Scudo Sports

Ankara

Scudo
@d.berkay

abi seni kasdetmesi için ultra prof demesi lazım alınma hemen :D

Est. canım ne ultra prof'u. Sadece arkadaşın kendisine ne kadar güvendiğini merak ettim.. Herkesin profesyonel antrenman (nasıl oluyorsa!) anlayışı farklıdır yani.. Bana göre 160 ortalama nabız ile 4-5 saatlik ortalama hızın 33-35 olduğu yol bisikleti antrenmanı kendine güven gerektiren bir şeydir mesela. Ama başlığı açan arkadaş neyi kastediyor onuda öğrenmek lazım.. Belki de kendisi Ankara'da bilmediğimiz çok yetenekli ve bu işi ciddi olarak yapan birisidir.

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
Özlem hanım bana yakınsınız, ben Talatpaşa ilköğretim okulunun aşağı kısmındayım.Ramazan bitiminde hafta sonu ve akşamları turlar yapabiliriz gerçi iftardan sonrada birkaç arkadaş tur yapıyoruz.

Yeni bisikletim geldi dün geldi (04 Eylül 2010 Cumartesi)

Salcano NG 650.Özelden Mesaj at.

@haydarcan

Her perşembe akşamı topluca turlara çıkılıyor ama sanırım her sefer farklı istikamet..ben geçen hafta gidemedim.güvenpark'tan altınparak'a kadar idi.
bir de yakında Tarık ile oran tarafından çıkıp incek ve civar köylere gideceğiz..Tarık şu ara yoğun.seni haberdar ederim..sasiabim@hotmail.com msn...

Şöyle Ankara'da prof bi antireman olsa da ben de Kayseri'den gelsem malum Kayseride prof antireman yapamıyorum.

ufuk seninle daha önce konuşmuş, tanışmıştık.
özlem hanım hangi 19 mayısın ordasınız, dikmen caddesi üzerinde olan mı yoksa ilker tarafındaki mi, gerçi ikisi de bana yakın, bende eski kapanan gima nın ordayım BP nini orda, ufuk ve diğer arkadaşlara da yakınım.
Arkadaşlar ne zaman çıkıyoruz turlamaya :) ??

@ufuk şen

Ben de ya sabah 6 gibi ya da akşam iftar saatinde çıkıyorum.tek başıma olduğum için kimsenin olmadığı zamanı seçiyorum.evet topluca iyi olabilir.

@BurakTekin

Ben ilker deki hastanenin yakınındayım.o zaman yakında turlayabiliriz.çok kondisyonum yok.umarım sorun olmaz.

bence bir an önce çıkalım..yarın mesela..ne zaman çıkılıyor ise ben uyarım..çalışmıyorum bu aralar.tşk

Geri