Scudo Sports

Antalya

ANTALYA- Kepez Belediyesi’nin düzenlediği ''120 Dakika Dağ Bisikleti'' Yarışları 11 nisan pazar günü Parkfuntastik'te yapılması planlanıyormuş,ilginç bir yarış,2,5 kmlik parkurda 120 dakikada en çok turu atan kazanıyor:harika: Antalya'da yaşayan arkadaşlardan belki katılan olur...................................... 258618 dosyayı görüntüle
Tam benlik turmuş , dön babam dön turu. Gerçi bizim bisiklet hacımız varken bize düşmez. Favori adayım elbette @Cemal Ç. . :harika:

Scudo
Çok güzel bir etkinlik olmuş. Anlamlı bir gün anlamlı bir şekilde kutlanmış. Katılımda bulunan arkadaşlara selam olsun. Paylaşım için teşekkürler. 😍 ❤🇹🇷

ANTALYA- Kepez Belediyesi’nin düzenlediği ''120 Dakika Dağ Bisikleti'' Yarışları 11 nisan pazar günü Parkfuntastik'te yapılması planlanıyormuş,ilginç bir yarış,2,5 kmlik parkurda 120 dakikada en çok turu atan kazanıyor:harika: Antalya'da yaşayan arkadaşlardan belki katılan olur...................................... 258618 dosyayı görüntüle
Hocam bende amörtisörlü şehir bisikleti var bende katılabilir miyim acaba ,parkur falan belli mi ?

Merhaba arkadaşlar. Antalya Konyaaltı'nda oturuyorum. Konyaaltı - Lara sahil şeridi dışında önerebileceğiniz rotalar var mı? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Antalya Konyaaltı'nda oturuyorum. Konyaaltı - Lara sahil şeridi dışında önerebileceğiniz rotalar var mı? Teşekkürler.
Sahil seridi ve Yüzüncü yil bulvari dışında her rotayi oneririm😀
Nasil bir bisiklet ve surus icin tavsiye aradığınızı yazarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz.

Sahil seridi ve Yüzüncü yil bulvari dışında her rotayi oneririm😀
Nasil bir bisiklet ve surus icin tavsiye aradığınızı yazarsaniz daha iyi yardimci olabiliriz.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Eskiden sabah çıkar akşam döner, bütün Antalya'yı gezerdim. Ankara'da üniversite okurken Antalya'dan sonra Ankara'yı bir türlü sevemediğim için üniversite hayatım boyunca evden pek çıkmadım. Sınavlar, sabahlamalar derken epey kilo aldım ve zayıflamak istiyorum. Üniversiteler internet üzerinden ders vermeye başlayınca ben de son dönemimi evden, Antalya'dan okumaya karar verdim. Zayıflamak için fırsat doğdu diye düşünerek yeni bir bisiklet almak için bayinin yolunu tuttum. Her ne kadar eskiden çok bisiklete binen biri olsam da inanın hiç bisikletten anlayan biri olmadım. Şehir bisikleti alayım dedim ama bayidekiler kiloma uygun olmayacağını (105 kiloyum) onun yerine dağ bisikleti almamın daha iyi olacağını söylediler. Ben de Mosso Black Edition 2021 dağ bisikleti satın aldım. Gezmeyi, yeni yerler görmeyi çok seviyorum. Zayıflama maceramı eğlenceye dönüştürmek, keyif alarak spor yapmak istiyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Eskiden sabah çıkar akşam döner, bütün Antalya'yı gezerdim. Ankara'da üniversite okurken Antalya'dan sonra Ankara'yı bir türlü sevemediğim için üniversite hayatım boyunca evden pek çıkmadım. Sınavlar, sabahlamalar derken epey kilo aldım ve zayıflamak istiyorum. Üniversiteler internet üzerinden ders vermeye başlayınca ben de son dönemimi evden, Antalya'dan okumaya karar verdim. Zayıflamak için fırsat doğdu diye düşünerek yeni bir bisiklet almak için bayinin yolunu tuttum. Her ne kadar eskiden çok bisiklete binen biri olsam da inanın hiç bisikletten anlayan biri olmadım. Şehir bisikleti alayım dedim ama bayidekiler kiloma uygun olmayacağını (105 kiloyum) onun yerine dağ bisikleti almamın daha iyi olacağını söylediler. Ben de Mosso Black Edition 2021 dağ bisikleti satın aldım. Gezmeyi, yeni yerler görmeyi çok seviyorum. Zayıflama maceramı eğlenceye dönüştürmek, keyif alarak spor yapmak istiyorum. :)
O zaman bunyeyi alistirana kadar rahat hissettiğiniz yerlerde kullanin. Sahil bandi olur, Kemer yolu olur, Dosemealti Duaci olur, Aksu Kursunlu selalesi civarlari olur. Biraz kilo verip bacaklariniz da toparladiginda asil eglencenin olacagi Geyikbayiri, Gokdere, Altinyaka, Doyran, saklikent vs gezersiniz. Ama buralarin yokuslari biraz serttir, o yuzden biraz zaman ister.

Merhabalar, Çoğunlukla Antalya şehir içinde, hafta sonları da araziye ve bozuk yollara girebileceğim boyuma göre bir mtb arıyorum. İlk bisikletim olacak fakat uzun yıllar motosiklet kullandım. Boy : 193 cm Kilo : 95-100 Bütçe : 3300 tl civarı. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Merhabalar, Çoğunlukla Antalya şehir içinde, hafta sonları da araziye ve bozuk yollara girebileceğim boyuma göre bir mtb arıyorum. İlk bisikletim olacak fakat uzun yıllar motosiklet kullandım. Boy : 193 cm Kilo : 95-100 Bütçe : 3300 tl civarı. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Carraro Force 970 tam bütçene göre. Ruble ve aynakolu tırmanmak için kolaylık da sağlar. En zor kısmı ise bisiklet bulmak hala çoğu bayi sıkıntı çekiyor.

Dostlar kalite bakımından hangisini seçmeliyim

MOSSO 29 RACELİNE

TEKNİK ÖZELLİKLER
Kadro6061 ALLOY FRAME
Maşa665D - M/LO (KİLİTLİ)
AynakolSHIMANO FC-TY301-42/34/24TX170L
RubleSHIMANO CS-HG200-8-12/32T
Vites KoluALTUS ST-ET505-8X3
Arka AttırıcıALTUS RD-M310
Ön AttırıcıALTUS FD-M310
HazneSHIMANO HB-TX505 FH-TX505
ZincirKMC-Z72
FrenSHIMANO BL-MT200 HYD
Orta GöbekKASET
JantSTARRIMS J19SSZ
LastikMITAS OCELOT 29X2.10
PedalHF893 ALLOY
Ağırlık15.50 KG

CARRARO FORCE 970

KADRO
ALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE HYDROFORMED
MAŞA
ALÜMİNYUM 1.1/8" MLO 100mm MAŞADAN KİLİTLİ
ARKA VİTES
SHIMANO ALTUS M2000
ÖN VİTES
SHIMANO ALTUS M2000
KRANK TAKIMI
SHIMANO MT101 40X30X22T
ARKA DİŞLİ
SHIMANO HG200 11-36T KASET
VİTES KOLU
SHIMANO EF505 3X9
FREN
SHIMANO MT200 HİDROLİK DİSK
Disk
SHIMANO RT10 160mm
ÖN GÖBEK
SHIMANO TX505 32D
ARKA GÖBEK
SHIMANO TX505 32D
LASTİK
IMPAC 29X2.10 SMARTPAC
JANT
CARRARO ÇİFT KATLI ALÜMİNYUM
SELE
DDK JELLİ
EK ÖZELLİKLER
XLC GİDON-GİDON BOĞAZI-SELE BORUSU

KRON XC 150

Bisiklet Tipi:Dağ BisikletiCinsiyet:ErkekFren Tipi:Hidrolik DiskVites:24Kadro:XC Sport AlüminyumKadro Boyu:18 - 20Maşa:ZoomArka Vites:Shimano Tourney - RD-TX800Ön Vites:Shimano Tourney - FD-TY500Vites Kolu:Shimano Altus - SL-M315Fren Takımı:Hidrolik DiskAynakol:Shimano Tourney - TY301Orta Göbek:Rulmanlı MonoblokRuble:Shimano HG-200 12-32T - 8'liZincir:KMCGidon:Zozo 660mmGidon Boğazı:Zozo 80mmSele:VealenSele Borusu:Zozo 350mm 27.2Jant:Zozo Çift Kat AlüminyumLastik:29x2.10Ağırlık:15.15 kg

Not: 89cm iç bacak boyu, 193cm boy için en uygunu hangisidir?
Bisikletlerin donanımları hakkında bilgim yok, bütçe olarak bunlara indirgeyebildim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kemerde yol bisikletiyle turlayabileceğiz bir yol arkadaşı var mıdır acaba buralarda 😊

Herkese merhabalar, Ankara'dan Antalya'ya yeni taşındım. Bisiklet kullanmak hep istediğim bir şeydi. Sadece bisiklet sürebilme imkanı bile Antalya'ya gelmek isteme nedenlerimden biri oldu. Fakat bisikleti en son ortaokulda kullanmıştım. Ve şu an o zamandan kalma Bianchi dağ bisikletim var. Aslında gayet sağlam ama birtakım bakım işlemleri için bisikletçi tavsiyesi arıyorum. Sele, fren pabuçları, çamurluk vs bazı parçalar değiştirmeyi de düşünüyorum yeni bisiklet alana kadar. Hiçbir teknik bilgim de yok ama bazılarını sipariş edip (sele) kendim de takabilirim aslında. Velhasıl Konyaaltında (Pınarbaşı) ikametgah ediyorum üniversitede çalışacağım bisikleti ulaşım aracı olarak da kullanmam gerek. Şu dükkana gidin her şeyi yaparlar üstüne anlatırlar da diyebileceğiniz bir yer olabilir. Onun dışında bir gün beraber sürüp yada bir yerde oturup naçizane sorularıma cevap alabileceğim arkadaşlarla iletişime de geçebiliriz.

Herkese merhabalar, Ankara'dan Antalya'ya yeni taşındım. Bisiklet kullanmak hep istediğim bir şeydi. Sadece bisiklet sürebilme imkanı bile Antalya'ya gelmek isteme nedenlerimden biri oldu. Fakat bisikleti en son ortaokulda kullanmıştım. Ve şu an o zamandan kalma Bianchi dağ bisikletim var. Aslında gayet sağlam ama birtakım bakım işlemleri için bisikletçi tavsiyesi arıyorum. Sele, fren pabuçları, çamurluk vs bazı parçalar değiştirmeyi de düşünüyorum yeni bisiklet alana kadar. Hiçbir teknik bilgim de yok ama bazılarını sipariş edip (sele) kendim de takabilirim aslında. Velhasıl Konyaaltında (Pınarbaşı) ikametgah ediyorum üniversitede çalışacağım bisikleti ulaşım aracı olarak da kullanmam gerek. Şu dükkana gidin her şeyi yaparlar üstüne anlatırlar da diyebileceğiniz bir yer olabilir. Onun dışında bir gün beraber sürüp yada bir yerde oturup naçizane sorularıma cevap alabileceğim arkadaşlarla iletişime de geçebiliriz.
Selamlar. Beach park ta Mola Bisiklet var. Ogün her konuda yardımcı olacaktir ve guvenilirdir. Mola bisiklet ve biraz ilerisinde Beaver bisikletcilerin sık vakit geçirdiği yerlerdir. Denk geliriz illa ki bir ara. Dag bisikleti kullanmasam da ozellikle kis ve ilkbaharda dag bisikleti kullanan cok yol bisikletcisi var.

Selamlar. Beach park ta Mola Bisiklet var. Ogün her konuda yardımcı olacaktir ve guvenilirdir. Mola bisiklet ve biraz ilerisinde Beaver bisikletcilerin sık vakit geçirdiği yerlerdir. Denk geliriz illa ki bir ara. Dag bisikleti kullanmasam da ozellikle kis ve ilkbaharda dag bisikleti kullanan cok yol bisikletcisi var.
Aslında ben de ileride yol bisikleti almak istiyorum ama daha ona var maalesef 😊 Şimdilik elimde olanla idare edeceğim. İlk fırsatta mola bisiklete uğrayacağım. Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Selamlar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen bisiklet etkinliği videosunu paylaşmak isterim. keyifli izlemeler.

• Muhteşem
Tepkiler: necmeddin
Antalya Manavgat'ta yaşıyorum. Hibrit bisikletim var, 70-80km günübirlik turlar yapıyorum genelde. Ortalamam 26-27 oluyor çoğunlukla, beraber pedallayacağım birileri varsa ulaşırsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Arkadaşlar selamlar,

Bikefit konusuna değineceğim nasıl yaptırabileceğimiz noktasında.. Biliyorsunuz ki ; bikefit , sağlıkla ve doğru açılarla bisiklet kullanmak için çok ama çok önemli bir nokta. (en azından ben öyle düşünüyorum)

Bu noktadan hareketle Antalya 'ya en yakın Bikefit yapan yer olan Aktif Pedal Karşıyaka/İzmir şubesini aradım. Orada bikefit uygulamasında uzman isim @Barış OKUDUCU 'nun arada Antalya 'ya da gelidiğini ancak belirli bir bikefit-talep kotasının olması neticesinde ziyaret ettiğini belirttiler ve akabinde İsim/Soyisim/Telefon ve Yaşadığım semt bilgilerini not aldılar.

Sizlerden de Bikefit yaptırmak isteyen varsa Aktif Pedal Karşıyaka şubesini arayarak aynı yöntemle Bikefit istediğinizi söyleyin ve bilgilerinizi bırakın... Belki belirli sayıyı kısa zamanda yakalarsak bikefitlerimizi yaptırabiliriz..

Akfit Pedal Karşıyaka iletişim: (link)

Geri