Scudo Sports

Antalya

antalyada şu an hem mağazasında hem de katalogtan seçerek siparişle getirme imkanı sunan bir doğa sporları mağazası var. migros alışveriş merkezi karşısında koleji yolu üzerindeki(sağdaki ilk sokak) bu mağazada trek ve sedona satışı yapılıyor. tabi ikinci el almayı düşünürseniz 2007'de toplanmış bisikletimi satıyorum ve benim gibi birkaç kişi daha var.

Scudo
@piskinarif

Öncelikle hoş geldiniz.

Foruma sponsor olan bisiklet firmalrından isteğiniz fiyat,marka,model,ölçü ve özellikte bisikleti diğer parça ve aksesuarlarını temin edebilirsiniz.

Antalya'da bulma imkanınız biraz zor oluyor.

İyi günler.

serbest calışan iş adamıyım,aynı zamanda bisiklet sporcusuyum,iş haricinde hobi olarak bisiklet parçası ve bisiklet takası,alımı satımı yarıyorum.bazı bisikletleri ve parcaları yurt dışına gittigimde gumruksuz ucuza getiriyorum.su an elimde 1 adel ust model bisiklet kaldı.birkactanede parca var.ilgilenirsen irtibata gecelim.hoşcakal.

:D @Ertan ABA

insanlıktan nasibini aldın yani baya :D :D saka tabi abi çalışmak kadar insanı yoran bişi yok yaw

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Yok :D! bizden başka var mı? :eek:tici!

ikitekeremreyle irtibata geçin. Elinde parça değiştirmeye gerek duymayacagınız bir Scot oldugunu biliyorum ;) tahminimce güzel bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: piskinarif
Hayırsever biri Ünsal abimizin videosunu paylaşabilir mi? :eek:

Arkadaşa özel mesaj atın veya msninden irtibata geçerseniz daha hızlı işiniz hallolur ;) İyi geceler

• Beğen
Tepkiler: piskinarif
vtv yerel bir kanal olduğu için youtuba atılmaz sanırım. ama vtv nin kendi sitesinde bazı insanlarla görüşme içersindeyim. azcık daha yağ yaparsam bu iş olcak gibi:D

2000 Plazanin KARŞI Ara SokaĞindakİ Bİsan Bayİnde Çalinti Bİr Bİsİklet Satilik Vazİyette Durmakta.bİsİkletİn Markasi Bİanchİ,dİsk Frenlİ,alumİnyum Kadrolu,uzerİnde Acera Malzeme Var.zaten O DUKKAN MERDİVEN ALTI TABİR ETTİĞİMİZ EN ALT MODEL BİSİKLET GURUBU TOPLAYIP SATMAKTA.BİSİKLET KABAK GİBİ MEYDANDA.HURDALARIN ARASINDA HEMEN GOZE BATIYOR..Çalinti OlduĞunu Nerden TAHMİN EDEBİLİYOSUN Dİye Soracak Olursaniz Bİsİkletİ İnceledİm On Tarafi BoyanmiŞ Ve Kadrosu ZimparalanmiŞ.yanİ Bu Bİsİklet Buyuk Bİr İhtİmalle Çalinti Cunku Nİye Durup Dururken Cİrlop Gİbİ Kadroya Zimpara Surup Boyasini Çikermaya ÇaliŞilsin?boyasini Sokmeye ÇaliŞmiŞlar Ve De Tabİkİ ÇİzmİŞler.vede Fİyatta Çok Komİk Normalde O Bİsİkletİn SatiŞ Fİyati 800-900 Cİvari Orada 350 Ytl Fİyat İstİyolar 100 Ytl Sİnİ Dukkan Sahİbİ Komİsyon Olarak AldiĞini DuŞunursek (50ytl Alicidan 50ytl Saticidan)bİsİkletİn SatiŞ Fİyati 250 Ytl.Çevrenİzde Bİanchİ Bİsİklet Çaldiran Varsa Hemen Durumu Haber Verİn.

ilginiz ve dikkatiniz için gerçekten çok tşkler

Geri