yine buradan muhabbetler kurmaya varmısınız?

@lifely2006

ben varım dostum.yeşil sedona ile beni görürsen durdur bende sizleri arıyordum.:)kendine iyi bak dostum...

@geotech emre

Herkese teşekkür ederim.

Akşam üstü tabi buluşalım konuşalım.

Haber beklyorum.

Yeni kalktım.
Bizimkiler 4 te geldiler.

Görüşmek üzere.

Güzel bir gündü teşekkürler arkadaşlar:) Bu sefer de hiç ummadıgım bir parçayı kırdım :eek: Orginal scott voltage sele min bir ayagını kırdım :( nasıl kırdıysam artık seleye hareket yapmadan bile kırılabiliyormus. Yani seleye fazla para verilmezmiş.
Umarım scott firması hareket bisikletleri için ürettigi bu özel selesini, kadro gibi ömür boyu garanti altına almıştır ve umarım ki Lütfü bey bana yardımcı olur:eek:?

@BMX_rider07

Sen tepinirken kırılma noktaısna kadar gelmiş düz yolda kırılmış.

İyi ki tepinirken kırılmamış.
Geçmişte bende düz yolda kadro kırdım ışıklar caddesinde:D

@Ertan ABA

Harbiden bir de tepinirken kırmaya kalksaydım sakata gelebilirdim. Üstelik orginal voltage ın selesinin bu denli zayıf olacagı hiç aklıma gelmezdi:(.

bugün yarın temel ihtiyaçları alıp azıcık merkezden çıkmayı planlıyorum, iyi dilekler için teşekkürler, akşamları bakınırım o zaman size :)

Abi ya senin sele sana geliyosa bana da gelir marka modeli nedir seninkinin:D?
Bu geyik muabbeti değil ya cidden soruyom:eek:

Geri