been gelmecen biz yarın seriğe gidicez orda motocross yarışması var onu izlicez gelmek isteyenlerle sabah serik yolunda buluşmak üzere.ayrıca ben enis semihle beraber gidiyoz .
öncelikle hoş geldin benim msn yi ekle kendine sana yardımcı olalım one_shot_one_kill.TR.Hacker@hotmail.com öylebir yazmışsınki bende bişey felan oldu sandım sana forumdaki konuları birazcık karıştırsaydın herşeyi bulabilrdin msn mi yazdım ekle
Gezilere, derslerin ve dershanen olduğu için gelemiyorsun bildiğim kadarıyla.
Geçen hafta senide çağıracaktık, ama derslerin olduğunu düşünüp sonradan vazgeçtik.
Yarın sabahtan üniversitede bir gezi var , biz işimiz çıkmazsa gitmeyi düşünüyoruz ama tam kesin değil.
bir gun cakirlara dogru veya belek tarafina gidersek kurs murs dinlemem gelirim valla zaten 8 subat a kadar kurs yok. yarin kampusten nereye hareket var? yarin gelmek isterdim ama amerikadan kuzenler falan geldi ev curcuna icinde. . . herkese selamlar
Asıl ben tesekkur ederım, sızden ogrenecegım cok sey var, kısa ve guzel bır gezıydı, hem bısıklet de baya ıyıydı fotograflar elıne gecınce bana da yollarsan sevınırım. Gökhan'a da selamlar.
gerçekten güzel bi gündü.
herkese çok teşekkür ediyorum. özellikle bisikletimi sağlayan şevki abi'ye, ertan, erol ve anday'a...
sizi mersine de beklerim. yolunuz düşerse kapım açıktır.........
BU pazar sarıçınara cıkıp kar topu oynayacağız
kendine güvenen sağlam arkadaşlarıda bekliyorum.Free raıder cılar hariç[semih hariç].gelen arkadaşlar çivili lastiklerini ayarlasın.ayarlayamayanlara uygun fiyatlara müessesemizden takviye yapılır
deniz forum a duyurmussun evet kendine güvenen ler sizi çok harika parkur beklio ama ben kendime güvenirim deyip bizi yolda oyalicak olan arkadaşlar lütfen gelmesin sonra problem olup tatsızlıklar oluyo