Scudo Sports

Antalya

Scudo
Bu yolda bisiklet sürmeyi çok seviyorum baya eğlenceli. Antalya'da yeni olduğum için pek hakim değilim ama başka benzer önerebileceğiniz rotalar var mıdır acaba?

Forum 'a hoşgeldin , kanalımda Antalya çevresinde bir çok rotada sürüş yapıyorum inceleyebilirsin. Videolara başlarken yolun haritasını koymaya çalışıyorum her seferinde.. Abone olmanı da rica edeceğim :koptum:

(link)

Şahaneymiş kanalınız, hemen abone oldum ve izleyeceğim :). Geçenlerde de sizinle konuşmuştum sanırım, bir gün turunuza katılmak da isterim.

Şahaneymiş kanalınız, hemen abone oldum ve izleyeceğim :). Geçenlerde de sizinle konuşmuştum sanırım, bir gün turunuza katılmak da isterim.

Tamam , yarın akşamüstü tur planlıyorum 40-50km civarı , özel mesajdan görüşelim . Çıkış noktam lara/güzeloba 👍🏻

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Tamam , yarın akşamüstü tur planlıyorum 40-50km civarı , özel mesajdan görüşelim . Çıkış noktam lara/güzeloba 👍🏻
Sanırım ben özel mesaj atamıyorum, daha fazla içerik girmem gerekiyor. Siz atarsanız belki görebilirim. Ben de lara da oturuyorum çok iyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Antalya'da bisiklet jant akordunu iyi yapabilen birisi var mı? Ben geçen hafta kaza yapmıştım ve ön teker biraz yamuldu galiba sürerken hissediyorum. Sağa sola şeklinde değil; yukarı aşağı şeklinde. Ya da evde kendim de bir şeyler yapamaz mıyım acaba? Yani tekerin bu yukarı aşağı yapmasını da geç farkettim sağolsun kepezde yollar yol değil patika ve ben de yoldan dolayıdır diyodum bu titremeyi :d Dün arkadaşımın yanına konyaaltı sahiline gittim ve bisiklet yoluna girince bariz bi şekilde ön tekerim yukarı aşağı yapıyor anladım yani.

Antalya'da bisiklet jant akordunu iyi yapabilen birisi var mı? Ben geçen hafta kaza yapmıştım ve ön teker biraz yamuldu galiba sürerken hissediyorum. Sağa sola şeklinde değil; yukarı aşağı şeklinde. Ya da evde kendim de bir şeyler yapamaz mıyım acaba? Yani tekerin bu yukarı aşağı yapmasını da geç farkettim sağolsun kepezde yollar yol değil patika ve ben de yoldan dolayıdır diyodum bu titremeyi :d Dün arkadaşımın yanına konyaaltı sahiline gittim ve bisiklet yoluna girince bariz bi şekilde ön tekerim yukarı aşağı yapıyor anladım yani.

TNS bisiklet kırcaami şubesine bir sorun.

• Beğen
Tepkiler: fbyekta07
Bahçeli de Bike House var. Ben orada yaptırdım. Memnunum.

• Beğen
Bu yolda bisiklet sürmeyi çok seviyorum baya eğlenceli. Antalya'da yeni olduğum için pek hakim değilim ama başka benzer önerebileceğiniz rotalar var mıdır acaba?237233 dosyayı görüntüle

Bahtılı tarafındaki köy yollarını önerebilirim. Pandemi sırasında kalabalıktan uzak köy yolları daha keyifli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
sevgili antalyada yaşayan bisiklet sevdalıları, carraro 225 ya da 224 arıyorum ancak hiçbir yerde bulamıyorum. önerdiğiniz bisikletçi var mı antalya'da?
Hocam bende aynı dertten yakınıyorum :) Carraro Sportive 225 model arıyorum Konyaaltında ikamet ediyorum. Antalya da satan biryer bulsam hatta deneyebileceğim çok harika olacak çünkü marka model seçimimi yaptım sadece kadro boyu olayı kafama takılıyor onuda sanırsam deneyip seçmem gerek Boyum 185 cm iç bacak uzunluğum 87 cm. Eğer bulduysanız bana da söylerseniz sevinirim :)

Bahçeli de Bike House var. Ben orada yaptırdım. Memnunum.

Bugün ben de oraya gittim, adam dedi sorun jantta değil lastikte. Lastik de mevcut değilmiş o yüzden değiştiremedik. Çok garibime gitti ama, lastik nasıl yamulabilir? Bendeki sorunu şöyle anlatayım: tekerin her turunda bir kere aşağı inip çıkıyor sanki ufak bir çukura girmiş gibi.

Neyse, yeni bir lastik alayım dedim ama Mitas'ın 700x25C lastiğini şu an satan bir yer bulamadım. Şu an satılan Mitas 700x23C buldum ama o da janta uyar mı bu konularda bilgim yok.

@fbyekta07 büyük ihtimal 23 Ü destekler ama genelde 25 daha konforlu olacağı için 25 öneriliyor.

• Beğen
Haftaya antalya-kemerden fethiyeye doğru bisiklet turu planlıyoruz. Mutlaka uğramamız gereken yerler nerelerdir? Önerileriniz var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Haftaya antalya-kemerden fethiyeye doğru bisiklet turu planlıyoruz. Mutlaka uğramamız gereken yerler nerelerdir? Önerileriniz var mıdır?
Uğrayacak yer ararsanız bir yerlere uğramaktan bisiklet kullanamazsınız Antalya'da :) Ulupınar, Yanartaş, Adrasan, Kekova, Demre ilk aklıma gelenler...

Bende Antalya Muratpaşa'da yaşıyorum Mosso Aero 2020 model yol bisikleti alıcam 3-5 gün içerisinde ilk sürüşlerimi yukarıdaki 40 km'lik rotada gerçekleştireceğim.

Adrasan koyu kesinlikle tavsiye ederim konaklama için çok uygun kamp alanları da mevcut

Az önce başıma gelen olayı anlatmak istiyorum.Antalya Decathlon'a Erastadakine gitmek için ışıklardan yola çıktım.Yolda vites ayarlarımı yaptırdım bisikletçime.Dönerken naviki adlı uygulamayı bir kullanıyım dedim.Kestirmelerde 6.8 kmlik yolu 14 km 'ye çıkarmış.Bunu beni kepez dağına gönderdiğinde anladım.Dönerken köpekler kovaladı.Şarzım bitti ve yoldan geçen mobiletteki amcaya yolu sordum oda şehir yerine beni kendi köyüne mi gönderdi ne Allahtan daha sonra bir mezarlık buldum su refillledim yoksa canım çıkacaktı.Daha sonra yolda mafya gibi tipli bir Beyaz Range Rover üstüme sürdü azıcık cızıttırdım arabasını istemeden.Adamlar geldi iyimisin arabaya bişey oldu mu sana bişey oldu mu diye.Sağolsun oradaki amca beni köşedeki tostcusuna davet etti normalde zararlı karbonhidrat almıyorum ama verilen çevrilmez dedim.Gömdüm verdikleri herşeyi.Daha sonra yola çıktım ve küçük turum bitti.
2 saatte bitmesi gereken turum 4 saat 45 dakika sürmüştü 1 kuruş harcamadan 1 tost 1 yengen yemiştim.gitmem gereken mesafe.17-maks 20 km mesafeden.GPS verilerime göre 48 km ye çıkmış.Buda böyle bir anım olsun köşede kalsın.Ha birde geviş getiren inekler vardı çok sevimlilerdi.Plaza insanı olunca 2 yıldır ilk defa hayvan gördüm.AHAHAH.

Antalya'da planladığım tur için ve kondisyonumu arttırmak için bir takımla yada bir gurupla bisiklet sürmek istiyorum.Aranızdan buluşup bisiklet sürebileceğimiz kişiler var mı yada gruplar?

@İsmetCanpolat bende aynı şekilde kondisyon ve Antreman yapmak için bir takım veya grupla sürmek istiyorum.

Geri