Scudo Sports

Antalya

Scudo
@mertdalkılıç

Aaa olmadı şimdi :eek: Gelicegini umuyorum... Bu hafta gokart haftası kaçmaz:D!!! :Skull-175

alitas ve mstfa_gny siz de gelin sizinle de tanışalım. :) Bu pazar lastik yakıcagız :D

@BMX_rider07
2 side müsait değil.
Güneyi tedavisinden dolayı bu aralar bisiklete binmesi yasak.

Aliyede 2 haftadır ulaşamıyorum.:boese157:

Adam arazi.:boese157:

Foruma ayda yılda bir girip çıkıyor.:boese157:

@Ertan ABA

Güney geçmiş olsun sana. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
Ali de umarım ne kaçırdıgının farkındadır :D fotolara bakarsa anlıyordur..:eek:
Bu pazar görüşmek üzere Ertan

@mertdalkılıç

Gokarta ben de binemiyeceğim.

Haftaya anca binebilrim.

Biraz bu ara duygusalım.:eek:

Yarın görüşmek üzere.

Yarın yapacaklarımız için şimdiden heyecan duymaktayım arkadaşlar :p Yeni maceralar bizleri bekliyor .
Umarım katılamayanlar cok şey kaçıracaklar o yüzden gelsinler kaçırmasınlar!!.. yoksa keçileri kaçırırlar. :D:p.

Arkadaşlar ufak bir "fren teli kopması" sorunu yaşamaktayım. Şimdiden yardımcı olacaklara duyurulur.Yarın çok geç olabilir. Trafige çıkacagım cok riskli olur lütfen!!

Yarın görüşmek üzere iyi uykular...

kısaca (deşşet) bi de su lara beach güvenliği olmasaydı super olcakdı ama bence super bı gundu herkezin eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Lara denizine "bisikletle gelmek ve sonra girmek yasakmış" .Bu belediyenin güvenlikçileri adamı nasıl sinir ederimi mi hesaplıyor? yoksa halka daha iyi hizmet için mi çalışıyorlar :eek:=? Üstelik bu anday ın dedigi olayın gerçekleştiği Lara halk plajlarının dibine yeni bisiklet yolu yapıldı ki insanlar bisikletleriyle gelip girsinler diye :():(:(:(:(:(: çooook kızıyıyorum bu nasıl anlayıştır ya! :eek:

• Beğen
burası türkiye şaşırmamak lazım ben karaoğlanda bisikletle bisiklet yolundan giderken buurda bisiklete mi binilir die biri laf atmıştı tabi bende doğal olarak yerdeki bisiklet resmini gösterince artık bana karşı biraz daha yumuşadıdı bişi diyemedi aynı hesaba yakın adamlar bisiklet görünce düşmanlarını görmüş gibi oluyolar saldırıııııınnnn bisikletliler geliyoooooo

• Beğen
emre abı sana katılıyorum
ertan bugun gezı superdı fotoları alalım daha superlessın:D
ellerinize saglı emegı gecen herkesın allah bin ........................:D anlıyan anladı:

• Beğen
Güvenlik olayını unutmuştum sizler hatırlattnız.

Neden derseniz böyle kendini bilmez insanların bize karşı bilinçsiz davranışlarını kafama takıp günümün geriye kalanını kötü geçirmek istemeyişimdendir.

Önemli olan pozitif bakmaktır.

Benim başıma da lara bisiklet yolunda 2-3 defa başıma geldi.

Genç kadınlar burasI bisiklet yolu mu demişti.

Sadece arkama ters ters baktım ve yoluma devam ettim.

Neden derseniz?

Gündüz yoldaki bisiklet resimlerini ve yaya resimlerini görüp kendilerinin boş yere başkalarını rahatsız ettiklerini bu yüzdende kendilerini kötü hissdeceklerindendir.

Boş verin bu olayları,hayatı ve asla geri dönmeyecek olan her saniyenin tadını çıkarın.:cool:

Haftaya yeni bir turda görüşmek üzere. :cool: :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

@laciverti

ne zaman icin duzenliyebiliriz ?
ve kac kisi ustellik kac km ?
yol cok onemli benim icin....

cok dagli yerler olmuyacak ...

dus yol arada sirada acicik tepeli :eek:

tsk'ler

Geri