Scudo Sports

Ankara

Selamlar. Ankara Pursaklar'dan Onur ben, 25 yaşımdayım ve hayalim kız arkadaşımla birlikte bisikletle Türkiye ve Dünya turu yapmak. Buraya bilgi edinmek amacıyla üye oldum ve umarım her şey güzel olur. İyi günler dilerim herkese. :)
umarım gerçekleştirebilirsiniz bu hayallerinizi. Foruma hoş geldin.

Scudo
Merhabalar Sports İnternational Vadi spor salonunda indoor cycling yapan var mı? Ben yeni kayıt oldum birlikte pedallamak isteyenler bana ulaşabilir :)

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
aynen helal olsun. yürürken bile donuyor insan.

pazartesi Büyük Atatürk Koşusuna katılacak olan var mı ?

aynen helal olsun. yürürken bile donuyor insan.

pazartesi Büyük Atatürk Koşusuna katılacak olan var mı ?

Ben yıllar evvel katılmıştım, hatta bitirirken arkadaşlarla "Allah dan Atatürk Ankara' ya Keklikpınarı' ndan girip Ulus' a gitmiş.... ya tersini yapsaydı" demiştik

2017de yarışmışım en son.
(link)
Ankara Akm Millet Bahçesi...
Yarın açılacak bu park içerisinde bisiklet yolları da içeriyor.

276249 dosyayı görüntüle
millet bahçesinde bisiklet sürdüm. bisiklet yolları ayrı. ancak henüz inşaatta olan bölüme giden arabalar bisiklet yolunu kullanıyorlar. bir de çok köpek var. ama sakinler. (sanırım 30 tane vardır toplamda içeride) bir de yayalar bisiklet yolundan geçerken pek sağına soluna bakmıyor. bisiklette bir zil olması işe yarıyor. ortadaki asfalt bölümde hızlanma denemeleri yaptık biz. işyerime çok yakın olması ve trafik olmaması itibarı ile memnun kaldım. ankara bulvarı bazen korkutucu derece hızlı olabiliyor.
(link)

Son düzenleme:
bugün sabah meclisin orda -8 derecede sabah bisiklet ile işe giden bir arkadaş gördüm, takdir ettim :)

O kişi ben değilim muhtemelen ama yerlerin kuru olduğu her iş günü gibi bugün de işe bisikletle gittim. Daha doğrusu evden metroya, metrodan işe şeklinde. Katlanır bisikletli bir kişiye, bir de Cannondale mtb'si olan birisine sık sık rastlıyorum. Onlar yağışlara da pek aldırmıyor gibiler.

O kişi ben değilim muhtemelen ama yerlerin kuru olduğu her iş günü gibi bugün de işe bisikletle gittim. Daha doğrusu evden metroya, metrodan işe şeklinde. Katlanır bisikletli bir kişiye, bir de Cannondale mtb'si olan birisine sık sık rastlıyorum. Onlar yağışlara da pek aldırmıyor gibiler.
Benim içinde öyle, yerler kuru ve buzlanma yok ise rüzgar, ayaz dinlemem sıkı giyinir çıkarım.

bugün sabah meclisin orda -8 derecede sabah bisiklet ile işe giden bir arkadaş gördüm, takdir ettim :)
doğru donanım ile sorun olacağını sanmıyorum.
Soğukta seyahat eden gezgin Lorenzo Barone yi youtube dan takip edebilirsiniz.

(link)

Benim içinde öyle, yerler kuru ve buzlanma yok ise rüzgar, ayaz dinlemem sıkı giyinir çıkarım.

Hani gövdeyi vs tersiz ve sıcak tutabiliriz belki ama yüz sıkıntı. Arkadaşi hafif eğimli yukarı çıkarken gördüm, açıkçası yokuş yukarı kamyon çıkarken egsoz salar ya, arkadaşın ağızdan soğukta öyle buhar çıkıyorduki lokomotif gibiydi :))

Darısı başımıza diyelim :)

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Selam ;
Bir Dahon kullanıcısı olarak kendime tur arkadaşları arıyorum.Yok mu Yenimahalle çevresinde birileri...

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
Bu hafta sonu için 100-150 km arası rota arıyorum Ankara'da. Tavsiyesi olan var mı?

Öncelikle selamlar. Biz grup sürüşlerini genellikle İncek veya Gölbaşı rotasında yapıyoruz. Trafik sıkıntısı yok, bol miktarda tırmanma imkanı da bulabiliyoruz. İncek Vista-Tulumtaş-Halaçlı-Ücret-Subaşı-Oyaca-Haymana yolundan Gölbaşı ve özellikle de Mogan gölünün yanından geçerek Taşpınar rampasından tekrar başlangıç noktasına dönerseniz bu size yaklaşık 90-100 km. getirir. Kazandığınız elevasyon da 1000 metreyi geçer. İyi bir rota, asfaltı düzgün, sakin, pek köpek yok, olanlar da pek tehlikeli değil. Tavsiye olunur. Kolay gelsin @teyteydragon

Öncelikle selamlar. Biz grup sürüşlerini genellikle İncek veya Gölbaşı rotasında yapıyoruz. Trafik sıkıntısı yok, bol miktarda tırmanma imkanı da bulabiliyoruz. İncek Vista-Tulumtaş-Halaçlı-Ücret-Subaşı-Oyaca-Haymana yolundan Gölbaşı ve özellikle de Mogan gölünün yanından geçerek Taşpınar rampasından tekrar başlangıç noktasına dönerseniz bu size yaklaşık 90-100 km. getirir. Kazandığınız elevasyon da 1000 metreyi geçer. İyi bir rota, asfaltı düzgün, sakin, pek köpek yok, olanlar da pek tehlikeli değil. Tavsiye olunur. Kolay gelsin @teyteydragon
Teşekkürler. Tulumtaş, Halaçlı, İncek sürekli gittiğim yerler, bu sefer farklılık olsun istedim. En kötü ihtimal yine o rotayı yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: akdo76
Bu sıralar yerler nemli ve kaygan. Bugün iki kez kırmızı ışıkta durmakta zorlandım. İkincisinde kaldırıma çıktım durabilmek için. Dikkatli olunmalı.

Katılıyorum. Özellikle de güneşin gelmediği ağaçlık yerlerde yollar oldukça tehlikeli hale geliyor. Çok hızlı gittiğimiz yerlerde frenleme zorlaşıyor. Aman dikkat arkadaşlar

bahçeli-beşevler civarı bisikletimin şööyle bi yıllık bakımını yaptırabileceğim f/p öğrenci bütçesi dostu bisikletçi önerisi var mıdır:)

bahçeli-beşevler civarı bisikletimin şööyle bi yıllık bakımını yaptırabileceğim f/p öğrenci bütçesi dostu bisikletçi önerisi var mıdır:)

Ankara Bisiklet Atölyesin'de Mehmet Usta var. Ustalığı ve insanlığı güzel bir arkadaş, size çok yakın sayılmasa da gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

İyi günler. Yarın boludan Ankara erdoganlar bisiklete genel bakım ve akort ayarı için bisikletimi goturecektim ama usta kovid olmuş yapamam dedi Perşembe akşamı da dönmem lazım. Tavsiye edebileceğiniz güvenilir bir servis ya da tamirci var mı

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri