Scudo Sports

Antalya

Scudo
Arkadaşlar Merhaba, Antalya'da bildiğiniz güvenilir ve kaliteli işçilik sunan bir bisiklet servisi varmı, ben 2 yere gittim fakat 2'side çok kötüler, İlk önce yıllık bakım için Bikehouse gittim Bisiklet ordan alınmıştı fakat bakım yapmak yerine beni daha çok masrafa soktular balataya ve rotora yağ bulaştırmışlar bu yüzden arka fren tutmaz hale geldi haliyle onu ekstra temizle vs işlemleri birde üstüne "bizim yaptığımız birşey yok sizin balatalarınız ölmüş isterseniz bırakın bisikleti değiştirelim" demez mi, pişkinliğin bu kadarı artık diğer gittiğim yerde arka jant göbeğinden biraz ses geliyordu onu göstermek istedim bu sırada yolda lastik patladı neyse vardım ben oraya bir şekilde ve baktı vs değişmesi lazım dedi göbeğin tamam dedim eyw zaten bir sorun vardı orda fakat bu seferde lastiği değiştirdikten sonra eleman nasıl becerdiyse zincir takımına hasar vermeyi başardı durmadan zincir atıyor, yani anlayacağınız çok masrafım var(Bunların dışında da var birkaç birşey) bisiklet için bu yüzden Sağlam,güvenilir ve kaliteli bir yere götürmek istiyorum bu yüzden de sizin yardımlarınızı bekliyorum dostlar herkese yardımları için şimdiden teşekkür ederim.

duran bisiklet veya bisikletalya

• Beğen
Tepkiler: Mslmkyl
Işıklarda Sds bisiklet Ogün abi, konyaaltında ise Uğur bisiklet Emre var. Bisikletinizi güvenle teslim edebilirsiniz.Hangisi size yakınsa ona gidebilirsiniz. Balataya bulaşan yağı Uğur bisiklette temizleyebilirler Sds dede temizliyorlar sanırım. 2 adres de sorunsuz güvenilir.

Antalya Doğa Sporları il Sağlık Müdürlüğünün karşısında diğeride Uğur bisiklet ikisinde sorunsuz güvenebilirsiniz ..

Doğa bisiklette ön süspansiyona hava basmaya 5 tl alırlar; Uğur bisiklette önemli değil der gönderirler. Uğura Tubeless lastik şişirmeye gittim kapalı kompresoru açtı elektrik ve zaman harcadılar ama önemli değil diyip para istemezler, tabi eşek değiliz az da olsa elimizi cebimize atıyoruz. evim il sağlığın karşısında sahile inerken önünden bile geçmiyorum para isteyecekler diye.Doğanın yaklaşımını beğenmedim ben. Bir süspansiyon pompası 70 tl, Doğa'ya kızdım kendime pompa aldım :)

Merhaba ben de en sonunda aldim bisikletimi.Giant Roam 2 Disc .Herkese selamlar

Antalyadaki focus ve scott bayilerini internetten aradım ama bulamadım yeni bisiklet alcam aklımda bu iki marka var ama bayilikleri nerde bulamadım

Mahallemde yıllardır gittiğim küçük bisiklet tamircisinde çeşit yok ama işçilik ve ilgi iyi bende hep oraya gidiyorum.burda ismi geçen bisikletçilerden bisiklete göre muamele edeni var, ki akülü sandalyesinin lastiği patlamış arkadaş için gittim bende o tekeri sökecek alet yok demişti.sanayideki adam epey gülüp sonra sövmüştü.yamaya hava basmaya para veririm önemli değil.

Antalya 'dan kimler varmış bir bakalım...

Herkese Merhabalar :) İsmim Emre. Yaşım 23. Alanya ( mahmutlar ) da yaşıyorum. 2. el aldığım bi Salcano Excel Dağ bisikletim var. biraz çürük durumda :) hem kondisyon kazanayım hemde biraz işi öğreneyim diye 0 almadım iyi ki de almamışım. Sayenizde çok şey öğrendim. Eğer buralarda yaşayan biri varsa ufak çaplı gezintilerde katılabilirim.

Merhabalar,
Antalya Kemer Mustafa Gül
Geçen yaz kato 3 le düzenli bir şekilde bisiklet sürmeye başlamıştım ancak okul nedeniyle doğru dürüst süremez oldum yazın yeniden başlicam umarım

ANTALYA KAŞ TAN ARKADAŞLAR VAR MIDIR ? KONYADA ORAYA GELİYORUM. UZUN Bİ SÜRE ORDA KALACAGIM. YALNIZ KALMAK İSTEMİYORUM. :)

• Beğen
Tepkiler: HelloYasmin
Antalya' da yalnız bisiklet kullanmaktan bunaldım merkez ve çevresinde antrenman tempolu ve sağlıklı bir yaşam için bisiklet kullanmak isteyen arkadaşlarla buluşmak isterim hem peleton şeklinde kalabalık kullanmak trafik de bizi daha görünür ve araç kullanıcılarının saygı göstereceği hale getirir. Amatör arkadaşlar benim bisikletim kötü benim yaşım küçük demeden herkesle tanışıp birbirimizin deneyim ve tecrübelerinden faydalanmalıyız. Bir whatsapp grubu oluşturarak buluşmak isterim hafta içi hafta sonu buluşup sürüşler düzenleriz. Hadi hayırlısı bakalım kimler benim gibi düşünüyor acaba:);)

ben genelde akşamları tura çıkıyorum, şu saatlerde turlamak isteyenler varsa hemen bir organize olalım :)

Geri