Scudo Sports

Antalya

Antalya'da da bisiklet sürmek ayrı bir güzeldir yav :) Hoşgeldiniz iyi pedallamalar !

Scudo
@Uğur Kırelli

tesekkur ederim, bakalım antalya okadar guzel ve elverisli bir sehir ki yol bisikleti mi dag mı karar veremedim her ikisi içinde cok guzel alanlar mevcut :)

@Uğur Kırelli

tesekkur ederim, bakalım antalya okadar guzel ve elverisli bir sehir ki yol bisikleti mi dag mı karar veremedim her ikisi içinde cok guzel alanlar mevcut :)

Foruma hoş geldiniz Selahattin Bey. Gönlünüzce vakit geçirmenizi dilerim.

Merhaba Arkadaşlar.
Ben Bilgehan Pazartesi günü kendi bütçeme uygun olan
2014 Model Salcano NG650 26 MD. (Mat ve Fosfor Yeşili) bisikleti aldım.
Çok fazla teknik bilgi veya tecrübeye sahip değilim. Ama çok sevdim.
Aldığım ilk gün zamanın nasıl geçtiğini anlamadım toplamda 6,5 saat sürmüşüm bisikletimi.
Yardımlarınıza ve tecrübelerinize açığım.
Herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

Bilgehan Bey foruma hoş geldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim.

antalyada ikamet ediyorum ismim Mehmet özel bir firmada çalışıyorum iki ardakaş kısa turlar yapıyoruz zaman buldukça. herkese sevgi ve saygılarımla.

Mehmet Bey foruma hoş geldiniz. Hoş vakit geçirmenizi dilerim.

Herkeze Selam,
Turumuz geldi :)
• 1 Haziran Pazar sabah 08.00 de Alanya - Gazipaşa Turu
• Gidiş dönüş toplam 90 km.
• Orta tempo
• Tanışma ve gezi ağırlıklı turdur.
• Aytap'da yiyecek içecek molası
• Gidiş dönüş sahil yolu. (Yeni yol mıcırlı olduğu için)
• Katılan arkadaşların pompa, yama seti ve yedek iç lastik getirmeleri iyi olur.

(link)

Büyük bir tur olacak :)

1 Hazirandaki tur hakkında ayrıntılı bilgi için (link)
Facebook grubumuz için (link)

Gençler sabah 08'de ben de karayollarındayım. Yalnız bu gün salon da çalışırken hafiften göğsüm de sıkışma yaşadım çalışmayı bıraktım. Pazar günü turu tamamlayabilirmiyim bilemiyorum ama her zamanki gibi gidebildiğim kadar sizinleyim.

Büyük geçmiş olsun önemli bir şey yoktur inşallah.
Uygun bir tempo belirleyip gitmeye çalışalım.

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
@MuratHan

geçmiş olsun murat abi, hafif tempo gidicez fazla zorlamıcaz, manzaranın tadını çıkara çıkara gideriz yol boş zaten

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
Sağol Onur, İhsandan duydum yeni bisikletin hayırlı olsun çok sevindim, seni ve İhsanı tutmak zor artık. Bana gelince hava sıcak, salon sıcak, üstüne bir de ağırlık çalışması derken yaşı hesaba katmak gerekiyordu. Çok şükür iyiyim. Pazar gidiş dönüş bir 60 KM yaparım ama Gazipaşa ya kadar gelmem zor, ilk 30 km her zaman ki gibi sizin tempoya uyarım ondan sonra büyük ihtimal performansım düşer ben dönerim siz devam edersiniz. Benim için tempo düşürmek olmaz, altta yol bisikleti olunca 20-25 ortalama ile gitmek zevk vermez.

@ihsangencer

Sağol İhsan, dediğim gibi gidebildiğim kadar sizinleyim. Zorlandığımı hissettiğim de yavaşlarım siz devam edersiniz. İnşallah daha çok tur yapacağız.

• Beğen
Tepkiler: Onur07
Geri