Scudo Sports

Antalya

asker uğurlaması olduğu için ben size katılamadım kısmetse haftaya inşallah

Scudo
Önceikle vatani görevlerini yapmaya giden bütün askerlerimize Hayırlı Tezkereler Diliyorum..
Emre inş. seni de haftaya görmek isteriz; ve Hussar meselesine bi açıklık getirelim :)

:D :D Eyvallah sağolun arkadaşlar.:eek:

Artık Antalya ' dayım. actiona devam.:D :D :D Bu pazar arkadaşlara sözüm var ama haftaya turlarız. Görüşmek üzere.

@Ontario

Hoş bulduk. Bu pazar arkadaşlara sözüm var ama haftaya pazar iyi bir yaparız.Perşembe akşamı da varım ona göre

görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Hoşgeldin Ertan ABA,
Perşembeleri aynı yerde görüşmek üzere ;..

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@Ertan ABA

Ertan hoşgeldin,

hayırdır? Ne kadar çabuk oldu böyle, daha dün gittin??

Özlemiştik seni.

Görüşmek üzere

Şevki

@bikerspoint
Merhaba abi. 45 gün oldu ya:eek: olsun artık tatil zamanı dimi?:D

perşembe görüşmek üzere.

@andy

Teşekkür adamım.Perşembe başlıyoz turlara.Ona göre hazırlan.:D
Actionlu gezilere devam.

Tüm arkadaşlarla görüşmek üzere.

Yazları genelde alanya tarafında avsalara yakın tatile geliyorum. Sanırım yazın bi alanya çevresi tur yapabiliriz.

ertansız bi aktion ben düşünemem yani ertan varsa oradabi aktion vardır ertan deyince direk akla aktion gelio ertan bu arada hosgeldin şevki abini dediği gibi ne çabuk geldin yaw daha özlememiştik seni:D şaka tabiki yine kısa bi zamanda olsa beraber olmak sevindirici kendine iyi bak

@geotech emre

sağol kardeşim ya beni de bu kadar mutlu ettiniz Allah ta sizi mutlu etsin.:eek:

Pazar günü actionlu güzel bir gün olucak. görüşmek üzere.

Konu taşınmış ama bu bölümü bilmeyen arkadaşlar var . Bu başlığı görmeyince iptal oldu sanabilirler.

Geri akdeniz bölgesine taşıyın bence

19:00 en guzeli ıyı bır gezi olur (emre abi ben benım jant tellerini kırdım nerden alam jant tellerını) :D

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
@andy

bisikletçiler saatıyo heralde tam bilmiom ama bizim markette daha ucuza almıstım ben:D abi onu bisikletçilere bakacaksın bende yok sevki abiye bi sor olmazsa

19 30en iyisi
ön vitesimde bi sorun var deyiştirince her perşembe gelicem inşallah

merhaba. ben de alanyada oturuyorum. fakat okulum olduğu için yazdan yaza gelebiliyorum. o da stajım olmazsa. yazın bol bol gezebiliriz birlikte.

Geri