Scudo Sports

Antalya

@osman_koksal

Biraz bizde yorulmuşuz evet.

Deliksiz bir uyku çektiricek kadar.:D :D :D :D :D

Haftaya görüşmek üzere.

Scudo
@Ertan ABA

Keske gelebılseydık, artık yaza kaldı gorusmek cumartesı Konya'ya donuyorum cunku :(

Çok güzel bir tur daha.. manzaraya hayran kaldım :)
emegi gecen Herkese teşekkürler ..

çivili lastik değilde benim tekerlere zincir takalım bide bu lastiklerde kaçlık çivi kullnılıyor son olarakta bu çivileri tekere çakarakmı takıyoruz bir yardımcı olursanız sevinirim varya çocuklar antlyanın tadını siz çıkarıyorsunuz valla bende gelirimde çivi çekiç bizden geçti ama benim yerimede kartopu oynayın mümkünse gelirken biraz kar getirirseniz sevirim şimdiden iyi eğlenceler kartopunun içine taş saklamayın :D :D :D :D

Bu pazar performans yapalım diyor arkadaşlar.

tempo 35-40 km hızımız olucak.

Bu turumuza sadece performans yapabilecek arkadaşların gelmesi rica olunur.

Hızımızı düşürmeyeceğiz. Uzun ve sağlam bir tur olucak.Hız yapmak isteyen arkadaşlarımız var:cool:

Arkada kalabilecek arkadaşlar bu hafta kusura bakmasınlar.Özel bir tur olucak.

O yüzden performans yapılacaktır.
Kondüsyonu olanların katılması gereklidir.
Bende dahil uzun zaman oldu.:cool:

Km olarak 130 km total yapmayı düşnüyoruz. :Skull-175

Mesafe isteğe göre uzayabilir.

Düden kurşunlu ordan biraz arazi serik oteller bölgesi lara beach selekler.

Haftaya pazar görüşmek üzere.

Bende gelirim ama asıl performasnı dün yaptık

Bi duruyoruz bi tempo bi arazi bi yol karman çorman bi gezi

oldu akşam yerimden kalkamadım yorgunluktan.

Bu haftasonu az durarak bol bol yer gezeriz hemde tempo yaparız biraz

Baktık yol kesmiyo kum ormanına da gireriz :D

Herkese bol pedallı hızlı ve performanslı günler... bu hafta hız önplanda olucaksa yavaşlar sagdan gidecektir :D...
Herşeyin Rayında olması dilegimle iyi akşamlar.

@BMX_rider07

Galiba Alper anlıyamadın.Kimse beklenmiyecek.Yavaş dolaşmak isteyen başka bir rota belirleyebilriler.

Ortak bir karar bu.

Adı üstünde performans.

Yavaş gidenlerin gelmemesi rica olunur yazmıştım. O gün gelipte hayal kırıklığına boşuna uğramasınlar diye.
İyi akşamlar.

Sadece yavaş gidenlerin genelde sağdan gittigi ifade ettim yani soldan gidecekler hızlıdır demek istedim, yanlış anlasılmasın belirttim burda :)
haftaya abilerimiz gelirse onlarla takılırım belki ;) (biz agırsiklet takılalım madem ne olcak saglık olsun Ertancm.:))

@Ertan ABA

@Ontario

@Ertan ABA

@BMX_rider07

@Ertan ABA

35-40 km hız. Yani 130 km'lik tur 4 saatde bitecek. Beyler. Hedefiniz büyük. Siz bu turu 4 saatde tamamlayın bende bisikletimin sakkalarını keseyim. (Karacaören barajı git-gel 130 km. 6 saat. Dinlenmeler, yemeklerle, çaylar kahvelerle ve kopan zincirlerle 9 saat. İyi bir mesafe. İyi bir ortlama hız.

Biraz gerçekci ve yapıcı olun. katılım artsın. Bilenler bilmeyenlere birşeyler öğretsin. Mesela Freeride bisiklet ile uzun mesafeli MTB turu olmayacağı gibi. Veya Kaskın önemi gibi. vs. vs.

Ha bu arada. Lance Armstrong Çakırlar-Fesleken yaylası (17-18) km gibi bir parkuru 32 dakika gibi bir sürede çıkmış.

Gelin siz Çakırlar-Geyik Bayırı parkurunu (8 km) 32 dakikada tamamlayın. Bende evde kalayım, yada farklı bir parkura çıkayım.

Ali Gülcan'ın şu linkdeki mesajına dikkat çekerim:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=16905&page=2

Ali'nin konu ile ilgili mesajı: .......beyler o yarışta bende vardım hatta klasmanda benimde adım geçiyo tam hatırlamıyorum ama o yarış 110 veya 120 km arası bir yarıştı ortalama tempo'da 45 yoktu.................

Üstelik bu bir yarışmış. Dikkatinizi çekerim. Parkur uygun ve trafik denetiminde. Araç Yol Bisikleti.

Ortalama 25-28 deyin. Kabul edelim. O zaman Ünsal abi sizlere katılmaz.

Kolay gelsin.

Ha bu arada ben Pazar günü Kunduda olacağım. Balık tutma hevesim kabardı. Nasıl olsa başlangıç saatiniz belli. Geçerken çaya beklerim.
Görüşmek üzere.

@Lobo

Çok komiksiniz.:D :D :D :D :D

Zaman kısıtmalası yok.Düz yolda o sürate ulaşacağız.30 tempoyla 50 m kendim gitmişitim.

Grup halinde yüksüz çantalar olmadan sırayla rüzgar koridoru yaratarak 35-40 km hız kaçınılmaz.
Kepez üstünde daha önce çubuk beli rampasına kadar 40 tempoyu hafif rüzgarlı havada 2 şer dk öndeki kişi pozisyonunun konumunu değiştirerek gitmiştik.

Neden yapamıyacak mışız?:D :D :D
Sağolun.

Dönüşte arkadaşlar yolu uzatmak istemezse sizin bulunduğunuz konumu belirtin arkadaşlarla buluruz sizi.

Beraber geliriz.

İyi akşamlar.

@olcaybatu

Cumartesi günü Olcay uğrar diye bekledim "olumsuz", akşamı seni 5 defa aradım. Ama "No Cevap".

Kendine iyi bak. Dizine ve derslerine dikkat et. "Fast and Furios" hızlılarımıza hızın ne olduğunu gösterecek tek yetenek sensin Antalyada.

• Beğen
Tepkiler: olcaybatu
@Lobo

Olur gelin abi sizde.Ters yönden gelirsiniz karşılaşırız.

Zaman kısıtlaması yok neden?doğal afetler.(lastik vs)

Yoluda uzatabilriz.

görüşmek üzere.

iyi akşamlar.

Geri