Batuhan Köksal
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 744
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Üye olmam mı gerekli acaba, cehaletimi maruz görün. Yoksa direk aralarına kimseyi tanımadan etkinliklerine katılabilir miyim? Sizlerden de Ankara'da ki Abidosd etkinliklerine katılanlar oluyor mu?Abidosd var, onlar da arada toplanıp ufak turlara çıkıyorlar. Tempoları oldukça makul asla zorlanmazsınız
Üye olmam mı gerekli acaba, cehaletimi maruz görün. Yoksa direk aralarına kimseyi tanımadan etkinliklerine katılabilir miyim? Sizlerden de Ankara'da ki Abidosd etkinliklerine katılanlar oluyor mu?
geçen hafta asfalt atmaya başladılar. bu gün gittim ve asfaltın yarısı bitmişti.Merhaba, Eymir'in son durumu hakkında bilgisi olan var mı? Galiba yol çalışması vs. vardı.
Selamlar, bayram için Ankara'dayım. Jantlarımı akort ettirmek istiyorum gelmişken. Güvenilir bir yer önerebilir misiniz? Son 1 yıl tavsiyelerine baktım fakat Google yorumları tersini söylüyor. Herkese iyi bayramlar 😊
Merhaba teşekkür ederim, kendisi ile görüştüm perşembe günü uğrayacağım 😊Red Bisiklet Taner Kunt, gözüm kapalı tavsiye ederim fakat byaramda açık olmayabilir maalesef. En son jantla ilgili kapısını çaldığımda hem işçilikten ve ücretten memnun ayrıldım, hem de yalnızca bisiklet jantları üzerine yazılmış bir kitap tavsiyesi aldım, sohbet olarak çok memnun ayrıldım.