Scudo Sports

Antalya

Merhaba uzun zamandır bisiklet sürmüyor idim bende yeni bir yol bisikleti aldım benim bisiklet öğle baya iyi değil maksat haftada bir Lara Konyaaltı bisiklet yolunda sürmek en son bisiklete bindiğimde 10 yaşımda idim şimdi yaş 25 oldu hala eskisi gibi güzel bir his uyandırıyor.

Scudo
Merhaba uzun zamandır bisiklet sürmüyor idim bende yeni bir yol bisikleti aldım benim bisiklet öğle baya iyi değil maksat haftada bir Lara Konyaaltı bisiklet yolunda sürmek en son bisiklete bindiğimde 10 yaşımda idim şimdi yaş 25 oldu hala eskisi gibi güzel bir his uyandırıyor.

Merhaba.

İyi yaptınız. Birçoğumuz bisiklete öyle dönüyoruz. Ben de yıllar sonra alıp tekrar başladım ufaktan. Bisikletin marka modeli önemli değil bence. Önemli olan ondan aldığınız tat. Mavi Sedona 410 ile oralarda olabiliyorum. Denk gelirsek bir selamı esirgemeyin :)

Merhaba.

İyi yaptınız. Birçoğumuz bisiklete öyle dönüyoruz. Ben de yıllar sonra alıp tekrar başladım ufaktan. Bisikletin marka modeli önemli değil bence. Önemli olan ondan aldığınız tat. Mavi Sedona 410 ile oralarda olabiliyorum. Denk gelirsek bir selamı esirgemeyin :)

Ne demek hocam ben aşcıyım ben ile bir arkadaş başladık eğer antalyada kalıyor iseniz mutlaka bulaşalım bir gün çünkü çok şey değişmiş eskiden bisiklet olsada binsrk derdik şimdi bisiklet kendi başına ayrı bir dünya olmuş sele alırken bile düşündürüyor acaba nasıl bir şey alayım gibi ama verdiği tat çok ayrı birşey

Bi ara buluşalım gibi bir şeyler yazılmıştı konuda ama gerçekleşmedi.

Bi ara buluşalım gibi bir şeyler yazılmıştı konuda ama gerçekleşmedi.
Hocam eğer belli bir gün ayarlasak neden olmasın aramızda bilgili olan kişiler bilgi paylaşımı yapar bilmeyenlere yardımcı olunmuş olur dilerseniz benim arkadaşımın Konyaaltı da mekanı var bigyellowtaxi belki bilirsiniz ortak orda buluşabiliriz

veysiylmz07 instagram adresim buluşmak isteyen dilerse bana özelden msj yollasın hocam daha sonra sayımızı öğrenip bir whatsap grubu kurabiliriz iletişimi iz daha iyi hızlı olur

Ben de varım ama 3-4 gün sonra iş sebebiyle belek tarafına geçeceğim 15 gün yokum. Öncesinde uyarım size.

Ben de varım ama 3-4 gün sonra iş sebebiyle belek tarafına geçeceğim 15 gün yokum. Öncesinde uyarım size.
Hocam amaç ilk toplu sayımızı öğrenmek saten whatsapdan iletişime geçer isek hem daha iyi olur orda da bilgi paylaşımı olur saten buluşma hemen olmaz gibime geliyor önce kaç kişi gelir nasıl olur ve hangi gün müsait olur herkes buda önemli sonuçta çalışan insan vardır aramızda ben sabahları çalışıyorum saat 6 dan sonra müsait fakat şuanda izinliyim perşembe gününe kadar vaktim bol nasıl isterseniz fakat ortak bir kararı toplu alırız daha iyi olur şuanda 3 kişiyiz benim 2 arkadaş onlarda bisiklet meraklısı 1 kesin gelir de diğeri ara vardiyası oda sıkıntı olur isterseniz instagram bana numara bırakın herkesi böğlece ekleyip tam sayımızı öğreniriz ben 2 kişi getiririm siz 3 kişi getirirsiniz böğlece grup daha hareketli olur

@veysiylmz özelden numaramı attım. Whatsapp grubu kuracak olursanız beni de alabilirsiniz :harika:

Merhabalar.. Bende antalyadan TARIK.. Tam 17 yıl sonra bir bisiklete binme hevesi olustu. CATALYST marka bodrumda duran bir bisikleti tamir ederek basladim. Onuda bisiklet toplama bölümünde paylaşıyorum..
Herkese slmlar ayrica

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
whatsapp grubu kuracak olursanız bende varım..

Selamlar,ben de yeni bisikletimle aranıza katılmış bulunmaktayım,haftasonları ya da akşamları gezi gibi aktiviteler olursa katılmak istrerim.

Dosyalar

• IMG_20191205_121806.jpg
    IMG_20191205_121806.jpg
    2,5 MB · Okunma: 26
  • Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Bir ara Antalya'da olanlar toplanıp beraber sürsek ya.

Ben buralardayım.

Sizinle sürecektik, havada kaldı. Bi türlü ayarlayamadım.
He yaaaa ne yapalım ne zaman uygun olursunuz bi özelden haberleşelim o zaman :)

Geri