Scudo Sports

Antalya

Scudo
Abi bu nedir yaa!! Baktım 8 bin lira diyor.neredeyse bir araba fiyatı kadar..çok pahalı.

Normal abi bence zaten bunu alan s 320 ye falan biniyordur

Bmv tourinin 1.525 Türk Lirası uygun bence fiyatı donanımını bilmiyorum ama ilk defa bir touring bisikletin bu kadara ucuz olduğunu gördüm.Eğer BMV arabalarına verdiği özeni bisiklete de verdiyse gerçekten düşünülebilir bir marka fiyatı da gayet uygun bence.

Ben ce o modele BMW Özenini göstermemişlerdir. Ama kesin kalitelidir orası ayrı

Surly,Vsf,Koga'dan sonra bir touring'i bu kadar ucuz fiyata görmek hoşuma gitmedi değil markası da harbiden çok iyi BMV.

@Ghost
Ben AMG'yi tanimiyorum demedim sadece hangi marka diye sordum. AMG Mercedes markasinin altinda bir modeldir. Evime 5 km uzaklikdaki Mercedes fabrikasinin AMG modelini tanimaman herhalde cok ayip olurdu.

Hangi marka oluyo derken ben bunu anladım ve evet 5 km Uzaklıkta değil yaşadığınız Şehirde olmasa bile acayip olurdu bilmemeniz

Konuya uçurumdan düşermiş gibi damlicam ama ama ben bu konudan önce AMG'nin ne olduğunu bilmiyordum heralde sorsaydılarda Agm ne diye alışveriş mağazası felan derdim

Yok bu herkes için geçerli değil yani dediğim kişi için şaşılacak senin için normal benim için bunun bilinmesi zorunlu olur :) çünkü arabalarla aram çok iyidir

Yanlış oldu kusura bakma senin bunu bilmemen normal ama dediğim kişi için Şaşırtıcı bu kadar :)

Herkes Google google google diye yazmış ama nerede satıldığını kimse yazmamış. Nereden bulunur bu google denilen şey? :D

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@SerkanH
Google'yi mahalle bakalinda bile bulabilirsin.:koptum:

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
sadece mercedes.. audi.. bmw.. değil Aston Martin ve land rover'ın bile var..:) ama ben içlerinde en çok audi'nin elektrikli dağ bisikletini beğendim.. sanırım bizim paramızla 20 bin tl cıvarı ama you tube'dan izlemesi bile güzel....:) işte linki..

Merhaba Sevgili Bisikletforumcu dostlar.

Nasip olursa 26 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Lara'daki Club Sera Hotel'de Türkiye İzcilik Federasyonu'nun programına katılacağım. Sunexpress (SAW) bu tarihler arasında bisikletleri ücretsiz taşıyor fakat hem taşıma çantam olmadığından hem de grup ile geleceğimden bisikleti başıma bela etmek istemiyorum. Bulunacağım yerde bisiklet kiralamak mümkün müdür? Ayrıca bu toplantıya katılacak olan ya da bu civarda oturup bu tarihlerde kısa mesafeli tur yapmak isteyen varsa tanışmak isterim.

İlginiz için teşekkürler.

yol yarış bisikleti ile antreman tarzı sürüş yapanlar var mı ?

Geri