don carleone
Üye
- Tepki
- 9
- İsim
- fatih
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Salcano
Bu yolda bisiklet sürmeyi çok seviyorum baya eğlenceli. Antalya'da yeni olduğum için pek hakim değilim ama başka benzer önerebileceğiniz rotalar var mıdır acaba?
Şahaneymiş kanalınız, hemen abone oldum ve izleyeceğim. Geçenlerde de sizinle konuşmuştum sanırım, bir gün turunuza katılmak da isterim.
Sanırım ben özel mesaj atamıyorum, daha fazla içerik girmem gerekiyor. Siz atarsanız belki görebilirim. Ben de lara da oturuyorum çok iyi olurTamam , yarın akşamüstü tur planlıyorum 40-50km civarı , özel mesajdan görüşelim . Çıkış noktam lara/güzeloba 👍🏻
Antalya'da bisiklet jant akordunu iyi yapabilen birisi var mı? Ben geçen hafta kaza yapmıştım ve ön teker biraz yamuldu galiba sürerken hissediyorum. Sağa sola şeklinde değil; yukarı aşağı şeklinde. Ya da evde kendim de bir şeyler yapamaz mıyım acaba? Yani tekerin bu yukarı aşağı yapmasını da geç farkettim sağolsun kepezde yollar yol değil patika ve ben de yoldan dolayıdır diyodum bu titremeyi :d Dün arkadaşımın yanına konyaaltı sahiline gittim ve bisiklet yoluna girince bariz bi şekilde ön tekerim yukarı aşağı yapıyor anladım yani.
Bahçeli de Bike House var. Ben orada yaptırdım. Memnunum.Antalya'da bisiklet jant akordunu iyi yapabilen birisi var mı? Ben geçen hafta kaza yapmıştım ve ön teker biraz yamuldu galiba sürerken hissediyorum. Sağa sola şeklinde değil; yukarı aşağı şeklinde. Ya da evde kendim de bir şeyler yapamaz mıyım acaba? Yani tekerin bu yukarı aşağı yapmasını da geç farkettim sağolsun kepezde yollar yol değil patika ve ben de yoldan dolayıdır diyodum bu titremeyi :d Dün arkadaşımın yanına konyaaltı sahiline gittim ve bisiklet yoluna girince bariz bi şekilde ön tekerim yukarı aşağı yapıyor anladım yani.
Bu yolda bisiklet sürmeyi çok seviyorum baya eğlenceli. Antalya'da yeni olduğum için pek hakim değilim ama başka benzer önerebileceğiniz rotalar var mıdır acaba?237233 dosyayı görüntüle
Hocam bende aynı dertten yakınıyorumsevgili antalyada yaşayan bisiklet sevdalıları, carraro 225 ya da 224 arıyorum ancak hiçbir yerde bulamıyorum. önerdiğiniz bisikletçi var mı antalya'da?
Bahçeli de Bike House var. Ben orada yaptırdım. Memnunum.
Haftaya antalya-kemerden fethiyeye doğru bisiklet turu planlıyoruz. Mutlaka uğramamız gereken yerler nerelerdir? Önerileriniz var mıdır?
Uğrayacak yer ararsanız bir yerlere uğramaktan bisiklet kullanamazsınız Antalya'daHaftaya antalya-kemerden fethiyeye doğru bisiklet turu planlıyoruz. Mutlaka uğramamız gereken yerler nerelerdir? Önerileriniz var mıdır?
Adrasan koyu kesinlikle tavsiye ederim konaklama için çok uygun kamp alanları da mevcutHaftaya antalya-kemerden fethiyeye doğru bisiklet turu planlıyoruz. Mutlaka uğramamız gereken yerler nerelerdir? Önerileriniz var mıdır?