Scudo Sports

Ankara

Scudo
Eryaman yakınlarındaki diğer bisikletçileri de görmek isterim.Bu arada yaş 13 :D
:in:

ankara eryamanda oturanlar küçük bir tur yapalım 5 km falan evden uzaklaşamam faz ama bildiğnix yer var 100 km de olur eryamanda olanlar mesaaj yazsın.

@emircan başbuğ

Kardeşim ben elvankentte oturuyorum buluşalımmı tur falan yaparız az uzak ama orta biyer buluruz;)

bilmem daha 12 yaşındayım bisikletim de kötü aslında 18 kg salco nova bu gün fren yaptırmaya gitcem pazaraa orda bisikletçi var :D

@emircan başbuğ

Önemli değil arkadaşım sen pedal çevirceksen bisikletin 20 kilo da olsa olur benimki de 13 kilo çok fark yok yani :D

ok çok anayol var annem pek izin vermez dolphin yunusun oraya kadar gelebilirim benimde babamın dayısı elvankentte elvankent eryaman yolu bizim optimumun oraya çıkıyo istersen orda ki celal aydına da gelebilirim gizlice :D

Olabilir birkaç güne özelden haberleşelim geçen düştüğüm için heryer yara bere içinde 2 güne iyleşir yaralar ozaman yani pazartesi salı gibi falan buluşabiliriz..

ok bende birazdan bisikleti tamire götürcem arka fren tutmuyo diye son hızdayken gömdüm ön frene takla attım frenler dağıldı:D

Beni de unutmayın Eryaman'a :D Benimde yaş 12 bisiklet Muğla da ama sanırım yeni bisiklet birkaç ay içinde gelir.

Söylemesi kolayda bisiklet anca okulların açılmasından çok az önce yani kıyafet alınacağı zaman bisiklette beraberinde gelecek

Okuldan çıkış saat 5-7 arası olacak vede bu yüzden sadece hafta sonu yada gece gelebileceğim.Bir de tatillerde.

Ama sanırım okullar açılmadan birkaç gün önce Gündüzde gelebilirim...

Ama 2-3 kişi yetmez daha fazla lazım :D tanıdıklara da haber yollayı verin gari :D

Edit:Bu arada bisiklet olarak GEOTECH NEON SHIMANO ACERA düşünüyorum deltadan öneri ve görüşler alayım.

Sınır 550 fakat zorlarsam 600 yapabilirim...(TL)

2-5 km lik yola çıkıyom dönüşle beabar 5-8 olur hadi görüşürüz :D fren tamirine götürcem sürerek artık ön frenle idare ederiz.

Bende pazar yakınlarındaydım iftarda :) 3-5 bisikletli gördüm ama sen misin değil misin emin olamadım.Bir ara buluşuruz.Ama bende bisiklet yok şimdilik.

Etrafta koşturan yada en sonun iftara kırtasiyenin yanındakşi lokantada hazırlanan birini gördüysen evet :D

Bir ara (yarın akşam üstü felan) buluşalım.Ama bende bisiklet yok :D

Geri