Scudo Sports

Antalya

@tsahna evet onları facebook dan takipdeyim ama bana onlar daha gezi ve tur amaçlı geldiler

ben yarın sabah çıkacağım malesef isterdim

@Ruhpastası

• Beğen
Tepkiler: Ruhpastası
Scudo
Bugün için meteroloji sitesinde gök gürültülü şiddetli yağmur gösteriyor. Accu da yağmursuz parçalı bulutlu gösteriyor. Hangisi doğru :( uzun yola gidecektim

Akşamları 21.30-22.00 gibi yol bisikleti ile dışarı çıkıyorum ben de. Konum Konyaaltı, birlikte sürebileceğim birileri ile tanışmak isterim ben de.

@CenqizhanCR1
Kaş bisiklet sürmek için elverişli mi? Mesela plajlara bisikletle gidilebilir mi? Tatilimi orada geçirmek istiyorum ve aynı zamanda plaja bisikletle gitmek de istiyorum ama hatırladığım kadarıyla Kaş buna uygun bir yer değildi :/

Bu konuya güncel bir cevap verebilecek olan var mı? Kaş'ta plajlara bisikletle gidilebilir mi?

@HelloYasmin kaş merkezde halk plajı vs Yok, kayalıkların üzerine kurulmuş işletmelerin raftları var, ücret verip giriyorsunuz ve biraz tuzlu. Oraya bisikletle gitmek biraz garip olabilir. Kas'in dışında ise çok plaj var. Biraz araştırırsanız bulursunuz. En meşhuru kaputaj plajı ve sanırım 20km kadar uzak ama değer.

• Beğen
Tepkiler: HelloYasmin
@clubber
Merhaba. Mesajınız çok eski ama 2012'de sizin sordugunuz sorunun aynısı 2017'de benim sorum oldu =) Bindiniz mi Kaş'ta bisiklete? Plajlara bisikletle gidilebilir mi ne dersiniz?

@Ozan k.
Meşhurundan ziyade en yakini hangisidir peki? Bir de o plajlara giden otobüs dolmuş vb. var mı peki?

@HelloYasmin

Bu arada cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim. Bu yaz tatilimi Kaş'ta geçirmek istiyorum ama araştırdığım kadariyla plajlara tekneler taşımacılık yapıyormuş ama o da hergun hergun benim icin masrafli olabilir. Ben de başka bir yere gitmek yerine Kaş'ta ısrar edip daha masrafsız yollarını bulmaya çalışıyorum

@clubber
pantolon ile hattaaa kot pantolon ile kesinlikle binilmez orada:eek::eek:
en iyisi bisiklet kıyafeti:harika:

@HelloYasmin Kaş'ta bisiklet kiralama yeri var. En azından ben gittiğimde vardı. Sene 2015. Uzun mesafe sürecekseniz iki yolunuz var. 1. hemen girişteki çok dik rapmadan başlayan, 2. hemen çıkıştaki kıvrıla kıvrıla giden. Kısa mesafe yapacaksanız sorun yok zaten. Halka açık denize girilebilen yer var. Sorup öğrenirsiniz, küçük yer zaten. Ama illa şezlonglu olsun, kokteyl içeyim derseniz işletmelr acık tuzlu. Üşenmeyip Kaputaş'a gitmeniz tavsiye ederim. Yanınızda yiyecek de götürün.

• Beğen
@HelloYasmin ne tür bisiklet kullanmak istediğine bağlı Kaş 'ın merkezinde kalabalıktan kullanmak da zorluk çekebilirsin ama çevresinde gayet rahat kullanırsın

• Beğen
@HelloYasmin kaş merkz de fazla binilmez . kalabaliktan degil aslinda kisa mesafe ve yokuslar haddinden fazla sert . az uzaklasinca cok guzel yerleri var :) yol bisikletinden ziyade mtb ile daha zevk alir insan orda .

@HelloYasmin plajlara rahat gidebilirsin. Buyukcakil ile akcagerme arasi yol guzergahi da guzel. Tatil icin cok guzel yer . buyukcakil plajini tavsiye ederim. Patara ve kekova yi gormeden gitme . ;)

• Beğen
Bu akşam 11 gibi tur yapmak isteyenler var mı ?

Geçmiş olsun @tuna07
İyileşince basarız pedala

@Ruhpastası

Merhabalar, turun nerde olacağına bağlı olarak ben de katılmak isterim. Konyaaltı Gürsu'da oturuyorum bu arada.

Ortak bir noktada buluşabiliriz. Sarısu yapar döneriz ya da kısa bir tur sonrası çekirdek ve sarı kola olabilir :D

• Beğen
Tepkiler: mesutdursun
Bu akşam ben de gelebilirim. Ev Kepez Belediyesi'nin arkasında.

Geri