Scudo Sports

Antalya

Herkese Merhaba;

Ben de Konyaaltı'ndan katıldım aranıza. 2 yıldır depoda yatan Kron TX - 500 'ümü depodan çıkartıp bakımlarını yaptıdım.

Semih Bey var konyaaltında ilgili birisi ve samimi; google Teknik bisiklet yazarsanız yeri var orada. Yalnız anladığım kadarıyla tam profesoynel bir servis ya da ürün çeşitliliği yüksek bir store yok Antalya'da var ise bilgi verirseniz sevinirim.

Herkese güzel günler dilerim.

Scudo
Herkese Merhaba;

Ben de Konyaaltı'ndan katıldım aranıza. 2 yıldır depoda yatan Kron TX - 500 'ümü depodan çıkartıp bakımlarını yaptıdım.

Semih Bey var konyaaltında ilgili birisi ve samimi; google Teknik bisiklet yazarsanız yeri var orada. Yalnız anladığım kadarıyla tam profesoynel bir servis ya da ürün çeşitliliği yüksek bir store yok Antalya'da var ise bilgi verirseniz sevinirim.

Hoşgeldiniz. Ben de yeniyim. Bir kaç aydır aynı sizin gibi bisikleti çıkardım, bakımını yaptırdım. Ufak ufak çıkıyorum. Konyaaltı sahilimiz de kapalı olduğu için alternatif rotalar yapıyorum.
Dediğiniz gibi etraftaki bir çok bisikletçiyi gezdim. Malesef tatmin edici değil. İnternetten alıyorum çoğu ürünü.

• Beğen
Tepkiler: Kenanaksoy
Merhaba, Döşemealtı bölgesinde Kron ve Mosso marka satan bir bisiklet bayisi arıyorum. Var mı bildiğiniz güvenilir, iyi bir bayi arkadaşlar?

Herkese merhaba. Antalya için bir grup yada bölüm bulamadım. O sebeple buradan yazıyorum. Haftada 4-5 gün farklı rotalara gidiyorum. Beraber gidebiliriz. Buradan günübirlik tur arkadaşı olursa daha eğlenceli geçer diye düşünüyorum.
Hoşçakalın

Arkadaşlar merhabalar. Antalyaya yeni taşındım. 2016 yılında almış olduğum kron xc-300 var. Çok az kullandım. Hidrolik disk. Bisikleti evde koyacak yer bulamadığım için satıp katlanır bisiklet almak istiyorum. Bu bisikleti nerede satabilirim, yardımcı olur musunuz?

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz. Uzun turlar yapacak var mi aranizda? Yarin pazar denizin doganin yollarin ve havanin tadini cikartmak gerekiyor

Herkese Merhaba;

Geçen hafta merkezdeki bisikletçileri gezdim. Sele, lastik ve bagaj sormak için. Deniz bisiklet her soruma "bakmam lazım" cevabını verdi.

İl sağlığın ordaki caddedeki bisikletçide ilgi olarak denizden farklı değildi.

En son Bike House'a uğradım. Başka bir müşteriye yeni sattığı bisikletin kurulumunu yaparken arada Resul usta benim yol bisikletine 700x38 Marathon'ları denedi, vites ayarımı yaptı. Maşaya bagaj takma konusunu inceledik vs baya ilgilendi. Dükkanda da Vaude tur çantası, cr-t world tur bisikleti, specialized karbon yol bisikletine kadar antalya için baya bir çeşit vardı. Tavsiye ederim.

Konyaaltında Bike Stop'ta 1 haftadır 5 dakikalık vites ayarına vakit ayıramadı.

Maalesef esnafımız esnaflığın ne olduğundan bihaber yaşadığı için müşteri ile nasıl ilgilenilir haberleri yok. Daha sonra da internet satışlarımızı bitirdi diye ağlıyorlar. Koskoca şehirde toplasak birkaç tane bisikletçi esnafı çıkar fazlası çıkmaz.

Antalya da yeni bisiklet almak için önerdiğiniz bir yer var mı ?

Benzer sıkıntıları ben de yaşadım. Sorsalar bir tane bisikletçi tavsiye etmem edemem. Maalesef durum bu. Ben de kendi işimi kendim çözmeye çalışıyorum. Nereye gitsem hemen bir malzeme satmaya çalışıyorlar.

Geçen bende bu tarz bir yorum yapmıştım. Maalesef iyi bir bisikletçi yok diye. Ama bu cumartesi yeni bir yer gördüm. Sanki diğerlerinden farklı ve ilgili. En azından bana karşı çok kibar ve ilgiliydiler. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca İlginç bir Mekan olmuş. Hem çok şık bir cafe, bisiklet satış alanı ve tamir kısmı. Hepsi bir arada. Sora tekstilin de bayisi. Ürünlerin şimdilik numuneleri gelmiş. Haftaya yeni ürünler de gelecekmiş. Bisiklet markası olarak ta Salcano ve Carraro satıyorlar. Evet ismi Başka Bisiklet. Akra Barut otel karşısı, KL08 büfenin yanı. Bir ara Pizza Hut vardı orada. Bir ziyaret edin derim.
Bu arada Olimpos Hastanesi karşısındaki Uğur Bisikleti de tavsiye edebilirim. Geçen ay bakımımı ona yaptırdım. Uğur diye bir arkadaş vardı. Kendisi gerçekten ilgili bir arkadaş. Ben memnun kaldım.

Beyler bisikletime talip çıktı satmaya kıyamadım. Bu haftasonu 40 km mini şehir içi tur yapıp ben bunla devam ederim dedim. Haberleşip beraber sürelim, Konyaaltında'yım. Nasıl iletişim kuracağız.

@Koyumavi12345 Forumdan ve Sahibinden aracılığı ile. Sanırım vazgeçmişsiniz. Yeni görüyorum:D

Vazgeçtim dostum. Akşamları Konyaaltı sahilde olursanız haberleşelim 🙂

Herkese selamlar forum da yeniyim yazım hatalarımdan dolayı affola
Ben Efe Kaya Alanya’dan katılıyorum düşük bütçeli bisikletim ile kendimce yolculuklar yapıyorum 20-30 km arası bisiklete çok hevesli olduğumu anlayalı 5 gün kadar oldu. Kilo vermek amacıyla başladım tüm önerilerinize açığım bisiklet gerçekten muazzam bir olaymış

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Sizden bir ricam var antalyada ikamet ediyorum ogrenciyim lise mezunuyum ve universiteye hazırlanıyorum bir bisiklet ve doga hayraniyim ancak hicbir sekilde sehir turu ve doga turu yapabilecek bir bisikletim yok bu hayranlığım icin sizden bisiklet adına yardım istiyorum kullanmadığınız ya da bağışlayabileceginiz standart bir bisiklet talep ediyorum ilgi ve alakanız icin tesekkur ederim şimdiden

Merhaba. Antalya içi turlar için iletişime geçelim sohbet muhabbet ortamı kuralım ne dersiniz?

Merhabalar;
Aranıza Antalya Konyaaltı'ndan katılıyorum 31 yaşındayım bisiklet çocukluğumuzun ayrılmaz bir parçası olsa da gençlik yıllarımızda binemedik, 7 yıldır bir bisiklet sahibiyim yılda 2000 km civarı binmişliğim var,

Saygılar,sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Merhaba arkadaşlar. Kısa süre içerisinde Antalya-Manavgat arası bir tur düzenlemek istiyorum. Kamp yaparak konaklamak şimdilik ilk seçenek gibi görünüyor. Tek başıma yapmak da istemiyorum açıkçası. Eşlik etmek isteyenler varsa yazabilir mi? turun detayları çok esnek beraber de belirlenebilir.

Merhaba arkadaşlar. Kısa süre içerisinde Antalya-Manavgat arası bir tur düzenlemek istiyorum. Kamp yaparak konaklamak şimdilik ilk seçenek gibi görünüyor. Tek başıma yapmak da istemiyorum açıkçası. Eşlik etmek isteyenler varsa yazabilir mi? turun detayları çok esnek beraber de belirlenebilir.

Hocam Manavgat'a kadar gelemem ancak zaten rota planımda Lara-Serik yapıp dönmek vardı. Zamanı denk getirirsek Serik 'e kadar beraber pedallayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: don carleone
Geri