Scudo Sports

Antalya (7 yaşında 23 kmlik Side turu)

Sevgili kardeşim;
Tebrikler... Oğlunuz bence vitesli bisikleti çoktan haketmiş. Fotoğraflardaki gülümsemeden çok keyif aldığı belli.
Sizi Yılın Örnek Babası seçiyorum. Hatta sitede bunu oylayalım. Gerçi bana göre birinci sizsiniz ama...
Yeniden ve tekrar tebrik ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: vedat karakaya
Scudo
@kizak

değerli ve destek olan yorumlarınız için esas biz teşekkür ederiz...
demek içinde bu sevgi , ilgi varmış...ben sadece destek oldum...

Bravo! Gerçekten çok güzel bir porte çizdiniz. Bisiklet hobisini çocuğunuzada aşıladığınız için ve önemli detayları uyguladığınız için Tebrik Ederim Abicim.

• Beğen
fotoğrafları çok beğendim.örnek baba budur işte ! bence bu yetenekli genci geliştirin,yol bisikletçisi olabilir,sanırım lance armstrong'da 12 yada 14 yaşında başlamış bisiklet kariyerine,tam emin değilim armstrong'un yaş konusunda.ağaç yaşken eğilir :) çok beğendim bu konuyu.

• Beğen
soyleyecek sey bulamıyorum ınanın, benım oglum da 2 yasında ve sız yapmayı hayal ettıgım seyı yapmıssınız. tebrık edıyorum sızı. emınım hayat boyu oglunuz sızınle, sız de oglunuzla gurur duyacaksınız.

• Beğen
@can_1903

teşekkür ederiz...

@djayo

teşekkür ederiz...zaten içinde o sevgi varmış , ben de sağlamlaştırıyorum...

PAYLAŞIMINIZ İÇİN sağolun ,baba oğul beraberliği daim olsun .
sağlıklı mutlu bol pedallamalar .

• Beğen
Süper :)) maşallah demek düşer
Bisikletinizde Salcano Astro yanılmıyosan bende bu bisikleti düşünüyorum Bisikletinizden memnun musunuz? memnun olmadığınz yönü varsa Yazarsanız Sevinirim
Tebrikler :)

• Beğen
@Serkan Eyüpoğlu

giderdi valla...
yorumunuz için teşekkürler...

@tuninger_haa

teşekkür edriz...

güvenlik her zaman 1. planda...

@mustafa çakmak

evet aynı sen , küçük kardeşim...

rekorun da çok iyiymiş...

sevgiler

@Ahmet Bolgi

teşkkür ederiz güzel yorumunuz için...

rampalarda baba desteği alıyor , merak etmeyin...

@arda taşan

esprili yorumunuz için teşekkür ederiz...

@kardagli

esas biz teşekkür ederiz...

@gevele

teşekkür ederiz , amaaa....

benden vitesli bisiklet istemeye başladı....
bi de ,babam yılın babası diye ortalıkda geziniyor , arkadaşlarına da böyle söylüyor...
hoşça kalın..

@Alper Onur ARSLAN

teşekkür ederim küçük kardeşim...

@SERDAR ERGÜRBÜZ

güvenlik ilk planda...

@Onur Kahraman

baba-oğul sizin yorumunuzu daha çok beğendik...

bisikleti seviyor ya , yol , dağ , şehir farketmez...

@ottoman

inşallah aynı gururu siz de oğlunuzla duyarsınız...

umarım hayalleriniz gerçekleşir minik oğlunuzla turlara çıkarsınız...anlatır bir keyif değil bu çünkü...
oğlunuzun yanaklarından öpüyoruz,sağlıkla büyüsün...

@osman yalçın

teşekkür ederiz...

Evet Astro...Arkadaşımla birlikte 2 adet almıştık...520 liraya alınacak en iyi bisiklet diyebilirim..1,5 yılda yaklaşık 8.000 km yol yaptım , mekanik olarak hiç bir arıza meydana gelmedi,bir kez dahi yolda kalmadım...son derece dayanıklı bir bisklet....
tabii ki daha güzel bisikletler var ancak yazdığım gibi, bu bütçeye en uygunu bu bence...

@cato

yorumunuz için teşekkür ederiz...

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Çok keyifli bir tur olmuş sanırım. Size oğlunuza bu küçük yaşta bisiklet sevdasını aşılamaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim. Ayrıca sadece aşılamakla kalmayıp aynı zamanda kask,eldiven,ışık gibi ekipmanları kullanmanın önemini vurgulamanız da ayrı bir takdir konusu bence. Oğlunuzla birlikte daha nice pedallara...

• Beğen
@Gültekin ATALIK

yorumlarınız için esas biz size teşekkür ederiz...
bisikleti çok seviyor, ben de ona destek oluyorum...
sağlıcakla kalın....

@karakaya

Konuyu şimdi gördüm .

İnanın, "umudum bisiklet sevdalı anne - babaların yetiştireceği çocuklarda" düşüncemi siz hayata geçirmiş durumdasınız.
Sizi ama en çok da geleceğin sporcusunu , doğa dostunu tebrik ediyorum.

Foto.lara bakarken , hemen hemen hergün izlediğim TdF turunun etaplarında antreman yapan "Father Son" videolarını seyrediyormuş gibi oldum.

(link)

İzlerseniz ne demek istediğimi çok daha iyi anlatmış olacağım.

Ve bence , delikanlıya vitesli bisiklet de, yol bisikleti de inanın çok yakışır.

Küçük dostumuza nazar değmesin ...

http://1.bp.blogspot.com/_hqJ1ciEzhXQ/SdkOqGhtJDI/AAAAAAAAACQ/oB0aDRGxDQs/S1600-R/Nazar+Boncu%C4%9Fu+106.jpg

• Beğen
Tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum. :)
Çok teşekkürler...

gerçekten sizi tebrik ediyorum ne babalar var benim babam 14 yaşımda başlattı iki tekerlekliye ben böyle yapmayacam sizin gibi ekenden başlatacam hem doga hemde sporu sevsin diye

turlarınızı devamını bekliyorum ve bekliyoruz bol ve kazasız pedallamalar

ve sanırsan en küçük üyemiz heralde demi

@karamuratt

okulu başladı ya , hem okul hem hava şartları elverdiğinde devam edeceğiz inşallah...

teşekkür ederiz...

@Onur Berberci

inşallah abisi...

Geri