The UGUR
1317-P.8
- Tepki
- 2.033
- İsim
- Ugur
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
YenimahalleHangi bolgede oturuyorsunuz
YenimahalleHangi bolgede oturuyorsunuz
Geçen cuma günü araçla otobandan geçerken kamyonlar vs gördüm kuvvetle muhtemel asfalt çalışması yapılıyor (yada öyle yorumladım/uydurdum :-D )Merhabalar, Ankara Gölbaşı'nda yaşıyorum, yeni bir hesap ile yıllar sonra tekrar aranıza katıldım. Eymir Gölü'nün kapalı olması hakkında bilginiz var mı?
Merhabalar, Ankara Gölbaşı'nda yaşıyorum, yeni bir hesap ile yıllar sonra tekrar aranıza katıldım. Eymir Gölü'nün kapalı olması hakkında bilginiz var mı?
Sabahları işe bisikletle gidiyorum, öğlen sıcağına aldanmayın, sabahları buz gibi oluyor. Bir de karanlık o saatler. Zor yani.Ankara'da hafta içleri sabah turları yapanlar var mı? Hafta içi gün içinde çıkılmıyor artık, okullar açıldığı için trafik öğleden sonra her saat kötü. Bıktırdı. Sabah 5-6 gibi çıkılabilir mi acaba diye düşünüyorum.
Ankara'da hafta içleri sabah turları yapanlar var mı? Hafta içi gün içinde çıkılmıyor artık, okullar açıldığı için trafik öğleden sonra her saat kötü. Bıktırdı. Sabah 5-6 gibi çıkılabilir mi acaba diye düşünüyorum.
Hocam Allah aşkına doğru kıyafet nedir bu havada, farklı kombinasyonlarla denedim olmadı, önce üşüdüm sonra terledim. Termal bir içlik giyiyor üstüne uzun kollu sizde hava alabilir bir kıyafet giyiyorum Decathlon bisiklet reyonunda ama yine çok memnun kalmadım. Bir de en önemli sorunum yüze vuran rüzgar. Ankara sabah 3-4 derece şuan, yüzüm kizariyo resmen, burnum akiyo vs.düzenli olarak çıkıyorum yağmur çamur olmazsa. Antremanımın uzunluğuna göre 5 gibi çıktığım da oluyor 6 gibi çıktığımda. Doğru kıyafet seçimiyle soğuk bi sorun teşkil etmiyor..
Hocam Allah aşkına doğru kıyafet nedir bu havada, farklı kombinasyonlarla denedim olmadı, önce üşüdüm sonra terledim. Termal bir içlik giyiyor üstüne uzun kollu sizde hava alabilir bir kıyafet giyiyorum Decathlon bisiklet reyonunda ama yine çok memnun kalmadım. Bir de en önemli sorunum yüze vuran rüzgar. Ankara sabah 3-4 derece şuan, yüzüm kizariyo resmen, burnum akiyo vs.
Yüz için iyi kapatan bir gözlükle beraber şöyle bir şey denenebilir: (link)
Her gün sabah akşam geçiyorum bu yoldan. Güzel olacak bence bitince. Tabi yolun eski haline alışık olan birileri gelip gecenin karanlığında bordür taşlara bindirmezseBiraz önce Eryaman'da gördüm.
Esatta oturuyorum bende 😀Arada bizim civarlarda tek tük yol bisikletçileri görüyorum ama yanyana gelemediğimiz için selamlaşamadık hiç Esat tarafında olanlar var mı?
Birilerini bulduk ama ben şu ara indoor takılıyorum olaki civarda turuncu mossolu gördün o benim işteEsatta oturuyorum bende 😀