Scudo Sports

Antalya (7 yaşında 23 kmlik Side turu)

Scudo
cok cok guzel bı mesafe. oglunuzu ve sızı ayrı ayrı tebrık edıyorum. guvenlık onlemlerıne dıkkat ederek spora ılgı gostermesını saglamanız cok hoş. inş. kazasız belasız turlarınızın devamı gelır.
bunun dıger aılelere de ornek olması dılegıyle

• Beğen
Tepkiler: vedat karakaya
Harikasınız . Sizi ve evlasınızı çok tebrik ediyorum . Darısı başımıza . Delikanlının bisikletinin selesini birazcık yükseltebilirsiniz . :)

Saygılarımla ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Evet. Evet. Tolga GÜRÜN'ün yorumunu dikkate alalım. Küçük kahramanımızın selesini birazcık yükseltirsek çok daha rahat pedal basacaktır. Belkide ona yetişemem diye korkuyorsunuzdur.:) :D

Tebrikler, diğer arkadaşların yorumlarına canı yürekten katılıyorum ve her ikinizede bol pedallı günler diliyorum.Sevği ile kalın

• Beğen
@İbrahim Yurtseven

çok teşekkür ederiz bu güzel yorumlar için...
oğlumun nasıl hoşuna gitti yazdıklarınız , bir bilseniz...hele ''cesur yürek olmuş bile'' sözü...
benimle yaptığı tur kadar mutlu etti yazdıklarınız , tekrar teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
@Tolga Gürgün

teşekkür ederiz tolga bey

ilk turu olduğu için ayağını yere sağlam basma isteğinden sele yükseltmemi kabul etmedi.ancak şimdi güven geldiğinden dolayı 10-15 cm kadar yükselttim ,antalya içinde o şekilde biniyor...boyu uzamış gibi , bir de keyif alıyor ki....

inşallah darısı başınıza...:)

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

yorumunuza teşekkür ederiz...

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

yorumlarınıza teşekkür ederiz...

@Selim Üsel

yorumununz için teşekkür ederiz...

@eminozk

teşekkür ederiz...

sıcaklar ve nem biraz düşmeye başladı gibi...inşallah bundan sonra daha rahat binme imkanı olur...

oğlunuz bisikletle tanıştıran bir babası olduğu için, sizde sizin istediğiniz gibi bisikleti seven bir oğlunuz olduğu için çok şanslısınız..:)

• Beğen
:D :D :D Demedim mi ben size... Alın size harika bir çocuk daha... Desenize yakında uzun turlarda karşılaşacağız Delikanlıyla... Onu gözlerinden öpün yerime. Saygı ve sevgilerimle.

@umutkahraman

biz de devam ettirmeyi canı gönülden istiyoruz...
teşekkürler...

@AHMET SAFA

yorumunuz için teşekkür ederiz...

@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ

teşekkür ederiz...

@serbike

@Atahan Akıllı

@Çağrı Ç.

baba-oğul süper bir tur. sizi kutlarım. oğlunuzu ayrıca kutluyorum. gördüğüm kadarıyla bisikleti vitessiz. aman onu göz ardı etmeyin rampalarda delikanlıyı çok yormayın.

• Beğen
Sizi tebrik ediyorum.Bugüzel sporu hem yapıp hemde oğlunuza aşılıyor olmak takdirlik haraket... Çokk güzel haraketler bunlar :))

• Beğen
çok doğru bir tespit ...
her ikimiz se çok şanslıyız...
teşekkür ederiz...

Merhabalar sevgili arkadaşım işte pedal aşkı işte paylaşım işte bilinçli insan Minicik bisikleti ve minicik kaskı,eldiveni geleceğin bisikletçisini ortaya çıkarmışsınız Hem gezinizi hemde sizin gibi bir Babayı canıgönülden kutlamak gerekir.Paylaşım için teşekkür ediyorum.

Geri