Scudo Sports

Ankara

@abidin3714 Kurtuluş'ta Yade Bisiklet var. Ahmet Bey'in ustalığı çok iyidir. Hem de hoş sohbet bir insandır. Telefonunu özelden verebilirim ya da Google Haritalar'dan kendiniz de bulabilirsiniz. Gitmeden meşgul olup olmadığını öğrenmekte fayda var. Düşük bir ihtimal ama yalnızca iki gününüz varmış.

Scudo
boludan araba ile geliyorsanız yolunuzun üstü sayılabilecek Sincanda Emre bisiklet var.
(link)
harun bey ile irtibata geçilebilir.

evet, emre bisiklet Harun bey çok iyi bir dükkan sahibidir, ilgilidir, tecrübelidir, bilgilidir, yardımı çok iyi yapacaktır; Ayrıca dikmen sokullu girişi ANKABİKE var onlarda çok iyi ilgilenirler,

Herkese merhabalar. Bende Ankaradan yeni üye Yunus. Yıllardır motosiklet kullanıyordum. Şimdi bisiklet de kullanmaya karar verdim. Amatör olarak Kron Rc 1000 model bisikletimi aldım ve turlamalara başladım. Zamanla ankaradaki üyeler ile etkinliklere katılabilirim. Şimdi seleye alışma sürecindeyim :komik:

selamlar, koru yaşamkent tarafındaki öner bisiklet 2018 fabrika çıkışlı KASK kask modellerini internetten çok daha ucuza satıyor. herkes yararlanamayacağı için (ankara dışı) fırsat reyonuna yazmayayım dedim. ihtiyacı olan varsa herşey artarken kask almak için güzel bir zaman.

Herkese merhaba, son zamanlarda Eymir e giden oldu acaba, kapalı olan kısımlar açılmış ama zemin bisiklet sürmeye elverişli midir acaba bilgisi olan var mı?

Not: mtb her türlü gider de yol bisikleti için sordum :)

Bisikletle girilecek durumda değil. İnşaat devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: kyucel
Herkese merhaba, son zamanlarda Eymir e giden oldu acaba, kapalı olan kısımlar açılmış ama zemin bisiklet sürmeye elverişli midir acaba bilgisi olan var mı?

Not: mtb her türlü gider de yol bisikleti için sordum :)
biz son 1 ayda 2 kere gittik. ilk gittiğimizde göl donmuştu, yol karlıydı. mükemmel bir sürüş oldu. yerler kar olduğu halde kaymadık.
2. gidişimizde karlar ermişti, heryer çamurdu. üstümüz başımız çamur oldu ama gayet eğlenceliydi. bisikletle gayet girilir.

Yenimahalle Belediyesi ve Ankamall arasında köpekler artık iyice tehdit olmuş durumda, sürekli birilerinin peşinde koşuyorlar... Yenimahalle Belediyesi sorumsuzca davranıyor. İlla birinin ölmesi ya da yaralanması mı lazım ?

Yenimahalle Belediyesi ve Ankamall arasında köpekler artık iyice tehdit olmuş durumda, sürekli birilerinin peşinde koşuyorlar... Yenimahalle Belediyesi sorumsuzca davranıyor. İlla birinin ölmesi ya da yaralanması mı lazım ?
bahçeli/emek de aynı, arayacağım en son belediyeyi bir çözüm bulunması için. bisikletle ya da bisikletsiz saat 9dan sonra dışarı çıkarken bile peşimdeler, bir şekilde üstünlük taslayınca uzaklaşıyorlar ama her an arabaların arasından 4 köpeğin çıkıp havlayarak üstüme koşmaları korkusuyla yürümek zorunda değilim.

bahçeli/emek de aynı, arayacağım en son belediyeyi bir çözüm bulunması için. bisikletle ya da bisikletsiz saat 9dan sonra dışarı çıkarken bile peşimdeler, bir şekilde üstünlük taslayınca uzaklaşıyorlar ama her an arabaların arasından 4 köpeğin çıkıp havlayarak üstüme koşmaları korkusuyla yürümek zorunda değilim.
Oran sitesi de öyle önceden 3-5 tane vardı şimdi bir ordu gibi dolaşıyorlar; araçlara, çocuklara, arabalara ne bulurlarsa saldırıyorlar; en son belediyeye şikayet ettiğimizde biz onları kısırlaştırdık başka birşey yapamıyoruz dediler kısırlaştırdık denilen köpekler iki gün sonra önümden yavruları ile birlikte geçtiler; köpekler için ben dazer ve elektroşoklu fener kombinasyonu kullanıyorum; tavsiye ederim

Oran sitesi de öyle önceden 3-5 tane vardı şimdi bir ordu gibi dolaşıyorlar; araçlara, çocuklara, arabalara ne bulurlarsa saldırıyorlar; en son belediyeye şikayet ettiğimizde biz onları kısırlaştırdık başka birşey yapamıyoruz dediler kısırlaştırdık denilen köpekler iki gün sonra önümden yavruları ile birlikte geçtiler; köpekler için ben dazer ve elektroşoklu fener kombinasyonu kullanıyorum; tavsiye ederim
aynen bahsettiğiniz ürünleri biliyorum ama ben korkutmak ya da zarar verici potansiyelde araçlar kullanmak yerine sanırım elimden geldiğince onların alanına girmek istemediğimi belli edip zararsız gibi gözükmeye devam edeceğim. bisiklet üstündeysem bisikleti aramıza koyup yürüyerek geçmek bi tık daha uysal gibi. saldırgan köpeklere karşı agresif yöntemler kullanmak daha da korkutucu geliyor kulağa:kedicik: tabii bu durumu kabullenmektense belediyeyi arayarak kesin çözüm bulmak en en mantıklısı

Herkese selam, 28 yaşımdayım. Yaklaşık 8 senedir bisiklet yüzü görmeyen ben, sporumu desteklemesi ve eskiden beri iki teker' i sevmemden kaynaklı bir hevesle Peugeot t11 x2 bisikletim ile aranıza katılıyorum. Hafta sonları yapılacak etkinliklere seve seve katılırım, tabi tekrar alışma sürecinden sonra :)

Herkese selam, 28 yaşımdayım. Yaklaşık 8 senedir bisiklet yüzü görmeyen ben, sporumu desteklemesi ve eskiden beri iki teker' i sevmemden kaynaklı bir hevesle Peugeot t11 x2 bisikletim ile aranıza katılıyorum. Hafta sonları yapılacak etkinliklere seve seve katılırım, tabi tekrar alışma sürecinden sonra :)
Bende senin gibi yeni başladım temmuzdan sonra ankarayadayım beraber sürebiliriz hafta sonları

Bende senin gibi yeni başladım temmuzdan sonra ankarayadayım beraber sürebiliriz hafta sonları
Çok sevinirim hocam, gelirseniz neden olmasın. İrtibatı kesmeyelim o zaman

Hayırlı olsun tekerinize taş değmesin hocam. Özellikle yeni başladıysanız Stravada yeni rotalar ve yeni insanlar tanımanız açısından güzel etkileşim olur hesabım ;
(link)

Herkese merhaba, acemi olarak Ankara'da işe giderken bisiklet kullanmaya başladım. Forumda da tanışıp hafta sonları ya da güzel havalarda bir arada pedal çevirmek isterim.

İyi günler Facebook ta Ankara nın eski topluluklarından Bisiklet Gönül Beraberliği (BGB) var pazar günleri güzel turları olur tavsiye ederim

İyi günler Facebook ta Ankara nın eski topluluklarından Bisiklet Gönül Beraberliği (BGB) var pazar günleri güzel turları olur tavsiye ederim
Ayak bağı olmadan gruplara uyum sağlayabilirsem ne mutlu

• Beğen
Tepkiler: EsQaRe
Geri