Scudo Sports

Antalya

Scudo
Ben buralarda hep yerli marka bisikletler görüyorum. Tek tük Trek vs çıkıyor karşıma. Dün bi Specilazed görünce çok şaşırdım ?

Antalya dan katlılıyorum. Yakında (link) yayınlamak için harika bisiklet tur fotorafları göndereceğim

Arkadaşlar merhabalar. Ben yarın itibariyle Antalya'ya yerleşmek üzere geliyorum. Kron xc300 bisikletim ile aranıza katılacağım. Ancak sorun şu ki evim 1+1 ve bisikleti koyabileceğim bir yer yok. Satıp katlanır bisiklet almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

Koyumavi12345 Ben satmamanızdan tarafım ama yaşama alanınız çok küçükse pek bir seçeneğiniz yok tabi katlanır bisiklet konusuna gelirsek bundan bir kaç gün önce aşşagıda verdim video yayınlandı

Eğer maddi açıdan uygun gelirse alabilirsiniz

Öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum. Şayet bisikletimi satarsam direkt carraronun sarı renk olan katlanır bisikletini almak istiyorum. Ancak değil bisiklet daha önce bana ait bir toplu iğne dahi satmadığım için bisikletimi de nasıl satmam gerektiğini bilmiyorum. Zaten piyasasına baktım 2 3 yıl kullanılmış hidrolik fren, maşa kilitli xc300 e 2000 lira üzeri fiyat yazmışlar. Ben bisikleti aldım 1 hafta ya kullandım ya kullanmadım işim gereği evde duruyor öylece. Yarın nakliyeye bisikleti de vereceğim. Antalyaya gelince satabileceğim bir yer önerirseniz 2000 lira dolaylarına satarsam zaten Carraro için çok bir fiyat farkı kalmayacak. Yardımlarınız için peşinen teşekkür ediyorum.

@Koyumavi12345 önemli değil bisikletinizi satmak için sahibinden yada letgo ya koyabilirsiniz ben zamanında bir kaç şeyi satmıştım sizinde işinize yarayabilir ama çok sahtekar ve dolandırıcı var dikkat etmekte yarar var olabildiğince kalabalık yerlerde buluşmaya çalışın forumda bisikletlerini satmak isterken çaldıran bir kaç insan var lafın kısası dikkat etmekte yarar var

herkese selamlar , ismim Gökhan konyaaltında ikamet ediyorum, 2. el salcano ng555 alıp aranıza katıldım ,bundan sonra aktif bir şekilde forumu takip ederim, bisiklet konusunda bir kaç eksiğim ve bakım yaptırmam gerek önereceğiniz yerler olursa yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: mvltgksu
herkese selamlar , ismim Gökhan konyaaltında ikamet ediyorum, 2. el salcano ng555 alıp aranıza katıldım ,bundan sonra aktif bir şekilde forumu takip ederim, bisiklet konusunda bir kaç eksiğim ve bakım yaptırmam gerek önereceğiniz yerler olursa yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Hayırlı olsun , kazasız belasız bol pedallamalar . Benim bildiğim Salcanolara Antalya 'da TNS bisiklet bakıyordu , bir Kırcamii 'nde bir de Güzeloba İtfaiye karşısında yerleri var.

Hayırlı olsun , kazasız belasız bol pedallamalar . Benim bildiğim Salcanolara Antalya 'da TNS bisiklet bakıyordu , bir Kırcamii 'nde bir de Güzeloba İtfaiye karşısında yerleri var.
Teşekkür ediyorum, hidrolik frenler hava yapmış muhtemelen tutmuyor , yakındaki yerlere bı sorayım , sonuç alamazsam tns ye giderim çok sağolun

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Teşekkür ediyorum, hidrolik frenler hava yapmış muhtemelen tutmuyor , yakındaki yerlere bı sorayım , sonuç alamazsam tns ye giderim çok sağolun
Ön ve arka hidrolik değişimi için bir firma 60 lira fiyat verdi bıraktım bende , Konyaaltı tarafında olanlar için seçenek olabilir .

Ön ve arka hidrolik değişimi için bir firma 60 lira fiyat verdi bıraktım bende , Konyaaltı tarafında olanlar için seçenek olabilir .
Hangi bisikletçi acaba?

Merhabalar ;
2017 dene beri Kron Xc450 bisikletim ile geziyorum. Ama aranıza yeni katıldım. Umarım güzel Antalya'da beraber etkinliklerimiz olur. Herkese sağlıklı pedallamalar .

Son düzenleme:
Merhaba. Ben de foruma yeni katıldım. Antalya Konyaaltı' ndayım.

Ben Konyaaltı' nda Uğur Bisiklete yaptırdım. Olimpos Hastanesi karşısında. İlgili çocuklar.

merhaba yıldırım bey hoşgeldiniz

merhaba yıldırım bey hoşgeldiniz

Merhaba. Hoşbulduk. Ben bisikleti 2014 te aldım bir heves. O yaz sabahları Konyaaltı sahilde sürdüm genelde. Sonra çok çıkamadım. Bu yaz bakalım yeniden heveslendim. İnşallah bolca sürüş yaparım.

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Merhaba. Ben de Antalya - Konyaaltı'ndan aranıza katılıyorum. Klasik dağ bisikletim varken gravel tipi bisikletlere geçip pedallamaya bir an önce başlamak istiyorum. Böyle büyük bir platformda uzun süredir yer almamıştım internet ortamında. Herkese selamlar.

Geri