@Ertan ABA
@Ontario
@Ertan ABA
@BMX_rider07
@Ertan ABA
35-40 km hız. Yani 130 km'lik tur 4 saatde bitecek. Beyler. Hedefiniz büyük. Siz bu turu 4 saatde tamamlayın bende bisikletimin sakkalarını keseyim. (Karacaören barajı git-gel 130 km. 6 saat. Dinlenmeler, yemeklerle, çaylar kahvelerle ve kopan zincirlerle 9 saat. İyi bir mesafe. İyi bir ortlama hız.
Biraz gerçekci ve yapıcı olun. katılım artsın. Bilenler bilmeyenlere birşeyler öğretsin. Mesela Freeride bisiklet ile uzun mesafeli MTB turu olmayacağı gibi. Veya Kaskın önemi gibi. vs. vs.
Ha bu arada. Lance Armstrong Çakırlar-Fesleken yaylası (17-18) km gibi bir parkuru 32 dakika gibi bir sürede çıkmış.
Gelin siz Çakırlar-Geyik Bayırı parkurunu (8 km) 32 dakikada tamamlayın. Bende evde kalayım, yada farklı bir parkura çıkayım.
Ali Gülcan'ın şu linkdeki mesajına dikkat çekerim:
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=16905&page=2
Ali'nin konu ile ilgili mesajı: .......beyler o yarışta bende vardım hatta klasmanda benimde adım geçiyo tam hatırlamıyorum ama o yarış 110 veya 120 km arası bir yarıştı ortalama tempo'da 45 yoktu.................
Üstelik bu bir yarışmış. Dikkatinizi çekerim. Parkur uygun ve trafik denetiminde. Araç Yol Bisikleti.
Ortalama 25-28 deyin. Kabul edelim. O zaman Ünsal abi sizlere katılmaz.
Kolay gelsin.
Ha bu arada ben Pazar günü Kunduda olacağım. Balık tutma hevesim kabardı. Nasıl olsa başlangıç saatiniz belli. Geçerken çaya beklerim.
Görüşmek üzere.