Scudo Sports

Ankara

@tony0694

Olur hocam siz Sincan'a gelince haber verirsiniz tanışırız.

Scudo
@TheBilgin özelden mesaj atmayı çözemedim siz bana yazabiliyor musunuz

@tony0694

Solda profil resminin altında özel mesaj gönder yazıyor ona tıklamalısınız.
a.PNG

Arkadaşlar merhaba, 29 Ağustos' da Ankara' da olacak şekilde maksimum 2 günlük Kayseri'den sürüş planlıyorum. 2016 ve 2017 yıllarının Kasım aylarında (10 Kasım için) Kayseri-Ankara yolunu pedallamıştım. 30 Ağustos Zafer Bayramı' nda bisiklet etkinliği olursa katılırım, belki sizlerle tanışma fırsatımız da olur.

@TheBilgin
En temizi, bisikletin güneşli havada yakın çekim full videosu iste. Şartlarda anlaşırsan, otobüsle git. Adam bisikleti otogara getirsin, orada da gör. Alışverişini yap. Şahsen şuanki bisikleti öyle satın aldım. Ben video falan istemedim ama istemek biraz daha temkinli, garanti oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Eray BAYĞAR
Selamlar.Yeni tasındım en kısa sürede bisiklet bakım yaptırıp eymire ilk pedallamayı yapmak istiyorum Bakım yaptırmak icin önereceginiz servis varmı(sincandayım)

@Seyit0133 Hocam hiç gitmedim ama Emre bisiklet varmış Harun usta ona çok iyi diyorlar. Kendisiyle konuştum 25 inde bana çanakkaleye gideceğini söylemişti 1 haftalığına 3 4 ağustos gibi bir dolan istersen

• Beğen
Tepkiler: jettthasan
@tony0694 bu bilgi cok guzel oldu tesekkur ettim .Ankara ici seyahat eden grup varmı amator olarak katilmak istiyorum .

Arkadaşlar Saray, Pursaklar civarında bisiklet süren var mı? Yeni taşındım, birlikte bisiklet sürebiliriz

@tahirkaya metro bisiklet aliyor.. heryerde bulusulabilir aslında.

Metronun bisiklet alması güzel cidden buluşuruz inşallah bende daha gelmedim ankaraya 1 hafta içinde başlarım bende

@Seyit0133

Eray Bisiklet diye bir yer var daha önce orada hiç bakım yaptırmadım fakat arkadaşlarım genelde burayı öneriyor.

Adres: (link)

Edit: Eğer gidecekseniz haber verin birlikte gider, gelirken de size etrafı gösterir, ufak bir tur yaparız.

@TheBilgin
Bakım fiyatı nedir biliyor musunuz

@ByRe4L

Malesef fakat yarın sizin için gidip sorabilirim.

@İki Teker Üstünde
Benim için yorulmayin :) gittiğimizde öğreniriz

@Seyit0133

İnstangram'dan yazdım.

İnsta hesabım: (link)

@onurordek

Böyle bi girişimde bulunmanız vede sonuç alana kadar peşini bırakmamanız çok güzel. Bende bu konuda toplu olarak tweet atma eyleminde bulunalım diyorum sizinde önerebileceğiniz başka bi yol varsa önerinlzi beklerim, mücadeleniz için şimdiden teşekkürler ....

Herkese merhabalar.Dun aksam ilk kez bisiklet ile metro kullandim sorunsuz sekilde.Ayrica 4-5 gun once ABB Mavi Masaya 190 no eymir otobuslerini yogun olmadigi saatlerde bisiklet ile binmenin sorun olup olayacagini sordum.Aldigim cevap biraz manasizdi :) Metro ve otobusler icin bisiklet aparatlari tasarlanmis sonrasinda rahatlikla kullanabilirsiniz seklinde.Tabii bu tasarlama isi uretim aparatlarin montesi vs icin herhangi bir zaman dilimi belirtmemisler cevapta.Ki yogun olmayan saatlerde otobuslerde sansinizi deneyebilirsiniz.Bir kez Eymir 190 nolu otobus aldi bisikleti :)
Foruma katilali cok olmadi.Yakin zamanda tanisip pedallamak dilegiyle.Batikentte yasiyorum.

Geri