Bugün (23.Mart) bu yol güzergahında antreman amaçlı bir gezi planladık. Karpuztepe bölgesine iki defa üstüste tırmanış yaptık, ikinci tırmanışı tek başıma yapmak zorunda kaldım. Rüzgara karşı oldukça yıpratıyor. Sabah saat 11:00 kadar rüzgar Ankara'dan - Temelli yönüne eserken, ögleden itibaren batı yönünden Ankara istikametine esmeye başladı.
Polatlı Güzergahı bugün oldukça hareketliydi, bu bölgede Başkent yol bisikleti takımından bazı arkadaşlar da antreman yapıyorlardı.
http://img230.imageshack.us/img230/8195/hakanakaytemelligeonc0.jpg
Karpuztepe bölgesinde ikinci tırmanışım sırasında, dönüş yolunda ODTÜ Dağ bisikleti takımından Erdem ve İbrahim arkadaşla karşılaştık. Onlar sabah erken saatlerde Temelli Gölüne tur düzenlemişter. Rüzgarıda arkalarına alarak Odtü'den-Temelli Gölü'ne 40 km/saat gibi bir ortalama yapmışlar, standartların üstünde oldukça yüksek bir istatistik. Dönüşde onlarla birlikte Ankara (ODTÜ) bölümüne kadar birlikte yol aldık. Bu güzel tempo için kendilerini kutluyorum.
Özellikle sabah gidiş istikametinde bir çok arkadaşı bisikletle spor/antreman yaparken gördük.
@gtugal
Teşekkür ederim, herkese yerimiz var, bekleriz...
@yighitjan
Sevgili Yigit, tarih kesinleşmedi, altdaki linki incelersen 30.Mart tarihi hava şartları çok olumsuz görünüyor. Galiba tur/gezi Nisan ayı ilk haftası daha uygun gibi. Eger kismet olursa tarihi zaman içinde hep birlikte belirleriz. Amaçımız hava şartlarına uygun hep beraber keyif alacağımız bir tur olması.
Hava raporları :
@d.berkay
Sevgili berkay, madem bugün tur yapmak gibi bir düşüncen vardı, bu başlık altında yazsaydın, mutlaka sana katılacak arkadaş olurdu ? Mesela benim haberim olsaydı, bizimle antreman yapabilirdin.
Sevgili arkadaşlar bu başlıgı sizinle bilgi paylaşalım diye açtık, lütfen fikirlerinizi tur önerilerinizi yazın, birileri mutlaka size eşlik edecektir.
Madem başladık, yoklama yapalım : Güzel arkadaşım Serdar (Teberus) hiç sesin çıkmıyor neredesin? Yigit, Deniz, Bulunmaz, Mc Pherson, Al_adam, gtugal ve d.berkay sizleri tura hazır olarak not ettim.
Herkese sevgi ve saygılarımla
hakaN