Scudo Sports

Antalya (7 yaşında 23 kmlik Side turu)

Ufaklık çok tatlı allah bağışlasın çok güzel bir gezi olmuş.

Scudo
tebrikler...

bende oğlum için bi ara uğraştım ama sürmeyi öğrenmek beyfendiye çok zor geldi, bıraktı. birkaç sene sonra inşallah.

• Beğen
Tepkiler: vedat karakaya
bence cok hos bir goruntu olmus sizi de tebrik ederim bu yasta ona sporun ve bisikletin onemini benimsettiginiz icin.ayrica gozumden kacmayan birsey daha vardi bisiklet ekipmanlari tamda gercekten kutlamak lazim sizi

• Beğen
@Gülgün

tebriklerinizi kabul ediyor :) , kibarlığınız ve yorumlarınız için teşekkür ediyoruz...

bayramda izmir'deydik.güzelyalı sahilde , inciraltı'nda çokça binenleri görünce nasıl iştahlandı bi bilseniz...bu isteğinin ,bisklet sevgisinin geçmemesi için elimden geleni yapıyorum.en son 2 gün önce tur yaptık , foruma yükllemem için bana baskı yapıyor sürekli...

teşekkür ederiz,hoşça kalın...

@selcuk yucel

yorumlarınız için esas biz teşekkür ederiz...

@ibrahim siper

pes etmek yok , öğretin ona.. :)
şaka tabii kii, çocuğu sıkmamak gerekiyor..ters etki yapabilir..biraz sabretmek en uygunu galiba...

hoşça kalın,ufaklığı yanakların öpün...

@karamuratt

4 Aralık da küçük bir tur daha yaptık...bu mevsimde deniz bile girdi gezinin içine...:D
bir iki gün içinde yükleyeceğim...

Super bir tur:)
Kucuk bisikletci arkadasimiza bizlerin arasina hosgeldin diyelim.
Umarim buyuyunce bende kizimla ayni keyfi yasarim :)

• Beğen
@Atagün Elma

valla bence de :D :D :D

yorumunuz için teşekkürler...

@Hasip Çehre

biz teşekkür ederiz...

@Eren Tublek

o da hoşbulduk diyor...
size de kızınızla tur yapmak kısmet olur inşallah..sonra da bizlerle paylaşırsınız o keyifli anılarınızı...
teşekkür ederiz yorumlarınız için...

Emin olun oğlunuz bunları hiç unutmayacaktır. Bana da bisiklet kullanmayı babam öğretmiş, bisiklet sevgisini babam aşılamıştı. Ondan öğrendiğim en güzel şeylerdendir bisiklet. Hala konuşur, anlatırız o günleri. Paylaşımınız beni duygulandırdı, etkiledi ve bir pedalşör olarak gururlandırdı. Teşekkür ederim

• Beğen
Gerçekten çok güzel bir davranışa imza atmışsınız beyfendi. Oğlunuzu ve sizi tebrik etmek istiyorum :) oğlunuzunda sizin gibi babası olduğunu bilmesi bence gögüs kabartıcı bir olaydır. Oğlunuzuda ve sizide kutlarım sayın Karakaya ;)

• Beğen
maşallah oğlunuz çok yakışıklı, baba ve oğul arkadaş olmuşunuz, çok güzel bir şey bu... inşallah benim de böyle bir oğlum olur da birlikte bisiklete bineriz (tabi kız da olabilir fark etmez onunla da bineriz)

• Beğen
@akifberkant

bana da babam öğretmişti...aynı duyguları ben de yaşıyorum inanın...
dedemiz torunununa öğrettiğim için bir memnun oluyor ki sormayın...

yorumunuz oğlumun da çok hoşuna gitti...teşekkür ederiz..
sağlıcakla kalın..

@umut kadir yılmazer

değerli yorumunuz için esas biz teşekkür ederiz...
sağlıcakla kalın...

daha yeni görüyorum fotoğrafları. kutlarım baba-oğul güzel bir başlangıca imza atmışsınız. umarım bir sonraki festival zamanları sizi yine oralarda görmek isteriz.:)

• Beğen
Her gören tebrik ediyor.. Ben de sizi kutlamadan edemedim.. Eskişehire gittiğimde 8 yaşındaki yiğenim İroş'la ufak çaplı bisiklet gezilerimiz oluyor. İrem'in kaskını gören diğer çocuklar da kask aldırmış babalarına :)

tebrikler çok örnek ve güzel bir tur olmuş resimler çok güzeldi sizi tebrik ediyorum

• Beğen
Geri