Scudo Sports

Antalya

@eray akar

her hafta var. facebook gruplarından takip edebilirsin...

(link)

(link)

Scudo
23 Kasım pazar günü turumuz var sabah 7:30da çıkış yapılıp Türkler'e kadar gidilip ilk mola verilecek. Dönmek isteyenler geri Alanya'ya dönecek devam etmek isteyenler Manavgat'a kadar pedallayacak.
Ayrıntılı bilgi için (link)
Facebook grubumuz için (link)

Arkadaşlar çok farklı çeşitlerde BMW bisikletler Kosifler Oto Antalyaya geldi. Yetişkinler için fiyatlar 530 euro ile 3500 euro aralığında. Hepsi malzeme ve görsellik anlamında çok başarılı vaktiniz olursa incelemeye bekleriz. (link)

Benim abim İstanbuldaki Kosifler Oto'da çalışmıştı yakın arkadaşları var BMW bisikletlerini getiriyorlardı ucuza hala getiriyorlarmıdır acaba bi sorarım.

en ağır olmasını beklediğim downhill en hafifi çıktı ya la.:confused:

Konu eskise de Manavgattan ben de varım :rolleyes:

Hoşgeldin Yiğit

• Beğen
Tepkiler: Yigit Kabadayi
MANAVGAT BİSİKLET ŞÖLENİ
21 Aralık 2014 Pazar
Yer : Titreyengöl Herford caddesi
(KATILIMCILARA SÜPRİZ HEDİYELER)
10:00 - 12:00: Sağlıklı yaşam için Bisiklet gezisi ve eğlenceli yarışmalar
tek teker yarışması, yavaş gitme yarışması, denge yarışması
12:00 - 14:30: Uluslararası sporcuların geçidi ve toplu antrenmanı
12:00 - 13:00: Katılımcılara ve izleyicilere ikramlar
14:30 - 15:00: Ödül töreni, Çekiliş ve kapanış

Merhaba değerli bisiklet severler.
Ben Antalya'dan Eren Konu
Mimar olarak Demre'de proje çizim ve gayrımenkul değerleme işleri yapıyorum.
Çok fazla boş vaktim olmuyor ama yakın zamanda alacağım bisiklet ile turlara katılmayı düşünüyorum ve genel olarak günde iş gereği yaptığım 5.000-10.000 adımlık mesafeyi pedal çevirerek kat etmek istiyorum.
Bana yakın bölgedeki bisiklet sever arkadaşlarla hafta sonlarına isabet eden organizasyonlara katılmak isterim.
Saygı ve sevgilerimle...

Hoş geldiniz.

Dün Güven İslamoğlu'nun Demre ile ilgili programı vardı taş ocaklarının yemyeşil vadileri ve otellerin yine halkın olan el değmemiş kumsalları nasıl işgal ettiğini gözünü para hırsı bürümüş kan emicilerin doğayı nasıl katlettiğini gösteriyordu,

Biraz tatsız bir hoş geldin oldu ama kusura bakmayın tekrardan hoş geldiniz iyi forumlar.

@GökhanRR

Programı izleme şansım olmadı ama malesef Güven İslamoğlu haklı. Burda müthiş doğa katlediliyor ve halkın kumsalları 5yıldızlı otellere parselleniyor.
Özetle hoşbulduk Gökhan.
Bisiklet tavsiyesi konum var bilgilerinden yararlanmak isterim.
saygılarımla...

Selamlar arkadaşlar, 1 hafta Alanya da tatil yapacağım. Acaba Alanyada önerebileceğiz bisiklet aksesuar ve giyim malzemeleri satan mağaza var mı ?

@emrehan.

Olgu ticaret alanyum'un gerisinde sağda kime sorsan gösterir.

• Beğen
Tepkiler: emrehan.
Merhaba, arkadaşlar ben de konyaaltındayım gezi v.b durum olursa yazın.

Geri