Scudo Sports

Antalya

Scudo
Araziye girip, inişin,çıkışın,sarsıntının,adrenalinin tadını alan adamı,
bir daha asfalt sarmaz yavan gelir :). Doğanın içinden geçen parkurların
tadını hiç birşeyden alamazsınız, turun sonunda da 'vay be bu sefer
hakkını verdim' dersiniz, bir dahaki seferi iple çekersiniz.

Bir yere gidip tıka basa mideyi doldurup dönmek tarzı turlar kimisini bir
yerden sonra sıkar, fakat genel rağbet (kolaylığından dolayı) bu yönde
olduğundan duyuruların %95'i bu tarzdadır dikkat edersiniz.

Her günü 100km yi aşan, konaklamalı turlar yapan, tur esnasında
konserveye talim turcular da var, Sabahtan çıkıp araziye, patikaya,
parkura kendini atan mtb'ciler de var, az da değiller.

Yeni başlayanlar için en önemli sorun
bu aktivitelerde ekibin birbirini tanıması güvenmesi daha gerekli
olduğundan daha içe kapanık turlar bunlar, duyurusu genelde
belli bir çevre içerisinde oluyor, yeni başlayan ama hevesli birisinin
haberi hayli hayli geç olabiliyor.

@emrusha07

yolunda bahtında açık olsun gittiğiniz yerlerde dikkatli olun habirde unutmadan bizim ekibin gneçleri hep arazi de anatalyada keşfetmedikleri parkur kalmadı yeni keşif yapmadan önce bizim gençlere bir sorun bakalım çünkü daha önce mutlaka oraya çıkmışkardır onlarla paylaşım yapa bilirsiniz amerikayı tekrar keşfetmenin bir anlamı yok sanırım sizlere iyi keşifler :D haaaa unutmadan bundan önce yapılan dağbisikletleri turu sahte idi sanırım sizizinki kerçekmişite

abı bune yaa ayda bı bırı cıkıo ben bısıketcıyım ben oleyım ben boleyımm diye....sallalım ıstıosanız bısıkletıne:Dbız bısıklet surmeye calısanlardanız,kısmet olursa surecez yavas yavas...:sigaraici

süper bi geziydi;
Alper abi kaskın hakkını verdi:),
Erdem frenlernin hakkını verdi:),
Emre abi rampaların hakkını verdi:),
Ertan abiye laf yok:) O Fotoların ve otobüslerin hakkını verdi ;) powered by ERTAN ABA :D
bende gezinin hakkını verdiğimi düşünüyorum.
saygılar :)

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@geotech emre

15 senedir dağ bisikleti kullanıyorum girmediğim dağ taş delik kalmadı hatta bu arkadaşın dediği mekanlar benim memleketim olup her seferinde gittim geldim ama daha mtb ci olamamışız ben buna üzüldüm şimdi şehir içinde evim evimin önü asfalt tabiki asfaltta belli bi miktar gidicem kucağımamı alem niye verdim bisiklete o kadar kucamda taşıcaksam:D :D

sonunda montaj işini bitirebildik andayla ömerin bisikletleri topladık ömerin bisan zeus oldu andayın specilet oldu ömerin bisiklet güzel olduda andaya topladığımız bisiklet akıllara zarar oldu allah ım ben hayatımda ole bisiklet toplamadım

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
@geotech emre

Bisan Zeus güzel oldu ağırlık konusunda kafa kafayayız şuanda ama andayın bisiklet gerçekden akıllara zarar oldu emre abi seni ilk kez böyle stressli bisiklet toplarken gördüm bisiklette sağlam pek bir sey kalmadı şuanda sağlam tek sey var o da şüpesizki specialized kadro:D

abı kımısı arazıden zevk alır,kımısıde asvalttan zevkler ve renkler tartısılmaz..senın 20 derecelık ınısten alıosanız zevkı ben bılemem arazıye gırdık demeyın....zevkını alıosan baskalarına ndn tas atıosun efendı efendı sur bısıkletını...benım yaptıgımıda kımse yapamıyor ama bız mıllete laf atmıyoruz...ben surerken susarım bunnyhoplarım konusur...bunnyhop un anlamınıda bılmıosan bı ara gel gosterıyım..:sigaraiciben bı surersem sen bısıkletı bırakırsın..:D

antalya bölgesinde dağ bisikleti lastiğinin değmediği daha çok parkur var...

@emrusha07

Madem böyle bir lafı ortaya attınız örnek verebileceğiniz bir yer var mı

@emrusha07

ben geliyorum bakalım nasılmış bu parkur. nerde nezaman buluşuluyor? :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: TheCarpediem07
08.00 de konyaaltı belediyesinin önünde.elmalı parkuru bitirilecek.parkur ilk defa geçileceğinden hislerimizle ve parkur içinde vatandaşlardan alacağımız yol tarifleriyle gidilecek.(link) da stabilize yollar görünüyo fakat haritaya bakarak gitmekle,yaşayarak gitmek farklı.

Geri