Scudo Sports

Antalya

O zaman buluşalım arkadaşlar
Ortak nokta neresi olsun?

Scudo
Tamam
Yollarla mı geliyoruz farkeder mi ?

hadi bi organize olun genjler. whatsapp grubu kurun . Antalya bisikletçiler grubu falan. sonra bana da haber verin ama.

• Beğen
Tepkiler: ATTy
@hızlı pisikletçi

Merhabalar, isterseniz bu akşam 21.00-23.00 arası bir saatte çıkabilirim. Nerde oturuyorsunuz.

Antalya gençliği. Carraro 224 sportive 48 kadro 28 inç bisikletimi satıyorum. Yol bisikletine geçtiğim için. İlginenenler, ben Konyaaltı da oturuyorum. Faturaı temiz düzgün bisiklet. Gerekli güzellik yapılır. Teşekkür ederim.

Öncelikle iyi akşamlar mtb ile halihazırda uzun yol şehir içi turlama vs. yapıyorum ama daha henüz araziye girmedim güzel bir arazi önerirseniz sevinirim. orman da olur.

Check out this trail!
(link) (Adrasan) at #wikiloc

Check out this trail!
(link) (Adrasan - Eren Tepe ) at #wikiloc

Check out this trail!
(link) ( Kumluca Belen Erentepe Yangın kulesi) at #wikiloc

Bu üç rotayı şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: lampsakos
Merhaba Arkadaşlar ;

Adım Anıl , 1988 doğumluyum ve 2012 den beri Kaş'ta yaşamaktayım .Dalış eğitmeniyim ve BeeDivers Diving olarak faaliyetlerimi sürdürüyorum .
Bisiklet maceram 3 yıl kadar önce burada bir acentanın bisikletlerini satışa çıkarması ile başladı . Tahmin edersiniz yıllardır kiralanan bisikletler pek de iyi durumda değildi . Bir Trek 6500 sahibi oldum :) Bu yıllar içerisinde de bu yaşlı trek bana okul oldu;deneme-yanılma , youtube vs yolu ile elimden geldiğince toparlamaya çalıştım , hala devam ediyorum .
Forumda emeği geçen herkeze çok çok teşekkür ederim , çok öğretici konular var ;
Bir gün bir yerlerde pedallamak dileğimle :)
Kaş ' tan sevgiler
18716673_1543161562415045_100491493_n.jpg
18716534_1543161555748379_1380792357_n.jpg 18679038_1543161515748383_870710333_n.jpg

kemere gelmek isteyen var mı? şuan?

merhaba @shaqovictr,konumunu oturduğun yeri bilmiyorum ama şöyle bir rota tavsiye edebilirim,en kısa yoldan ormana dağlara girebileceğin yerlerdir,(link) Güver kanyonu içinden geçen suyun yanına iniyorsunuz burada,iniş çıkış çok güzel arazi,manzara..Bu rotada ise daha uzun ve zor bir yol ama çok güzel (link).

bu (link) rotayı da deneyebilirsin,güver kanyonunun karşı tarafları yollar ve manzara çok güzeldir...bu rotaları yalnız yapmanı tavsiye etmem en az bir arkadaşın olsun,güvenlik açısından.@shaqovictr

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Amber Travel kiralama yapıyor. Sağlam bisikletler. (link) bkz.

• Beğen
Tepkiler: erdsde
arkadaşlar merhaba ben ankarada yaşıyorum. antalyaya gidip gelmek istiyorum. gidiş geliş sefer yapmış olan arkadaşlar var ise rota, durak ve nokta yükselti bilgileri gibi şeyler sormak. danışmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar, ben de 1 ay içinde Trabzondan Antalyaya taşınıyorum. Burda dağ bisikleti sürüyorum ama Antalyada yol daha uygun gibi geldi bana. Sizce yola geçmelimiyim?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Geri