Scudo Sports

Antalya

merhaba Emre,
bisiklete binenler için işten o saatlerde çıkacak kimsenin olmadığını düşündüm sadece ve katılmak isteyen herkes için gereken saygıyı da anket ekleyerek yerine getirdim sanırım...(bencilliğime verin eğer art niyet sezdiyseniz) buluşma saati için oylarınız yeterli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: emre arıkan
Scudo
@extremunction

emrecim sakın yanlış anlaşılma olmasın hepimiz beraber pedallıyoruz bencillik yapmıyosun ama yani iş çıkışları çok önemli mesela ben 18:30 da çıkıyorum yani en basit örnek bu yani ona göre yapsak başka daha geç çıkanlar bile vardır eminim

• Beğen
Tepkiler: extremunction
bence saat 10.00 veya 10.30 gibi buluşursak hem mis gibi kahvaltımızı (geç uyananlar için) yapmış oluruz hemde birazcık güneşlenmiş oluruz(kendimizi fazla kasmadan) çünkü havalar epey sogudu şuan evde donuyorum bugün günesli bir hava olmasına ragmen :)

bir düzeltme yapmak istiyorum: Antalya'da Olan BİsİkletÇİler İÇİn... konusunda "bu iş çıkışı konusunda" yogunlaşılmış o yüzden saatlerin 19 gibi ye alınması hem bir ortak karar olacagı gibi hem de uygun bence de ;) ama kış şartları bizi yenilgiye uyratmaz mı hele biz yeni severler için bir dert olucak aslında iki part şeklinde yapılırsa iyi olucaktır mesela sabah 10.00 da buluşanlar birde 10.00 a gelemeyen 19.00 a gelenler olabilir bence amac güzel bir gün geçirmek değilmi?

• Beğen
Bende yağmurda bisiklet sürmeyi çok severim

Yağmur olduğu bi cumartesi çıkalım beraber.

@bikerspoint

abi merhaba zaten dedim ya abicim çalışanlarıda düşünelim dedim ben yani sizlerde varsınız bu geziyi güneş batar batmaz yapmanın bi alemi yok dur bakalım millet eve bi gitsin bi yemeğini yesin zaten 7 de bile olunca ben yine yemek yiyemem ama artık fazlasıda geç olur:D

@geotech emre

pazar günleri ah bi erken uyanabilsem! :) her pazar kaçırıyorum şu turları :( cok erken. pazar günü saat 10.30 gibi 2. bir tur ayarlama imkanı olabilir mi? ya da turu tamamlayanlar tekrar dan tur yapmak isterlerse zamanı değiştirebilirsiniz ortak bir karar alalım diye öneriyorum

Merhaba,

hiç şansın yok. O kadar kısa sürede ikinci bir tur olmaz. Gelenler yolda daha yeni ısınmaya başlarlar.

Çok güzel konularadeğinilmişti. Ama esprisi kaçtı.

Konu Perşembe akşamları bluşma olunca bu konuyu artık kapatmak gerekir.

Forum yönetiminden rica olunur.

Antalya Perşembe akşamları geziler konusu mevcut.

bende konunun kapatılmasını rica ediyorum. konu çünkü açıldığı başlıktan alakasız yerlere geldi.yanlış anlaaşılmasın

• Beğen
@Ontario

sendede fantazi bitmiyo ya:D nerde ilginçlik o sendeo kadarda erken kalkılmaz ama diğer arkadasında istediği yani 2. bi tur olmaz hele uzun yola gidilecekse hiç saat 10da kalkılmaz zaten 9 dan sonra uzun bi yol düşünülemez

Geri