Arkadaşlar Merhaba, Antalya'da bildiğiniz güvenilir ve kaliteli işçilik sunan bir bisiklet servisi varmı, ben 2 yere gittim fakat 2'side çok kötüler, İlk önce yıllık bakım için Bikehouse gittim Bisiklet ordan alınmıştı fakat bakım yapmak yerine beni daha çok masrafa soktular balataya ve rotora yağ bulaştırmışlar bu yüzden arka fren tutmaz hale geldi haliyle onu ekstra temizle vs işlemleri birde üstüne "bizim yaptığımız birşey yok sizin balatalarınız ölmüş isterseniz bırakın bisikleti değiştirelim" demez mi, pişkinliğin bu kadarı artık diğer gittiğim yerde arka jant göbeğinden biraz ses geliyordu onu göstermek istedim bu sırada yolda lastik patladı neyse vardım ben oraya bir şekilde ve baktı vs değişmesi lazım dedi göbeğin tamam dedim eyw zaten bir sorun vardı orda fakat bu seferde lastiği değiştirdikten sonra eleman nasıl becerdiyse zincir takımına hasar vermeyi başardı durmadan zincir atıyor, yani anlayacağınız çok masrafım var(Bunların dışında da var birkaç birşey) bisiklet için bu yüzden Sağlam,güvenilir ve kaliteli bir yere götürmek istiyorum bu yüzden de sizin yardımlarınızı bekliyorum dostlar herkese yardımları için şimdiden teşekkür ederim.