arkadaşlar ben bu sene üniversiteye başladım ve konyaya geliyorum şu anda samsunda oturuyorum ve yakında aranızdayım nasipse sizinle tanışmak isterim ben kendimi tanıtim sedona 711 i olan bir bisiklet delisiyim diyebilirim
--------------------------------------------------------------------------------
slm arkadaşlar ben baran yeni üye oldum elimde SPECTRA marka yol-yarış bisikleti var antalya ya gitmeyi planlıyorduk 2 arkdaş ama nasip olmadı maddi nedenlerden dolayı satmak zorundayım almak isteyen arkadaşlar warsa mesaj atarlarsa sevinirim fiyatta elimden geldiği kadar yarımcı olacm....
slm arkadaşlar ben baran yeni üye oldum elimde SPECTRA marka yol-yarış bisikleti var antalya ya gitmeyi planlıyorduk 2 arkdaş ama nasip olmadı maddi nedenlerden dolayı satmak zorundayım almak isteyen arkadaşlar warsa mesaj atarlarsa sevinirim fiyatta elimden geldiği kadar yarımcı olacm....
Arkadasım 2 cı el ılanlar bolumune acman gerkıor konuyu kırletme tskler
Balgat demir köprüden 100.yıla giderken ışıklarda sağ tarafta kalıyor heralde anadolu lisesi yanlış hatırlamıyorsam, eğer oraysa bana yakınsın ben Mhp genel merkez binasının üstündeyin, konya yolu hizasında opet var onun üstündeyim.
arkadaşlar ben bu sene üniversiteye başladım ve konyaya geliyorum şu anda samsunda oturuyorum ve yakında aranızdayım nasipse sizinle tanışmak isterim ben kendimi tanıtim sedona 711 i olan bir bisiklet delisiyim diyebilirim
kardeşim bende strom ve borabay bisiklet var ama yeni birtane almak istiyorum ne önerirsin ön arka fren disk olursa disk değilde normal fren sistemi olursa ne önerirsin
ya herkez merkezlerden bahsediyor bide degişiklik yapalım konya kadın hanında yada boskırda olan bisikletli arkadaşlarımız varmı marka model kalite farketmez hepsi bizi bir yarden yare götürüyor sonuçta
cevaplarınızı bekliyorum