cok cok guzel bı mesafe. oglunuzu ve sızı ayrı ayrı tebrık edıyorum. guvenlık onlemlerıne dıkkat ederek spora ılgı gostermesını saglamanız cok hoş. inş. kazasız belasız turlarınızın devamı gelır.
bunun dıger aılelere de ornek olması dılegıyle
Evet. Evet. Tolga GÜRÜN'ün yorumunu dikkate alalım. Küçük kahramanımızın selesini birazcık yükseltirsek çok daha rahat pedal basacaktır. Belkide ona yetişemem diye korkuyorsunuzdur.
çok teşekkür ederiz bu güzel yorumlar için...
oğlumun nasıl hoşuna gitti yazdıklarınız , bir bilseniz...hele ''cesur yürek olmuş bile'' sözü...
benimle yaptığı tur kadar mutlu etti yazdıklarınız , tekrar teşekkürler...
ilk turu olduğu için ayağını yere sağlam basma isteğinden sele yükseltmemi kabul etmedi.ancak şimdi güven geldiğinden dolayı 10-15 cm kadar yükselttim ,antalya içinde o şekilde biniyor...boyu uzamış gibi , bir de keyif alıyor ki....
inşallah darısı başınıza...
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU
yorumunuza teşekkür ederiz...
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU
yorumlarınıza teşekkür ederiz...
@Selim Üsel
yorumununz için teşekkür ederiz...
@eminozk
teşekkür ederiz...
sıcaklar ve nem biraz düşmeye başladı gibi...inşallah bundan sonra daha rahat binme imkanı olur...
Demedim mi ben size... Alın size harika bir çocuk daha... Desenize yakında uzun turlarda karşılaşacağız Delikanlıyla... Onu gözlerinden öpün yerime. Saygı ve sevgilerimle.
baba-oğul süper bir tur. sizi kutlarım. oğlunuzu ayrıca kutluyorum. gördüğüm kadarıyla bisikleti vitessiz. aman onu göz ardı etmeyin rampalarda delikanlıyı çok yormayın.
Merhabalar sevgili arkadaşım işte pedal aşkı işte paylaşım işte bilinçli insan Minicik bisikleti ve minicik kaskı,eldiveni geleceğin bisikletçisini ortaya çıkarmışsınız Hem gezinizi hemde sizin gibi bir Babayı canıgönülden kutlamak gerekir.Paylaşım için teşekkür ediyorum.