Scudo Sports

Ankara

Scudo
Büyük ihtimalle gördüm. yarın saat 3 gibi 3. etapdaki havuzun başına gelebilirmisin??

Yani saat 15.00 gibi bir saatte?

Olabilir.Hatta Eryaman da olabilir.Fakat tur yapamayız.Dediğim gibi haftaya yada ondan sonraki hafta belki :( ...

ufuk abi buralarıda ele geçirmişsin heaaa. maşallaaahhh öptüm abi saygılar sevgiler... hasan aladağ... ;)

@ufuk şen

Selam,
Ben de dikmendeyim.19 mayıs hastanesine yakın tarafta.4 gün oldu bisikletimi alalı.sabahları 6 da kalkıp sürüyorum.bir de iftar saatinde herkes evde oluyor.

özlem

Slm ben de antremana çıkmak istiyorum ama bu sene çıkamayacağım malesef.Km saati,tight,eldiven ve kaskı daha almadım.Yaş sınırı var mı?7'ye geçeceğim.Gelecek sene İncek civarında antreman yapacağım.Bi de hafif dağ bisikletleriyle katılabiliyor muyuz?

@Burak Uzunoğlu

Ulusta yiba çarşısına bakın, Ulusta kime sorsanız gösterirler. Bunun dışında kolejde erdoğanlar bisiklette de bianchi satılmakta.

• Beğen
Tepkiler: Burak Uzunoğlu
Balgatta 1. Caddede Güngörler Bisiklet'e bakın (kaliteli Marin bisikletler var, bi göz atın derim :))
Emekte Bosna Hersek Caddesinde Delta Bisiklet'e bakın (Corratec, Geotech, Cannondale için)
Kolejde Erdoğanlar Bisiklette de çeşit çoktur. (Scott, Sedona vs.)

• Beğen
arkadaşlar yazmışlar bu yerlerden kredi kartına 12 taksitte yapabilirsin ürünleride garantili vs.

@Burak Uzunoğlu

Emek te delta bisiklet var.ben bisikletimi oradan aldım.
Corratec,Geotech,Cannondale, gibi markalar var.taksit seçenekleri de var.

• Beğen
perşembe akşamları turlara çıkılıyor.bir de hangi semtte oturuyorsanız buradan tanışıp arkadaşlara katılabilirsiniz.forum da başlıklar altında haberler var takip edebilirsiniz.

Geri