Scudo Sports

Antalya

ŞEVKİ ABİ(bikerspoint) sizden mesaj bekliyorum bugünkü tur a katılacakmısınız?
ayrıca özel msj cektim,,, ;)
iyi pedallamalar..

Scudo
herkese merhaba,

yaz saati uygulamasına kadar 19:00'da hareket edileceği düşünülerek Selekler Çarşısının karşısındaki meydanda buluşulması ankete katılan bisikletsevicileri tarafından oy çokluğuyla kararlaştırılmıştır.

perşembe akşamı gezileri için iletişiminizi kendi başlığı altından devam ettirebilirsiniz

bu başlık altında farklı saatler için tavsiye verilmemesini rica ediyorum.

bu perşembe ve bundan sonrakiler için gezilerimizde görüşmek üzere.

başlık kapatılabilir, teşekkürler.

ya arkadaşlar benmi yine geç kaldım yoksa kimse bu geziye gelmedimi ya yine gittim orda yarım saat 3 arkadaş bekledik bir allahın kulu gelmedi ya bizmi yanlış yapıyoz yoksa birileri bizimle dalgamı geçiyo bugün çok sinirlendim bütün önemli işlerimi iptal edip gelmiştim ama kimseyi göremeyince sinirim alt üst oldu:boese157: :mad:

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
sinirlenme Emrecim ya deger mi hiç! ;)
sen geriye kalan güzel hatıralara bak....
güzel bi tur oldu katılamayanlar üzülmeyin lütfen !!...

Agaç olduk :) hatta çicek açtık :D
beklemedik demeyin ben emre den yarım saat önce geldim bide..

@geotech emre

Emre zaten perşembe turları 3-5 kişi ile oluyo.

Ama tabi haklısın insan bütün işlerinibırakıp geliyosa kimseyide göremeyince sinirlenir

Ben ise teknik arızadan dolayı gelemedim.

Normalde her zaman gelirim bu ilk defa oldu.

@Ontario

hadi senin teknik arızan var herkesinmi teknik arızası var ya ne diyorum kimse yok tu sanki anlaşmalı gibi neyse zaten bi daha gelmicem anca telefonla cagırdığım insanlarla geziom zaten antalyada gezilcek yerde kalmadı

@geotech emre

Emre işte olayda orda forumun bi espirisi kalmadı istediğin kadar konu aç gezi yap en fazla gelecek kişi 5 oluyo .

Bunun en sağlıklısı ise telefonla arayıp biz şuraya gidiyoruz demek.

Zaten perşembe turuna çok az kişi geliyodu .

Genelde gelenler Ben alper emre ercan ( bu sene için isim veriyorum).

erol ben emre
demek oluyoki bu sene kendi aranız da devamlı oteller bölgesi turu yapacaksınız ....genel katılımcıların evi lara tarafı olduğu için dönüşte herkes ordan evine dağılıor ondan dolayıda kimse glmek istemio neyse benim için problem yok ben gittiğim bi mekana 2 den fazla gitmem ondan dolayı yeni yerler keşfetmeye çlışırım neyse size iyi gezi ve turlamalar

ya arka göbekdede bişey var bi bakım lazım şevki abiyi bekliyorum en kısa zaman da toparlıycam

@-skynet-

şevki abi varken baskasına yaptırman ayıp olur bunu buraya yazman bile aslında dğru olmaz özelden sorsan daha iyi olur ama bi yer söyleselerde şevki abiden daha iyi yapabileceklerini sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Atahan07 kardeşim benim ev de senin tarafa yakın düşüyor(aynı istikamette kalıyo)
istersen turlara sen gel ve kendine haksızlık etme; dönüşte laf ede ede evimizin yolunu tutabiliriz ...
Turlar gerçekten güzel geçiyor bence bisikletini beklettikçe ona da haksızlık ediyorsun ;) kib... görüşrüz inş.

Atahan07 kardeşim benim ev de senin tarafa yakın düşüyor(aynı istikamette kalıyo)
istersen turlara sen gel ve kendine haksızlık etme; dönüşte laf ede ede evimizin yolunu tutabiliriz ...
Turlar gerçekten güzel geçiyor bence bisikletini beklettikçe ona da haksızlık ediyorsun kib... görüşrüz inş.

malesef yazılılarım fena bastırıyo.
perşembe akşamı gelirsem çok fena kasar beni..
onun için size iyi eğlenceler.
ayrıca kim demiş bisikletimi bekletiyorum diye. lastikleri hala sıcaktır yaw.:rolleyes:

Geri