Scudo Sports

Antalya

kaç km lik bir güzergah düşünüyorsunuz...
Antalya Alanya istikametinde Aksu-Serik(Aspendos)-side-Manavgat(Şelale)-Olimpos gidilebilecek yerlerdir.
başlangı noktası olarak kipa avm almışsınız.Kipa-Aksu 18km,kipa-aspendos 50km,kipa-side 77km,kipa-manavgat şelalesi 77km,kipa-olimpos 84km(ama eğim çok fazla)
sen gittin mi buralara dersen bisikletle sadece aksuya gittim.diğer yerlere de gittim (arabayla ;)) tavsiye ederim görmenizi...
bisikleti yeni aldım,daha seleye alışamadım size eşlik edebilirim isterseniz(aksuya kadar gider geliriz ;) )

Scudo
Şimdiye kadar yaptığım en uzun mesafe 50 km. Pek zorlanmamıştım.Kemer e gidip gelmek benim için bir hedefti yapabilirim gibi geliyor şu an. Aksuya yakın bir yerden geçeceğim, eğer kurşunlu şelalesine gidersem . Ama onda kararsızım biraz. Kemere giderken de ailem ben gittikten sonra oraya gelecek galiba arkamdan. Olimposu düşündüm , istedim de ama 84 km yi gözüm yemedi aıkçası. Bir de eğim korkuttu :) Ben de haziran sonunda başladım yol bisikletine. Kondisyonum yetmez oraya galiba. Bir hafta sonra orada olacağım aksilik olmazsa , uygun olursa birlikte de çıkabiliriz yola siz de isterseniz ..

100 km çokta büyütülecek bir rakam değil 20-30 km aralıklarla dinlenme ve gıda molası verin üstesinden gelirsiniz

Eğer kilometremi arttırırsam alanya ve olimpus olabilir o zaman anlaşılan. Ama mevsim yüzünden kararsızım. Bakalım...

herkese slm,
ben Soner,
antalya merkezde oturuyorum.
etkinliklere katılmak ve akşamları, haftasonları birlikte gezecek pedal arkadaşları arıyorum.
Sevgilerle.

Herkese merhabalar ve iyi forumlar. Umarım hayalinizde ki bisiklet sizin olur. Bu dünyaya salcano ile giriş yaptım ve başka marka tercih etmedim .Ng 650 ile başlamıştım Şimdi xrs 030 tiagra ile yoluma devam ediyorum. Mahmutlar bölgesinde tür yapmak isteyen tanışmak isteyen arkadaşlar olur sa ben burdayim.

Merhaba Oğuzhan. aramıza hoş geldin. ben de alanyadayım. her pazar 06:30 da 5-6 kişilik bir grupla anıtın önünde buluşup yeşilöze gidip geliyoruz. ortalama 52 km lik bir parkur. eğer istersen whats upta grubumuz var senı de ekleyelim.

Bende Mahmutlar'dayım yol bisikleti kullanıyorum numaram 0537 369 91 66
Facebook grubumuz için (link)

25 Eylül Perşembe günü şehir içi turumuz vardır. Atatürk Anıtından saat 20:00'da yola çıkılacaktır.
Ayrıntılı bilgi için (link)
İletişim:0537 369 9166

25 Eylül Perşembe günü şehir içi turumuz vardır. Atatürk Anıtından saat 20:00'da yola çıkılacaktır.
Ayrıntılı bilgi için (link)
İletişim:0537 369 9166

Selamun aleyküm,bir süredir forumdayım fakat aslında aranıza yeni katılmış sayılırım,şimdilik arkadaşımla beraber şehir içinde biryerlere gidebiliyoruz,gezmek için yeni arkadaşlarla tanışmak isterim,bol pedallamalar :)

Aleyküm Selam dostum yenıden hos geldın.Bursada olsaydım katılmak ısterdım ama sıze tavsıyem eger kaskınız yoksa en yakın zamnda temın etmenız .Havalar soguyor aman gıyımınıze ve yollara dıkkat edın.Keyıflı surusler dılerım :)

Tesekkur ederim hosbulduk :) ,kaskı saolsun bisikleti aldıgım yer hediye etti,ama diğer aksesuarlarım eksik malesef,en yakın zamanda tamamlayacağım inşallah.Keyifli surusler size de :)

@celilcetiner

Hocam merhaba benide ekleme imkanınız var mı ? 05340744019

@MertAG

Ekledim mert.

merhaba diyerek ilk mesajımı yazmış olayım.

Foruma hoşgeldiniz.

Antalya'da bisiklet dünyası oldukça hareketli, muhtemelen biliyorsunuzdur, sosyal medya kullanıyorsanız, Perşembe Akşamı Bisikletçileri, Vega Bisiklet Grubu, Antalya Bisiklet Derneği vb birçok grubun etkinliklerinitakip edebilirsiniz.

Antalya'daki bir etkinlikte görüşmek dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: BisikletliSüvari
Alanya için en son eylul de ektivite yapilmis. yakin tarihte olacak mi bi seyler :cool:

Geri