Scudo Sports

Antalya

https://www.bisikletforum.com/customavatars/avatar8723_13.gif

Avatarda markete soyguncumu girmiş ?? :D

Scudo
@Ertan ABA

Yarın aranızda bulunacak olmaktan dolayı cok heyecanlıyım :D:D
Bugün erken yatmaya çalışıcagım tabi bu yarını düşünmeden biraz zor olucak ama .. bi aksilik olmadıkça gelrim

@Ontario

AAAaaa hakikaten bu , bu o! :eek:
geçen gün bizim alt komşuya girmeye çalışan hırgız :rolleyes:

sabah 8:10 gece ordayım bı kahvaltı yapam sonra sızı bakleyem ertan abi erken gelcek mış zaten kampuste bır ıkı kısı de (kız) gelır bırlık de kahvaltı yaparız

işin ucunda KIZ varsa ben orda sabahliyem bari. :D

(ABAZA TEAM)

abi kızlar nerde n cıktı yaw bide saolsun arkadaşlar bide hırsız yaptı bizi:D :D
bikere o foto ben teksas ta iken çekildi bakkalı soymak için gitmedim atıma yem alacaktım :D :D

@Ontario

siz 8 de buluscanızda sora kampüse gelceniz ohhhhhh heralde 9 a gelirsiniz adamlar benim vaktm yok diyorum size daha erken gelmeye calısın

@geotech emre

ben 8.30 gibi orda olucam adamım

Bu gün action yapmadım diyenler el kaldırsın:D :D :D :D :D
Full time dolu dolu mülemmel bir turdu.
Fotoları sabaha atacağım makinanın pili bitti.:cool:

Lara Beach Park Kum Ormanı:cool:

Tura katılan tüm arkadaşlara teşekkürler.Haftaya yeni bir macerada götüşmek üzere.

@Ertan ABA
valla action mı yaptınız başka bişeymi beni kendinize uydurdunuzya helal olsun size ertan,erol,anday o çamurlu suya girme olayınız yokmuydu kopardınız beni bu 3 arkadaşım 4 gün yıkanacak gibiler gezi mükemmeldi ya ben düşmedimde bütün ceplerimden kum çıkıyor ha bide erolun bisklete takla attırıp kendisinin atamaması bu günün en ilginç olayıydı arkadaşımıza bu başarısından dolayı ödül vercez hepinizi seviyorum iyiki varsınız çocuklar

ertan abi güzel geziydi çamurlu kumlu ve actıonlı gezıydı hersey ıcın teşekkurler

Bu haftasonları kampüste buluşma olayı çok iyi oldu.

Günümüzü en iyi şekilde değerlendirdik. Çok zevkli bi gündü

Bisiklettlerin resmi olarak ağladı gündür bugün .
Bi gün içinde deniz suyundan çamurlu su dolu çukura kum tepeseinden aşağı dh sabah ayazında 30 35 tempo

Daha napalım yapıcak başka bişey kalmadı bisiklettle

Emeği geçene herkeze teşekürler.
@surgent76

Sağol abi biraz teknik bi takla atmak oluyo benimki :D

@Ontarioerolcum kirin çıktımı banyodanmı yazıyon bize annen nasıl eve soktu valla hayret bugün 3 ünüzde dışarıda yatarsınız diyordum ama olamamış

@surgent76

Abi zaten eve kapıdan almadılar diye balkondan girdim :D

Kirimiz daha çıkmadı hamama gitmek lazım.

Ama şeye çok güldüm tam balkondan bisikletti aldım çıkarıyorum karşı komşu beni gördü

Erol nooldu olum sana safariyemi çıktın dedi halla gülüyorum adama :D

valla doğru demiş safari ne kelime ağbi yakaladığımız filleri gör deseydin adama

Kum da drift atması çok güzeldi
Emegi gecen herkese teşşekkürler..
Fotografları paylaşanızı bekliyorum
iyi pedallar..

rampalar bi harikaydı. xc den vazgeçtim direk dh alıp action forewer yapıcuğuk:D

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
@atahan07
ha yitirmezssek bulduk düz yürüdünüz dolamcı kaldı öylemi downhill kim sen kimsin 2 tene tepe indin downhillci oldun emi vah vah kaybettik bu çocuğuda olum beni örnek alın bakem herkez bisikletle downhill yaparken ben onu bisikletsiz yapıyorum önemli olan bisikletsiz yapmak yakında başka bir şeklde yapacağım down hill olayını araştırmalırımsürüyor

• Beğen
Tepkiler: Atahan Akıllı
@Ontario

Annem kapıda görünce beni bi kahkaha sardı onu.:eek: Bayadır çamurlu beni görmemişti.:D :D :D

Valla bende dışarda üst formayi çıkardım.:D Sonra bi sondajı açtım.:eek:

Ondan sonra belden suyla üstümü yıkamaya başladım.Baya bi bahçedeki toprak seviyesi yükseldi.:D :D :D :D :D Ayakkabıları 2 saatte yıkadım.:D
Bu günü action world & action days ilan ediyorum..

Bisikletler uzun zamandır bu kadar yorulmamıştır.Tüm malzemler son noktaya kadar zorlandı.
Haftaya başka çılgın bir yerde buluşmak üzere.

Geri