Scudo Sports

Ankara

Abidosd var, onlar da arada toplanıp ufak turlara çıkıyorlar. Tempoları oldukça makul asla zorlanmazsınız

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
Scudo
Abidosd var, onlar da arada toplanıp ufak turlara çıkıyorlar. Tempoları oldukça makul asla zorlanmazsınız
Üye olmam mı gerekli acaba, cehaletimi maruz görün. Yoksa direk aralarına kimseyi tanımadan etkinliklerine katılabilir miyim? Sizlerden de Ankara'da ki Abidosd etkinliklerine katılanlar oluyor mu?

Üye olmam mı gerekli acaba, cehaletimi maruz görün. Yoksa direk aralarına kimseyi tanımadan etkinliklerine katılabilir miyim? Sizlerden de Ankara'da ki Abidosd etkinliklerine katılanlar oluyor mu?

Doğrudan merhaba diyip aralarına katılabilirsiniz :) Ben arkadaş edinmekte zorlanan bir yapıya sahip olduğum için birkaç defa turlarına katıldım, çok kalabalık geldi bıraktım fakat arkadaş edinmeniz ve çevre oluşturmanız için katkısı olabilir. Facebook ve WhatsApp gruplarının linklerini mesaj olarak atıyorum size

Merhaba, Eymir'in son durumu hakkında bilgisi olan var mı? Galiba yol çalışması vs. vardı.

Eymir de yol çalışması bir taraflı var. Yani Gölbaşı tarafından giriş yaptığımızda sol tarafa giriş yok. Gölün etrafını dolaşma imkanı yok. Tüm bisikletliler yayalar ve arabalar sadece bir taraftaki yoldan gidip geliyorlar ki çok kalabalık oluyor. Geçen hafta Pazar günü bu anlattığım manzara vardı. Selamlar...

Eymir çok uzun zamandır öyle maalesef... Hafta içi sakin oluyor genelde, hafta sonu bisiklet sürmek tatsız.

Eymirde bisiklet süreceksiniz mtb ile gidin arazideki parkurları daha çok tercih ediliyor. Onun dışında yol bisikleti ile rota oradan geçmiyorsa uğramamak en iyisi. Zemin çok kötü.
Artı olarak eymirde bisiklet sürenlerin çoğu çok dengesiz sarhoş gibi düz yolda gitmeyi bile beceremiyor. O yüzden bu aralar tehlikeli.

Merhaba, Eymir'in son durumu hakkında bilgisi olan var mı? Galiba yol çalışması vs. vardı.
geçen hafta asfalt atmaya başladılar. bu gün gittim ve asfaltın yarısı bitmişti.
Sanırım çarşamba günü asfalt biter.
Başka bir işi kalıyor mu bilmiyorum. (çevre düzenlemesi gibi)
Çok yakın zamanda açılacağını tahmin ediyorum

Madem o kadar iş yapıldı, umarım güzel olur, keyifli bisiklet sürülür. Eymir'de yollar ciddi manada kötüydü.

Selamlar, bayram için Ankara'dayım. Jantlarımı akort ettirmek istiyorum gelmişken. Güvenilir bir yer önerebilir misiniz? Son 1 yıl tavsiyelerine baktım fakat Google yorumları tersini söylüyor. Herkese iyi bayramlar 😊

Selamlar, bayram için Ankara'dayım. Jantlarımı akort ettirmek istiyorum gelmişken. Güvenilir bir yer önerebilir misiniz? Son 1 yıl tavsiyelerine baktım fakat Google yorumları tersini söylüyor. Herkese iyi bayramlar 😊

Red Bisiklet Taner Kunt, gözüm kapalı tavsiye ederim fakat byaramda açık olmayabilir maalesef. En son jantla ilgili kapısını çaldığımda hem işçilikten ve ücretten memnun ayrıldım, hem de yalnızca bisiklet jantları üzerine yazılmış bir kitap tavsiyesi aldım, sohbet olarak çok memnun ayrıldım.

• Beğen
Tepkiler: ozkanburak
Red Bisiklet Taner Kunt, gözüm kapalı tavsiye ederim fakat byaramda açık olmayabilir maalesef. En son jantla ilgili kapısını çaldığımda hem işçilikten ve ücretten memnun ayrıldım, hem de yalnızca bisiklet jantları üzerine yazılmış bir kitap tavsiyesi aldım, sohbet olarak çok memnun ayrıldım.
Merhaba teşekkür ederim, kendisi ile görüştüm perşembe günü uğrayacağım 😊

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Köksal
Merhaba bisiklet sever dostlar,
En geç önümüzdeki ay içerisinde Ankara'ya muhtemelen de Etimesgut'un Sincan'a yakın yerlerine ya da Sincan'a taşınacağım. Bu civarda hangi rotaları kullanabilirim.
Bence Eskişehir'de köpek problemi dışında bisiklet sürmek ve uygun güvenli rotalar bulmak oldukça kolay. Fakat Ankara trafiği arabayla bile beni korkutuyor, bisikletle daha çok endişe duyuyor olacağım.
Bu açıdan önereceğiniz rotalara ihtiyacım var.

• Beğen
Tepkiler: bilaltuna
2 ay sonra bu rotalar Ankara’da banada lazım olacak

Endişe edecek birşey yok. Eğlenceli rota istiyorsanız çevreyoluna çıkabilirsiniz. Özellikle bu mevsimde çok güzel. Yol kalitesi de oldukça iyi.
4 tane baraj gölümüz var, sizi bayağı gezdirir. Diğer rotalar çok eğimli, şahsen ben zevk almıyorum şehir içinde, sizi bilmem.

Merhaba en son mesaj 18 Nisan'da atılmış. Eymir'deki son durumu bilen var mı acaba. Teşekkürler

Bu kadar olur; ben de detay bilen var mı diye soracaktım.
Bu hafta sonu gittim kazılan taraf gördüğüm kadarı ile asfaltlanmış ancak içeriye bisiklet almıyorlar (yaya girişi serbest). Yine diğer taraftan yol sonuna kadar gidip geliyorsunuz öyle de pek keyifli olmuyor. Sorduğumda yolda bazı kısımlar tamamlanmadı o yüzden bisiklet trafiğine kapalı dendi. Ne zamana kadar süreceği de söylenmedi.
WhatsApp Image 2022-05-30 at 09.50.56.jpeg

Merhaba. Yol asfaltlandı ve boyandı Eymir'de.
Tabii ben sadece TRT girişinden saat yönünde Gölbaşı girişine kadar olan kısmı gördüm ama diğer taraf da tamamlanmıştır diye tahmin ediyorum.

@kyucel daha güncel bilgi vermiş, teşekkürler.

Merhabalar Eymirde yolların asfaltlanması tamamlandıktan sonra yaya ve bisikletliler için ayrılmış bir yol olacak mı yoksa araçlar, bisikletliler ve yayalar yine aynı yeri mi kullanacağız bilgisi olan var mı?

Muhtemelen bir ayrım olmayacak.
Olsa bile çok bir şey fark edeceğini sanmıyorum. Haftasonu kalabalığında (ya da herhangi bir normal vakitte de) hiçbir yaya bisiklet yolunda yürümeme özenini göstermeyecektir muhtemelen.

• Beğen
Tepkiler: biscoff
Geri