Scudo Sports

Antalya

Kendimizi frenliyeceğiz bu turda. Teşekkürler :)

Facebook grubumuza ulaşmak için (link)

Scudo
12 Haziran Perşembe günü saat 20:00'daki tur hakkında ayrıntılı bilgi için (link)
Facebook grubumuz için (link)

05 Haziran Perşembe günü Atatürk Anıtında saat 20:00'daki tur hakkında ayrıntılı bilgi için (link)

12 Haziran Perşembe günü Atatürk Anıtında saat 20:00'daki tur hakkında ayrıntılı bilgi için (link)

19 Haziran Perşembe günü Atatürk Anıtında saat 20:00'daki tur hakkında ayrıntılı bilgi için (link)

26 Haziran Perşembe günü Atatürk Anıtında saat 20:00'daki tur hakkında ayrıntılı bilgi için (link)

29 Haziran Perşembe günü Manavgata turumuz vardır. Atatürk Anıtından saat 05:30'da yola çıkılacaktır.
Ayrıntılı bilgi için (link)

@Veysel YOYLU

antalyada bir sürü bisiklet grubu var. facebook üzerinden bulabilirsiniz...

merhaba arkadaşlar ben Ayhan Makedonya da yaşıyorum gelicek sene bir tur yapmak istiyorum Makedonya dan başlayıp Yunanistan dan gecip Türkiye ye varmak ben daha çok güney sahilleri gezmek istiyorum onun için bazı bilgilere ihtiyacım var.Benim dağ bisikletim var acaba bu turda nasıl bir lastik seçimi yapmam lazım ince lastik mi yarış bisikletlerinde olanından mı yoksa normal dağ bisikleti lastiği ile mi benim latiklerimin ebatları şu 24x195 bide bakıyorum internet sitelerine bisiklet çantalı çok pahalı bana bir tavsiyede bulunacak birisi var mı acıba ??? önceden teşekkür ederim makedonya dan selamlar

Herkese merhaba, forumu 6 aydır okuyorum bugün üye olarak katıldım aranıza.
Antalya'da yaşıyorum, klasik bisikletleri ve fixed gear/single speed bisikletleri seviyorum.
3 ay önce 2. el aldığım columbus marka yarış bisikletim var, fixed/single çevirmek istiyorum yeterli bilgiye sahip olursam ya da fuji marka sıfırından edinicem.
Aşağıda bisikletimin fotoğrafını ekledim.
http://i61.tinypic.com/2a5zqzs.jpg

Herkese merhaba. 20yaşındayım. İstanbulda okuyorum aslen Antalyalıyım. Çocukluğumdan beri bisiklet kullanmıyordum. Yeni bir macera olacak benim için. İstanbulda kullanabilir miyim emin değilim o yüzden Antalyada şehir içinde kullanabileceğim başlangıç seviyesinde bir bisiklet bakıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Herkese iyi günler.

bu işini görür (link)

Taşta toprakta da kullanırım diyosan http://www.decathlon.com.tr/btwin-rockrider-340-c1-id_8231773.html
http://www.bisikletcim.com/salcano-ng-650-26

geniş ve dişli tekerlekli oldukları için city sporta göre hızın düşecek haliyle.

2. el daha üst seviye bisiklet bulamazsam 0 olarak iyi bir seçenek. teşekkür ederim

yalnızca şehir içinde kullanırım diye düşünüyorum

Herkese merhabalar. Yolum Antalya'ya düştü. Ben de yol bisikletimi götürme kararı aldım. Aklımda üç güzergah belirledim okuduklarım kadarıyla. Fakat yeterince bilgili olmadığım için size danışıyorum.
Kemer:
(link)
Kurşunlu Şelalesi:
(link)
Sahil yolu :
(link)
Dikkat etmem gerekenler , alternatif güzergahlar, aklınıza ne gelirse yardımınızı bekliyorum.

Geri